• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gökyüzünde Şanlı Bayrağımız

dün akşam kızı okuldan gttrrken gördüm bu manzarı dehşet içinde kaldım
tüüh fotoğraf makinam yok yanımda dedim nesee leerenim ve diğer arkadaşım koymuş ellerine sağlık
çok çok güzeldi rabbim ne güzelde kondurmuş onu oraya

ben bu seferkine denk gelemedim.. geçen seferkini görmüştüm ben ... zaten bayragımız sembolünü bu şekilde almış.. şehit kanlarının üzerine ay ve yıldızın bu şekilde yansıması diye hatırlıyorum.

evet bizde izledik o ğörüntüleri çok ğüzeldi ve o kadar çok parlıyordu ki sanki ğökyüzündeki diğer yıldızlar o an yok oldular

ben de gördüm ve çok etkilendim...ve o sahne geldi gözümün önüne..düşünün şehit kanları bir dereye akmış ve bu görüntü üzerine yansımış ve şanlı bayrağımız olmuş..dünya üzerinde başka var mı bu yüce ve kutsal emanet...tabii ki yok...bu vesile ile bize bırakılan bu emanete hıyanet edenlerin sonu muhakkak zulüm olacaktır.:Saruboceq:

evet kızlar bu muhteşem görüntüyü kızım gördü ve hemen yanımıza gelip anne bakın dedi bizde pencereye gidip bu güzel görüntüyü gördük çok güzeldi duygulandım ay ve yıldız birbirine aynen TÜRK BAYRAĞInda olduğu gibi yakışır halde dans ediyorlardı o anda birden Türklük damarım kabardı bayrağımıza rengini veren şehitlerimizin ruhları şad olsun Allah rahmet eylesin Türk bayrağının ilelebet dünya var oldukça Türk bayrağınında var olacağına gökteki bu muhteşem görüntü bile şahitlik yapıyor başka ne söyleyebilirim kiNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Back