Gökyüzünde Şanlı Bayrağımız

Hallelujah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
286
1
96
İstanbul
Bu akşam hilal şeklindeki Ay'a yaklaşan Venüs gezegenin görüntüsü.çektiğim fotoğrafı paylaşmak istedim.
[/IMG]

[/IMG]

sagol canim paylastigin icin, bugün haberlerde gördüm ve göremedigime cok üzüldüm, bu muhtesem görüntüyü canli görmek isterdim

iyiki çekmişsin canım bende akşam üstü gördüm 5 gibi falan çok hoşuma gitti tüylerimi diken diken etmişti

balkona çıktım baktım baktım ilk defa gördüm okadar begendimki inanamadım.resim çektik vidyo falan ama güzel çıkmadı net.hmmm demek öylemiş bende denk geldi sanıyorum.bakarken gözlerim yaşardı türklük işteee varmı ötesi tüglerim diken diken oldu

bu ay venüs ve jüpiter gezegenlerinin dünyaya çok yakın olması nedeniyle oluşan bu görüntü 100 yılda bir gerçekleşiyormuş.

Hoş kare. Bende akşam arabada gördüm makinam yanımda değildi. Meğer haberlere bile çıkmış iyi ki farketmişim dedim kendime.

inşallah bayrağımız dünya varoldukça göklerde dalgalanır

gördüm, gözlerime inanamadım.
çok güzel bir andı.
küçük kızımla marketten dönüyorduk.
anlatılması zor,
gördüğüm için çok şanslı hissediyorum şimdi kendimi.

bana da eşim söyledi dışarda bi manzara var gözlerine inanamayacaksın dedi
cidden tüylerim diken diken oldu muhteşem bi görüntüydü

harıka yaaaa bizim şanlı nazlı nazlı dalgalanan bayrağimiz hele sembolü süperrrrrr çokta güzel çekmişsin.harikasın canım

ayy bu muhteşem manzarayı gören şanslılardanım.hemen tüm arkadaşlarımı aradım nerdeyse.resmini bende çektim ama ,tam almamış.teşekkürler kızlar..bu güzel paylaşım için..

Lerenim ablam ya çok güzel poz yakalamışsın Şeniz eşimde çekti balkondan nasıl çıktı bilmiyorum .
Çok duygulandım izlerken.

emınım cok guzeldır bana da annem soyledı telefonda o ızmır de. bense mardın deyım. fakat goremedım kendımı evın hertarafına attım. balkondan dusecektım. ama ay ısıgını malesef goremedım. bu daha once de olmustu. benı aglatacak kadar duygulandırmıstı...cok cok guzel arkadasım ellerıne saglık ..bızımle paylastıgın ıcın sagol..

İnsanın tüyleri diken diken oluyor,çok gurur verici bir manzaraydı,bu görüntüye en son 2002 senesinde şahit olmuştum o anda muhteşemdi bu ikinci oldu benim için,gerçektende "Ne Mutlu Türküm Diyene"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…