Gökçek: CHP'ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum

ben takip ediyorum. defalarca denk geldim. genelde onlara oy verirseniz öbür tarafta iki elim yakanızda olacak diye kuruyor cümlesini..

ben de akçı değilim zaten ama iki yüzlülük sinirlerimi bozuyor. sen yolsuzluktan dem vur, kendi partinin yolsuzluklarını görme. sen gökçek öyle demiş de, kılıçdaroğlunun neredeyse aynı cümlelerine kulak tıka. sen adam dinle dalga geçiyor diye dindar kesil, dine, Allaha küfredeni koru kolla.. sen sırf sevmediğin partiye oy veriyor diye insanları makarnacı, yevmiyeci diye iğrenç yaftalar iftiralar yapıştır, kendi partinin oy için dağıttığı makarnaları, tespihleri görme. tamam siyaset kirlidir, ahlaktan yoksundur ama bu durm halka inmemeliydi..

bu arada sen diye cümleler kurdum ama sana yönelik değil, bunu yapanlara yönelik

ben dindarlık kisvesi altında halkı kandıranlardan daha çok korkuyorum.sen dinini çok iyi bildiğini savun ama tam tersi hareket et,ne kadar doğrudur

Evet o tarz cümlelerden bende çok rahatsızlık duyuyorum. Kişisel algılamadım zaten ama bu habere yorum yapan biri olarak cevap verme gereği hissettim birden. Hayatımda hiç bir zaman yanlışa yanlış demekten gocunmadım karşımdaki kim olursa olsun.
Dediğiniz gibi siyaset kirli siyasetçilerin hepsi bir birinin kuyusunu kazmakla meşgul.
Akçı da olabilirsiniz ama bu kimseye böyle ağır ithamlarla yaftalama hakkını vermez, vermemeli.
Seçim dönemleri bütün partiler gıda olsun kömür olsun dağıtıyorlar. Hatta bence bir sürü basılı meteryale harcanan para yerine böyle yapsalar en azından fakirin fukaranın bir eksiği kapanır düşüncesindeyim.
Belkide yanlış düşünüyorum ama böyle.

senin gibi düşünen çok az.. kendi tarafı bile yapsa yanlışa yanlış demek her babayiğidin harcı değil.
özellikle insanları makarnaya oy satıyor diye küçümseyenler chpnin dağattığı kumanyalara bir göz atsın.. benim fikrim bu kadar yoksul varken kömür makarna yağ gibi temel ihtiyaçlar karşılanmasından mutluluk duydum. ama kaloriferle ısınan sıcak evlerinde, akşama bifteklerini mideye indirmek için bekleyen insanların ihtiyaç sahiplerine böyle çirkin, kırıcı, alaycı tavırlarla aşağılaması benden çok onlara o bifteği, diğerlerine makarnayı reva gören Yaradanın zoruna gider..

Pffff.....Bu adam bile güldüremiyor şu günlerde beni..Ruhum daralıyor yav..
Vatandaş olarak biz hakkımızı helal ediyor muyuz acep ülkeyi bu hale getirenlere..

Kutuplaştırmanın daniskası.Chp'ye oy vermiş Ankaralılar vatandaşımız değil sanki.Bugün Chp'nin Tandoğan mitinginde Mhp'liler de vardı.Mansur Yavaş sağlam geliyor.

valla canim ben bu ulkede yasayan siradan bir vatandasim. siyaset disinda hemen hemen her konuda anlasma sagladigim insanlarla sirf bu yuzden kotu olmayi goze alamam. Herkes kendi dusuncesini kabul ettirmek yerine karsisindakini anlamaya calissa hic bir sorun kalmayacak.Unuayalimki siyasetciler bizim icin cslisiyor biz onlar icin calismamaliyiz.Allah muhakkak hesap soracaktir orasida ayri birsey

Bu kadar da değil gerçekten . Siyaset, siyasetten başka her şey oldu .
O ona laf atıyor, bu buna laf atıyor. O buna laf söylerken kendi yaptıkları ortada , diğeri aynı şekilde vs ...
Tövbe Yarabbim .

Ben bir Ankaralıyım ve Ankara'da oturdugum semtin insanları Gokcek'in cıkarlarına hizmet etmedigi gibi bir de ters düstügü icin semtimin yıllardır gelisememesi, geri kalması, medya tarafından bu semtte oturan bizlerin itibarsızlastırılması ve ulasım hizmetlerinin berbatlıgı nedeniyle bende hakkımı Gokcek'e helal etmiyorum. Bundan 3 yıl önce dersaneden cıkıp karda kışta 90 dakika boyunca otobüs bekliyordum evime gidebilmek icin...ve bu ulasım berbatlıgı nedense bir tek bu semte oluyor burada yazamayacagım 'belirli sebeplerden ötürü'...
Ayrıca sanki Ankara'nın temel eksikligi park,bahceymis gibi her yere park ya da piknik alanı yapılıp, okulların bakımsız kalması da hakkımı helal etmememe bir sebep.
Daha da cok sey var da din üstünden prim yapmaya calısan insanlara ne desem bos.

Son düzenleme:
Ahh Gokcek ahhh. 5 tane "sehir kapisi"( ne ise yarayacaksa artık) bilmem kac tane saat için 35 milyon lira harcamışsın. Kimlere yaptidigine girmicem gören gozler görüyor. E be Gökçek öncelik bunlar mı olmalı? Bak hastanelerde ilik için verilen kan örnekleri incelenemiyor ödenek yetersizliginden.

Haktan hukuktan bahsediyorsun bir de. Yazık!

Ankara Bozkurtları Mansur Yavaşı destekleme kararı almış, dün facebooktan bildiri yayınladılar

Ankara Bozkurtları Mansur Yavaşı destekleme kararı almış, dün facebooktan bildiri yayınladılar

bende bunu anlamıyorum . ankara chp , istanbul chp, izmir chp, madem öyle mansur neden chp ye geçti chp liler destekleseydi yi mhp yi . chp liler asla mhp ye vermez. iyi kekliyorlar. ama yemezler. mhp ye vercektim ama ben bu oyunu bozarım akp ye vercem

bunu bende okudum kesin dimi bu?keçiörende falanda ilçe başkanlığında altınok büyükşehirde altıok sloganları falanda oluyomuş valla gercekse helal olsun mansur gelsin artık temiz belediyecilik istiyoruz

bunu bende okudum kesin dimi bu?keçiörende falanda ilçe başkanlığında altınok büyükşehirde altıok sloganları falanda oluyomuş valla gercekse helal olsun mansur gelsin artık temiz belediyecilik istiyoruz

Gittin mi mitinge tolin duyduğuma göre mhpli gelenler de varmış zaten Helal olsun valla Mansur Yavaşa bu kadar zıt partiye geçip eski tabanından oy almak büyük başarı
Bildiri burda canım bak
https://www.facebook.com/photo.php?...73741828.696579230384665&type=1&stream_ref=10

Son düzenleme:
''Melih Gökçek çıkmış, hala benden öncekilerin borcu diyor, ya hu senden önce Germiyanoğulları vardı ne borcu '' demiş baattin koptum ya

karikatürünü paylaşacaktım da vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…