- 24 Ağustos 2013
- 3.017
- 478
-
- Konu Sahibi permanganat
Kılıçdaroğlu şu partiye oy verirseniz hakkımı helal etmem diyor mu?
Ben hiç dediğini duymadım (gerçi tüm konuşmalarını takip etmiyorum).
Ama dediyse ve bende buna bir şekilde şahit olduysam Gökçek için yaptığım yorumun aynısını onun içinde yapacak yürekliliğe sahibi çok şükür. Hiç kimseyi kusursuz kabul etmiyorum ben :)
ben takip ediyorum. defalarca denk geldim. genelde onlara oy verirseniz öbür tarafta iki elim yakanızda olacak diye kuruyor cümlesini..
ben de akçı değilim zaten ama iki yüzlülük sinirlerimi bozuyor. sen yolsuzluktan dem vur, kendi partinin yolsuzluklarını görme. sen gökçek öyle demiş de, kılıçdaroğlunun neredeyse aynı cümlelerine kulak tıka. sen adam dinle dalga geçiyor diye dindar kesil, dine, Allaha küfredeni koru kolla.. sen sırf sevmediğin partiye oy veriyor diye insanları makarnacı, yevmiyeci diye iğrenç yaftalar iftiralar yapıştır, kendi partinin oy için dağıttığı makarnaları, tespihleri görme. tamam siyaset kirlidir, ahlaktan yoksundur ama bu durm halka inmemeliydi..
bu arada sen diye cümleler kurdum ama sana yönelik değil, bunu yapanlara yönelik
Evet o tarz cümlelerden bende çok rahatsızlık duyuyorum. Kişisel algılamadım zaten ama bu habere yorum yapan biri olarak cevap verme gereği hissettim birden. Hayatımda hiç bir zaman yanlışa yanlış demekten gocunmadım karşımdaki kim olursa olsun.
Dediğiniz gibi siyaset kirli siyasetçilerin hepsi bir birinin kuyusunu kazmakla meşgul.
Akçı da olabilirsiniz ama bu kimseye böyle ağır ithamlarla yaftalama hakkını vermez, vermemeli.
Seçim dönemleri bütün partiler gıda olsun kömür olsun dağıtıyorlar. Hatta bence bir sürü basılı meteryale harcanan para yerine böyle yapsalar en azından fakirin fukaranın bir eksiği kapanır düşüncesindeyim.
Belkide yanlış düşünüyorum ama böyle.
bağırdı,çağırdı,tehdi,t etti,allem etti,kallem etti,baktı olacağı yok,bu defa da ağlayayım dedi,galiba.
çok korkuyor mansur yavaştan çok
senin gibi düşünen çok az.. kendi tarafı bile yapsa yanlışa yanlış demek her babayiğidin harcı değil.
özellikle insanları makarnaya oy satıyor diye küçümseyenler chpnin dağattığı kumanyalara bir göz atsın.. benim fikrim bu kadar yoksul varken kömür makarna yağ gibi temel ihtiyaçlar karşılanmasından mutluluk duydum. ama kaloriferle ısınan sıcak evlerinde, akşama bifteklerini mideye indirmek için bekleyen insanların ihtiyaç sahiplerine böyle çirkin, kırıcı, alaycı tavırlarla aşağılaması benden çok onlara o bifteği, diğerlerine makarnayı reva gören Yaradanın zoruna gider..
Pffff.....Bu adam bile güldüremiyor şu günlerde beni..Ruhum daralıyor yav..
Vatandaş olarak biz hakkımızı helal ediyor muyuz acep ülkeyi bu hale getirenlere..
Ankara Bozkurtları Mansur Yavaşı destekleme kararı almış, dün facebooktan bildiri yayınladılar
Ankara Bozkurtları Mansur Yavaşı destekleme kararı almış, dün facebooktan bildiri yayınladılar
bunu bende okudum kesin dimi bu?keçiörende falanda ilçe başkanlığında altınok büyükşehirde altıok sloganları falanda oluyomuş valla gercekse helal olsun mansur gelsin artık temiz belediyecilik istiyoruz