- 26 Şubat 2013
- 2.225
- 328
-
- Konu Sahibi permanganat
Gittin mi mitinge tolin duyduğuma göre mhpli gelenler de varmış zatenHelal olsun valla Mansur Yavaşa bu kadar zıt partiye geçip eski tabanından oy almak büyük başarı
Bildiri burda canım bak
https://www.facebook.com/photo.php?...73741828.696579230384665&type=1&stream_ref=10
Kapi yapti saat yaptı eleştirilerine bir türlü anlam veremiyorum. Estetik önemli hoşunuza gitmese de. Ki bütün dünya da öncelikli önem verilen şey estetiktir. İsiklandirma sistemleri, heykeller,saat kuleleri vs bütün dünya bunlara önem veriyor siz vermeseniz de..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diyenlerden biri de benim. Ben önem verilmesin demiyorum, önceliği olan başka sorunları var Ankara'nın diyorum. Onlara onca para harcanana kadar, temel ihtiyaçlar halledilsin istiyorum. O saatler, kapılar beni gideceğim yere ulaştırmıyor maalesef. Daha dün yeni açılan Malazgirt Bulvarı öğleden sonra yağan yağmurdan sonra göl oldu.
Yurt dişina gittiğiniz zaman sizi cezbeden ilk şey şehir mimarisi, heykeller, isiklandirma vs olur. Ki bu şehirlerinde altyapi vs sorunu vardır gidince şahit olursunuz sizler de... Modern dünyanın kurali bu emin olun herkesin hayran kaldigi şehirlerde neler var ama öncelik her zaman estetige verilir..
Yurtdışında yaşadım daha önce, nasıl olduğunu biliyorum. Hiç Ankara'daki kadar ulaşım sorunu yaşamadım. Bu yüzden eleştirebiliyorum zaten, öyle farazi değil eleştirilerim. Ayrıca Ankaralı bir vatandaş olarak şikayetlerimi belirtmeye hakkım yok mu?
Bende yasadim ve bende buna dayanarak söyledim. Hayir zaten size neden eleştiriyorsunuz demedim bende anlam veremedigimin yorumunu yaptim sizin gibi bende yorum yaptim. Sizin önem verdiğiniz şeyler farklı ise buna kim ne diyebilir ki haklisiniz kendinizce denir ancak.
''Melih Gökçek çıkmış, hala benden öncekilerin borcu diyor, ya hu senden önce Germiyanoğulları vardı ne borcu '' demiş baattinkoptum ya
karikatürünü paylaşacaktım da vazgeçtim
''Melih Gökçek çıkmış, hala benden öncekilerin borcu diyor, ya hu senden önce Germiyanoğulları vardı ne borcu '' demiş baattinkoptum ya
karikatürünü paylaşacaktım da vazgeçtim
offf gidemedim angry yaaaGittin mi mitinge tolin duyduğuma göre mhpli gelenler de varmış zatenHelal olsun valla Mansur Yavaşa bu kadar zıt partiye geçip eski tabanından oy almak büyük başarı
Bildiri burda canım bak
https://www.facebook.com/photo.php?...73741828.696579230384665&type=1&stream_ref=10
Diyenlerden biri de benim. Ben önem verilmesin demiyorum, önceliği olan başka sorunları var Ankara'nın diyorum. Onlara onca para harcanana kadar, temel ihtiyaçlar halledilsin istiyorum. O saatler, kapılar beni gideceğim yere ulaştırmıyor maalesef. Daha dün yeni açılan Malazgirt Bulvarı öğleden sonra yağan yağmurdan sonra göl oldu.
bu adam çok komik,şimdi de vijdan sömürüsü yapıyor
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Melih Gökçek, Kanal A'da katıldığı programda gözyaşlarına hakim olamadı.
Kanal A'da yayınlanan Fatih Şahin'in sunduğu 'Çerçeve Özel' programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu. Gökçek program sırasında "Vicdanın sızlamayacak mı? Beni sevme, bana oy verme ama sen CHP'ye nasıl oy verirsin" diyerek ağladı.
http://haber.rotahaber.com/melih-gokcek-yine-agladi_448090.html
halk gözyaşlarına kıyamadı