Gökçek: CHP'ye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum

Kapi yapti saat yaptı eleştirilerine bir türlü anlam veremiyorum. Estetik önemli hoşunuza gitmese de. Ki bütün dünya da öncelikli önem verilen şey estetiktir. İsiklandirma sistemleri, heykeller,saat kuleleri vs bütün dünya bunlara önem veriyor siz vermeseniz de..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben izledim, ülkücüler vardı mitingde bozkurt işareti yapıp tezahürat ettiler Mansur başkan diye.
Olay Akp gitsin de kim gelirse gelsin değil, Gökçek gitsin Mansur Yavaş gelsin olayı. Mansur Yavaş kırmızı potinler partisinden de aday olsa yine oyumu verirdim. Adam, seçilirsem rozetimi çıkarıp herkese hizmet edeceğim diyor, Gökçek gibi en yüksek oy oranı hangi ilçeden çıkarsa oraya hizmet edeceğim demiyor.
Mhp'den aday olsaymış da chpliler oy verseymiş diyenler var, Mansur Yavaş'ın mhp de bir geçmişi var şimdi de chplileri kazandı bu yüzden iki kitleye de hitap edebiliyor. Yine geçen seçimdeki gibi mhpden aday olsaydı sadece mhp ile bağı olacaktı.

Diyenlerden biri de benim. Ben önem verilmesin demiyorum, önceliği olan başka sorunları var Ankara'nın diyorum. Onlara onca para harcanana kadar, temel ihtiyaçlar halledilsin istiyorum. O saatler, kapılar beni gideceğim yere ulaştırmıyor maalesef. Daha dün yeni açılan Malazgirt Bulvarı öğleden sonra yağan yağmurdan sonra göl oldu.

Yurt dişina gittiğiniz zaman sizi cezbeden ilk şey şehir mimarisi, heykeller, isiklandirma vs olur. Ki bu şehirlerinde altyapi vs sorunu vardır gidince şahit olursunuz sizler de... Modern dünyanın kurali bu emin olun herkesin hayran kaldigi şehirlerde neler var ama öncelik her zaman estetige verilir..

Yurtdışında yaşadım daha önce, nasıl olduğunu biliyorum. Hiç Ankara'daki kadar ulaşım sorunu yaşamadım. Bu yüzden eleştirebiliyorum zaten, öyle farazi değil eleştirilerim. Ayrıca Ankaralı bir vatandaş olarak şikayetlerimi belirtmeye hakkım yok mu?

Bende yasadim ve bende buna dayanarak söyledim. Hayir zaten size neden eleştiriyorsunuz demedim bende anlam veremedigimin yorumunu yaptim sizin gibi bende yorum yaptim. Sizin önem verdiğiniz şeyler farklı ise buna kim ne diyebilir ki haklisiniz kendinizce denir ancak.

Bunu diyorum ben de. Anladım ben sizi. Yani herkesin önceliği farklıdır anlam veremiyorum demeniz üzerine yazdım. Anlam vermemize gerek yok. Anlam verebilseydik aynı görüşte olurduk zaten.
Karşı değilim zaten süse falan, kim gelirse o tip şeyler yapacaktır. Ama ortada Gökçek'in 20 yıldır halledemediği sorunlar da var. 20 yıl yahu dile kolay. Şu dakikadan sonra hala kapıyla uğraşıyorsa kusura bakmasın beni tatmin etmiyor.

''Melih Gökçek çıkmış, hala benden öncekilerin borcu diyor, ya hu senden önce Germiyanoğulları vardı ne borcu '' demiş baattin koptum ya

karikatürünü paylaşacaktım da vazgeçtim

20 yılda ne bitmez borç bırakmış öncekiler,zavallı melih başgan öde öde bitiremiyor

bende akp ye oy verenlere hakkımı helal etmeyim bari

eeeee napcaz şimdi direk mhp ye kaldı koltuk varmı mhp ye oy verene hakkını helal etmeyen

offf gidemedim angry yaaa annem bakanlıkta calısıyo orda seni fişlerlerse hem senin hemde benim başım yanar lütfen gitme cocugum dediama tv den izledim gercekten cok kalabalıktı gidenlerdende duydum uzun konvoylar oluşmuş millet taaa nerelerden yürüyerek gelmiş tandoğana

aynen bu düşüncedeyım bende

Asıl Gökçek'e bu millet hakkını helal edecek mi acaba hem demokrasiden söz edip, sandıkta oyunuzu verin eylem yapmayın derler, hem de bana oy vermeyene hakkım helal değil derler o hesaplara hiç girmeyelim Gökçek zararlı çıkar. Sanki yaptığı hatta yapmadığı hizmetlerinde karşılığı olarak karşılığını fazlasıyla almamış gibi. Herkes düşüncelerini sandıkta göstermekte özgürken dini alet edip hak helal etmemek ne demektir. Keşke benim bu halka bir kusuru olduysa affola halkın yapacağı her seçime saygımız vardır hakkım varsa helal olsun onlarda helal etsinler diyip bir incelik gösterebilseydi ama imkansız tabii.

Ha bir de yom şehrin saatleri, kapıları, gösterişi daha önemliymiş filan dış kaplama ancak göze hitap eder insanlar sabah işe giderken, akiam işten dönerken rahat etmek saatlerce otobüs beklememek istiyor, sokakları göl olup taşıtlar yüzmesin istiyor turistlere güzel gözükücez diye makyaj istemiyor. Mkayajta şart elbet ama bütçenin tamamen buna ayrılmasını insan anlayamıyor. Metro bile senelerce bitirilemedi de sonunda ulaştırma bakanlığına verildi. Artık Ankaralı bıkmış Gökçekten demek ki makyaj istemiyor rahat etmek istiyor.

halk gözyaşlarına kıyamadı

Ne alaka ya hakkımı helal etmiyorum ne demek.. Ayrıca onun benim üstümde ne hakkı varsa

Sony Xperia Z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…