Baktım canım sonuç güzel bende yarın başlamayı düşünüyorum senden gelen sonucu bekliyordumCanim 1 haftalik sonucu paylastim. Bak istersen:)
Sen tam olarak nasıl kullandın canım bende ona göre kullanayimSonucu pek merak eden yok sanirim ama yazayim. Bugun sabah itibariyle kilom 48.6 idi baslangic kilom 50.3 idi. 1.7 kilo. Tabii ki 1 hafta daha devam edecegim. Bu hafta goji berry e devam edip rejimi birakip normal ama az yeme modunda devam edecegim. Ancak her zaman dedigim gibi protein ve karbonhidrati karistirilmadan :)
Ayrica 75 kilo olan biri icin 1 haftada ki zayiflama orani 3 kilolari bulmus olacaktir. Bunu da gozonunde bulundurun derim...
Sen tam olarak nasıl kullandın canım bende ona göre kullanayim
Verdiğin bilgileri dikkate alicam canım çünkü vermem gereken 20 kg varCanim benim ben oglene dogru ve aksam ustu olarak iki ogun yiyorum. Tazesi bulunmuyor. Aktardan kurusunu al ama o da nemli gibi zaten. Bir bardak suya 13 15 dedim ama sşoyle bir tutam at. 20ye de ulasiyor. Sabah at bunu suya, aksam yemek yemeden yarim saat once ic. Digelim ki disarida yedin. O zaman geldiginde yatmadan once ic. Sonra yatmadan yine bir bardak suya at ayni miktarda kaldir dolaba. Onu da sabah ac karnina ic canim. Eger illla ben 3 ogun yerim diyorsan, bu dedigim miktari 3'e bol kullan. Yani her bardaga 13 15 tane.
Bu gercekten tok tutuyor bu bir gercek. Benden cok kilosu olan bieinde cok daha fazla ise yarayacaktir.
Bu goji berry i icerken de genel hayatinda da, karbonhidrat ve proteini mumkun oldukca karistirmiyoruz. Bu cok onemli tamam mi?
Bu arada boyun ve kilon kac?
Verdiğin bilgileri dikkate alicam canım çünkü vermem gereken 20 kg var
Boy 159 kg 83
8 kilo benim için süper olur tamamdır canım 1 ay bu maddeleri aynennn uyguluyorum inşaallah gidicek bu kilolarCanim bu konu altinda yazdigim arka arkaya 3 yaziyi konsantre olup tekrar okursan, tek goji degil dedigim seyleri dikkate alman gerekiyro. Ve sen aslinda benden vok daha sanslisin. Inan bana daha hizlj vereceksin kilo. 1 ay dediklerimi yap, evde pilav tavuk yaptiginda o pilavi yememeye alisirsan; sirf hatirim icin bu dediklerimi iui oku ve 1 ay dene bak goreceksin sen 8 kilo verirsin 1 ayda ve saglikli bir sekilde.
1) Karbonhidrat ve protein karistirma
2) 3 4 lt. Su ic.
3) Gojini icmeye devam et
4) Aksam 6 dan sonra yememeye dikkat et.
5) Meyve tuketme eger tuketeceksen ara ogun olarak ye. Aksam asla yeme. Ve yemeyi dusundugun her meyvenin internetten protein karbonhidrat ve yag degerlerine bak. Karbonhidrati az proteini cok olacak. Ornegin muz yemeeee.
8 kilo benim için süper olur tamamdır canım 1 ay bu maddeleri aynennn uyguluyorum inşaallah gidicek bu kilolar
Tavsiyelerine için için çok teşekkür ederimhepsi yapılabilecek zor olmayan seyler
Senin kilon gayet iyi canım bende 60 olmak istiyorum sanada başarılar dilerimAynen.
Guzel haber bekleyecegim senden.
Ben 48den asagiya zor iniyorum. Cunku arrik yasim 33, bacagim ve gobegimdeki bir miktar yaglar gitmiyor sporsuz. Ama bu dedigim gibi yaaayinca 48 50 arasinda geziniyorum iste. Benim boyum da 154 cm.
Basarilar.
Merhaba bu goji beri ili alakali bişey soru cam on aydır bebek istiyoruz ama olmadı dün doktora gittim pko (polikistik over)var dedi kilo vermen gerek dedi 1.60 boyunda 76 kilo m goji beri yi kullanmak istiyorum ama bi zararı olurmu bunu kullandığım süre içinde hamile kalırsam bi zararı olurmu sizce