Cevabın için çok teşekkür ederim çok araştırdım goji berry i pko lu olduğum için gebe kalamiyorum başka hiç bir sorun yok dedi Dr ve kilo verirsen geçeceğini bu şekilde gebe kalabilirsiniz dedi goji berry kullanırken hamile kalırsam bi zararı olurmu onu merak ediyorum zayiflmdan gebe kalamiyorum
Erkeklerin spremleri icin yararli diye okumustum yanlis hatirlamiyorsamAsya ve uzak Doğu ülkelerinde bebek sahibi olmak için tüketiliyormus goji berry i erkekler evlerinden uzağa gitgide kullanması yasklaniyimus
Canım merhaba siteye yeni üyeyim bu goji hakkında bilgi almak için üye oldum sırf suan doğru yerden mi msj atıyorum bilmiyorum kaç hafta kullandın kaçtan kaça düştün?Canim 1 haftalik sonucu paylastim. Bak istersen:)
Canım merhaba siteye yeni üyeyim bu goji hakkında bilgi almak için üye oldum sırf suan doğru yerden mi msj atıyorum bilmiyorum kaç hafta kullandın kaçtan kaça düştün?
Canım merhaba siteye yeni üyeyim bu goji hakkında bilgi almak için üye oldum sırf suan doğru yerden mi msj atıyorum bilmiyorum kaç hafta kullandın kaçtan kaça düştün?
okudum ama 48den sonra veremedin mi goji etkisi gercekten var olan bir şey miCanim dogru yerden yazmissin. Birinci sayfadan itibaren yazdiklarimi bir oku. Farkli bie sorun varsa cevaplayayim
Iste ondan emin degilim. Neden dersen birakmak durumunda kaldim. Bir takim islerim var. Baska yerlerdeyim. Duzenim bozuldu. Diyet ve dogru beslenme dedigim seyid e biraktim. Kisacasi sapittim :))) sana bununla ilgili cevabi soyle verebilirim. Planlarima gore bayram civari yine baslayacagim. Stabil duzene gecince... O zaman baslangic, 1. Hafta sonrasi ve 2. Hafta sonrasi bikgileirni net verebilecegim. Bu arada duzenli 14 15 gun yapan arkadaslar varda bilgilerini bekliyorum...okudum ama 48den sonra veremedin mi goji etkisi gercekten var olan bir şey mi
Canım peki cevap beklediklerinden cevap alırsan banada Yazar mısın rica etsemIste ondan emin degilim. Neden dersen birakmak durumunda kaldim. Bir takim islerim var. Baska yerlerdeyim. Duzenim bozuldu. Diyet ve dogru beslenme dedigim seyid e biraktim. Kisacasi sapittim :))) sana bununla ilgili cevabi soyle verebilirim. Planlarima gore bayram civari yine baslayacagim. Stabil duzene gecince... O zaman baslangic, 1. Hafta sonrasi ve 2. Hafta sonrasi bikgileirni net verebilecegim. Bu arada duzenli 14 15 gun yapan arkadaslar varda bilgilerini bekliyorum...
Canım peki cevap beklediklerinden cevap alırsan banada Yazar mısın rica etsem
Cok guzel aciklama yapmissiniz hayran kaldim kardesim insallah bende alıp baslamayi dusunuyorum dogum sonrasi duba gibi oldum 85 lerde geziyor kilolarim hic hosuma gitmiyor halim insallah bendede ise yarar kullanmaya baslayinca yazarim gene buraya ;-)
merhaba 4 aylık bir bebeğim var haliyle kilolarım da varemzirme döneminde kullansam bebeğim açısından sorun olur m acaba bu konuda bir bilginiz var mı ???
teşekkürler cnm :)Canim bu konu ile ilgili son denememden sonra anladim ki bu urun bir ise yaramiyor. Yani ister hamile ol ister olma kullanmak gereksiz. Ama diger yazdigim beslenme aliskanligi ile ilgili dedigim herseyin arkasindayim. Ben bu gojiyi protein rejjmi ile birlikte denedigimden ufak bir sonuc almistim ki sonradan da gordum ki bunun goji ile alakasi yok. Rejim yani beslenme seklini degistirmek ile alakasi var.
Urun kesinlikle gereksiz.... herkese duyrulur
merak ediyorum devam ettiniz mi? ne kadar kullandınız suan durum ne?Sonucu pek merak eden yok sanirim ama yazayim. Bugun sabah itibariyle kilom 48.6 idi baslangic kilom 50.3 idi. 1.7 kilo. Tabii ki 1 hafta daha devam edecegim. Bu hafta goji berry e devam edip rejimi birakip normal ama az yeme modunda devam edecegim. Ancak her zaman dedigim gibi protein ve karbonhidrati karistirilmadan :)
Ayrica 75 kilo olan biri icin 1 haftada ki zayiflama orani 3 kilolari bulmus olacaktir. Bunu da gozonunde bulundurun derim...
cvbmı aldım tesekkürler..Canim bu konu ile ilgili son denememden sonra anladim ki bu urun bir ise yaramiyor. Yani ister hamile ol ister olma kullanmak gereksiz. Ama diger yazdigim beslenme aliskanligi ile ilgili dedigim herseyin arkasindayim. Ben bu gojiyi protein rejjmi ile birlikte denedigimden ufak bir sonuc almistim ki sonradan da gordum ki bunun goji ile alakasi yok. Rejim yani beslenme seklini degistirmek ile alakasi var.
Urun kesinlikle gereksiz.... herkese duyrulur