Cevabın için çok teşekkür ederim çok araştırdım goji berry i pko lu olduğum için gebe kalamiyorum başka hiç bir sorun yok dedi Dr ve kilo verirsen geçeceğini bu şekilde gebe kalabilirsiniz dedi goji berry kullanırken hamile kalırsam bi zararı olurmu onu merak ediyorum zayiflmdan gebe kalamiyorum
Armet sahsi fikrimi istersen; ben senin yerinde olsam bir urun kullanmam. Yukarida yazinin ilk basinda yazdigim mektup gibi metin var ya yeme icme ile ilgili :) tamamini iyi oku uygula. Ve spor salonuna yazil. Haftada 3 yada 4 gun 1-1.5 saaatini ayir. Zayiflayana kadar en azindan mutlaka dedigim sekilde beslen ve spora git. Benim yazdigim beslenme aliskanligi sekli sana zaten rejim gibi olacak. O sekilde beslenmeye basla sonrasinda ayda bir detoks rejimlwr yap. Ornegin 1 ayin sonunda bir hafta protein rejimi yap. Aradan yine 1 ay gecir ve detoks corbasi gunu yap kendine. Ama mutlaka dedigim sekilde beslenme aliskanligi edinir spora da gidersen sana goji gerek kalmaz.
Insan oglunun istersen yapamayacagi sey yoktur. Eger o cocugu istiyorsan YAPACAGIM diyeceksin kendine ve YAPACAKSIN.
Yazimi iyi oku. Hicte zor bir aliskanli olmayacak.