GOJI BERRY'I DENEMEK ISTEYENLER MUTLAKA OKUYUN... (SIZLERE GERCEK ve DETAYLI ANLATIM)

Cevabın için çok teşekkür ederim çok araştırdım goji berry i pko lu olduğum için gebe kalamiyorum başka hiç bir sorun yok dedi Dr ve kilo verirsen geçeceğini bu şekilde gebe kalabilirsiniz dedi goji berry kullanırken hamile kalırsam bi zararı olurmu onu merak ediyorum zayiflmdan gebe kalamiyorum

Armet sahsi fikrimi istersen; ben senin yerinde olsam bir urun kullanmam. Yukarida yazinin ilk basinda yazdigim mektup gibi metin var ya :kk77: yeme icme ile ilgili :) tamamini iyi oku uygula. Ve spor salonuna yazil. Haftada 3 yada 4 gun 1-1.5 saaatini ayir. Zayiflayana kadar en azindan mutlaka dedigim sekilde beslen ve spora git. Benim yazdigim beslenme aliskanligi sekli sana zaten rejim gibi olacak. O sekilde beslenmeye basla sonrasinda ayda bir detoks rejimlwr yap. Ornegin 1 ayin sonunda bir hafta protein rejimi yap. Aradan yine 1 ay gecir ve detoks corbasi gunu yap kendine. Ama mutlaka dedigim sekilde beslenme aliskanligi edinir spora da gidersen sana goji gerek kalmaz.

Insan oglunun istersen yapamayacagi sey yoktur. Eger o cocugu istiyorsan YAPACAGIM diyeceksin kendine ve YAPACAKSIN.
Yazimi iyi oku. Hicte zor bir aliskanli olmayacak.:KK68:

Canım merhaba siteye yeni üyeyim bu goji hakkında bilgi almak için üye oldum sırf suan doğru yerden mi msj atıyorum bilmiyorum kaç hafta kullandın kaçtan kaça düştün?

Canim dogru yerden yazmissin. Birinci sayfadan itibaren yazdiklarimi bir oku. Farkli bie sorun varsa cevaplayayim

Canım merhaba siteye yeni üyeyim bu goji hakkında bilgi almak için üye oldum sırf suan doğru yerden mi msj atıyorum bilmiyorum kaç hafta kullandın kaçtan kaça düştün?
Canim dogru yerden yazmissin. Birinci sayfadan itibaren yazdiklarimi bir oku. Farkli bie sorun varsa cevaplayayim
okudum ama 48den sonra veremedin mi goji etkisi gercekten var olan bir şey mi

okudum ama 48den sonra veremedin mi goji etkisi gercekten var olan bir şey mi
Iste ondan emin degilim. Neden dersen birakmak durumunda kaldim. Bir takim islerim var. Baska yerlerdeyim. Duzenim bozuldu. Diyet ve dogru beslenme dedigim seyid e biraktim. Kisacasi sapittim :))) sana bununla ilgili cevabi soyle verebilirim. Planlarima gore bayram civari yine baslayacagim. Stabil duzene gecince... O zaman baslangic, 1. Hafta sonrasi ve 2. Hafta sonrasi bikgileirni net verebilecegim. Bu arada duzenli 14 15 gun yapan arkadaslar varda bilgilerini bekliyorum...

Iste ondan emin degilim. Neden dersen birakmak durumunda kaldim. Bir takim islerim var. Baska yerlerdeyim. Duzenim bozuldu. Diyet ve dogru beslenme dedigim seyid e biraktim. Kisacasi sapittim :))) sana bununla ilgili cevabi soyle verebilirim. Planlarima gore bayram civari yine baslayacagim. Stabil duzene gecince... O zaman baslangic, 1. Hafta sonrasi ve 2. Hafta sonrasi bikgileirni net verebilecegim. Bu arada duzenli 14 15 gun yapan arkadaslar varda bilgilerini bekliyorum...
Canım peki cevap beklediklerinden cevap alırsan banada Yazar mısın rica etsem

Cok guzel aciklama yapmissiniz hayran kaldim kardesim insallah bende alıp baslamayi dusunuyorum dogum sonrasi duba gibi oldum 85 lerde geziyor kilolarim hic hosuma gitmiyor halim insallah bendede ise yarar kullanmaya baslayinca yazarim gene buraya ;-)

Cok guzel aciklama yapmissiniz hayran kaldim kardesim insallah bende alıp baslamayi dusunuyorum dogum sonrasi duba gibi oldum 85 lerde geziyor kilolarim hic hosuma gitmiyor halim insallah bendede ise yarar kullanmaya baslayinca yazarim gene buraya ;-)

Cok incesin canim sagol. Kilo dedigimiz seyi aliyoruz da veriyoruz da. Ya bu goji isimize yaramasa bile benim yazdiklarimizi uyguluyor olsak hem zayiflariz hrm de stabil kaliriz :KK49: yani yapariz yeter ki inanmak lazim. Ha birde bie fikrim daha var. Regli donemimiz bittikten hemen sonra rejime baslamak en makulu. Cunku istahimiz o donemde cok acik oluyor. Tatli da canimiz cekiyor. Ee rejimi kismende olsa bozuyoruz. Obur turlu 3 hafta yapma ihtimalimiz yuksek :KK48: simdiden basarilar canim:KK19:

İnsallah insallah bugun basladim bakalim ekmegi ve sekeri kestim ben normaldede acikan biri degilim zaten ama cikolata cips kola turunu cok tukettigimden aliyorum kilolari insallah bendede ise yarar :-) B-)

merhaba 4 aylık bir bebeğim var haliyle kilolarım da var :KK43: emzirme döneminde kullansam bebeğim açısından sorun olur m acaba bu konuda bir bilginiz var mı ???

merhaba 4 aylık bir bebeğim var haliyle kilolarım da var :KK43: emzirme döneminde kullansam bebeğim açısından sorun olur m acaba bu konuda bir bilginiz var mı ???

Canim bu konu ile ilgili son denememden sonra anladim ki bu urun bir ise yaramiyor. Yani ister hamile ol ister olma kullanmak gereksiz. Ama diger yazdigim beslenme aliskanligi ile ilgili dedigim herseyin arkasindayim. Ben bu gojiyi protein rejjmi ile birlikte denedigimden ufak bir sonuc almistim ki sonradan da gordum ki bunun goji ile alakasi yok. Rejim yani beslenme seklini degistirmek ile alakasi var.

Urun kesinlikle gereksiz.... herkese duyrulur

Canim bu konu ile ilgili son denememden sonra anladim ki bu urun bir ise yaramiyor. Yani ister hamile ol ister olma kullanmak gereksiz. Ama diger yazdigim beslenme aliskanligi ile ilgili dedigim herseyin arkasindayim. Ben bu gojiyi protein rejjmi ile birlikte denedigimden ufak bir sonuc almistim ki sonradan da gordum ki bunun goji ile alakasi yok. Rejim yani beslenme seklini degistirmek ile alakasi var.

teşekkürler cnm :)

Sonucu pek merak eden yok sanirim ama yazayim. Bugun sabah itibariyle kilom 48.6 idi baslangic kilom 50.3 idi. 1.7 kilo. Tabii ki 1 hafta daha devam edecegim. Bu hafta goji berry e devam edip rejimi birakip normal ama az yeme modunda devam edecegim. Ancak her zaman dedigim gibi protein ve karbonhidrati karistirilmadan :)

Ayrica 75 kilo olan biri icin 1 haftada ki zayiflama orani 3 kilolari bulmus olacaktir. Bunu da gozonunde bulundurun derim...
merak ediyorum devam ettiniz mi? ne kadar kullandınız suan durum ne?

cvbmı aldım tesekkürler..

Arkaslar bn de goji berrynin tozu ve sarimsak cayi arasinda kalmistim ve aktar o kdr cok anltti ki goji beryy tozunu aldimm cok etkili dedi. Tozunu kullanan varmi aranizda yaklasik 1 hftadir iciyorum tok tutuyor ama suanlik.kilomda bi deisklik yok :KK67:

Bunun etkili olacagina inanmiyodum zaten ben.Bunu kuruyemis olarak yiyoduk biz onceleri hic zayiflatmadi yani :) tozuydu kurutulmusuydu hic farketmez.Heryil yeni bisey cikariyorlar haplar bitti çaylar basladi cay bitti kuruyemise girdiler.Zayif noktalarimizdan vuruyorlar sadece bu.Kilo vermek istiyorsaniz devlet hastanelerinin diyetisyenleri var oyle eskisi gibi kibrit kutusu peynir 3 zeytin gibi diyetlerde verilmiyo artik hem kontrole gittiginizde motivasyonunuz artiyo hem dogru beslenmeyi ogreniyorsunuz hem kendiniz icin hem cocuklariniz icin yanlis seyleri yememeyi ogreniyorsunuz.hemde daha az para harcayarak.Ottan çöpten bisey olmaz demeyin Boyle seyler kullanmayin derim.

X