Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

merhaba.az önce güvenilir diye düşündüğüm için migrostan aldım.kilosu69,90tl idi.konuya başlayıp yorum yapmayan atkadaşlara örnek olabilmek için inşallah yorumlarımı yazmaya devam edeceğim.ilk defa bu tarz bir ürün kullanacağım.
İnşallah ilk denememde hüsrana uğramam

Merhaba goji bery kullananlar sonradan bisey yazmamis bende basladim aktardan aldim sabah oglen aksam kurutulmus olarak yiyorum 5 gündür kullaniyorum ama suanda herhangi bi fark goremedim kullananlar nasil ve nekadar kullaniyor faydasini goren varmidir

yan etkisinin yokmuş bildiğim kadarı ile halk dilinde kurt üzümü olarak biliniyormuş. C vitamini açısındanda oldukça zengin. içim rahat etsin diyorsan birde sen araştır.
Merhaba bende 5 gun oldu baslayali ama henuz fark yok siz devam ediyormusunuz nasil gidiyor nasil kullaniyorsunuz deneyimlerinizi paylasirmisiniz

Merhaba kullanmaya devam ediyormusunuz fark varmi bende bes gun oldu baslayaki

Henüz bir fark yok bende kullananlardan bilgi almak istemiştim bir hafta oldu ama biryerde okudugum kadariyla 15 gunde etki gosteriyormus bakalim biraz daha devam edeyim sizde kullaniyormusunuz

5 günde fark oldumu acaba bilgi verirmisiniz

Meyvasini bulmak sanirim zor aktardan kurutulmus olarak aldim bir cam kavanoza bosalttim gün içinde tuketiyorum bir haftadir 3 öğün bazende oyle aralarda gene atistiriyorum

E="starlife, post: 42084626, member: 697671"]Bu meyveyi nerden temin edicem ve gerçeğinin olduğunu nasıl anliycam yardımcı olurmusunuz[/QUOTE]
Siz çay olarak kullandınız galiba ayrica baska bisey yaptiniz mi diyet yada spor falan ne zamandir kullandiniz süre olarak ve nekadar fayda oldu kilo olarak ama çay olarak isyerinde pek kullanamam kaynatma imkanim olmaz o yuzden ancak aksamlari çay olarak evde yapabilirim kurutulmusundan olur mu cay direk meyvadan mi olacak

kızlar on gündür kullanıyorum .bu hafta hic tartılmamıstım iki kilo vermisim .rejim yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim ve 3 litre su içtim devam edecegim. sonucları paylasırım

Merhaba canım ne durumdasın.. goji bery e dair gözlemin nedir

Merhaba,
ilk 7 gün düzgün kullandım.kilomda bir fark olmamakla birlikte aralardaki atıştırma ihtiyacımız azalttığını düşünüyorum.önümüzdeki hafta tekrar düzenli kullanmaya başlayacağım.

Bende bi zamandır araştırıyorum. Etkisini görenler de var görmeyenler de, bunun bi kandırmaca olduğunu söyleyenlerde... Ama bu da diğer meyveler gibi bi meyve diye düşünüyorum, herşeyde olduğu gibi tabiki bunun fazlasında da yan etkilerini gösterir. Ama ben henüz alma aşamasına bile gelemedimmmm. Elle tutulur bi kanıt arıyorum resmen ama tabi bünyeden bünyeye değişir bu kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yazsınlar noooolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…