- Konu Sahibi Cardialgia
-
Ne kadar verebildin kilo birde yemene dikkat ediyor musun canım.gunde 3 kere yemekten yarım saat önce 11 tane yiyorum çayını içemediğim için
Merhaba bende 5 gun oldu baslayali ama henuz fark yok siz devam ediyormusunuz nasil gidiyor nasil kullaniyorsunuz deneyimlerinizi paylasirmisinizyan etkisinin yokmuş bildiğim kadarı ile halk dilinde kurt üzümü olarak biliniyormuş. C vitamini açısındanda oldukça zengin. içim rahat etsin diyorsan birde sen araştır.
Merhaba Bende kullanıyorum gerçekten bi rahatlık veriyor. Tadıda mayhoş birşey, kızılcık meyvesi gibi :)
Günde bir avuç yiyorum sabah kahvaltısı yerine gayet iyi...
tabi alırken temizliğine dikkat ediyorum ... adresinden alıyorum genelde hızlı ve temiz geliyor.
Selamlar[/QUOTE merhaba hala kullaniyormusunuz fark varmi bende basladim uc öğün yemekten sonra yiyorum ama suan bir fark hissetmiyorum kac gunde etki gosteriyor acaba
Merhaba kullanmaya devam ediyormusunuz fark varmi bende bes gun oldu baslayakimerhaba.az önce güvenibaslayalidüşündüğüm için migrostan aldım.kilosu69,90tl idi.konuya başlayıp yorum yapmayan atkadaşlara örnek olabilmek için inşallah yorumlarımı yazmaya devam edeceğim.ilk defa bu tarz bir ürün kullanacağım.
İnşallah ilk denememde hüsrana uğramam
Peki nasıl etkisi epey olmuş kullandığınız herhangi bi zarar gördünz mü en önemlisiBen aldım kullanıyom yeni daha
Yok ama bıraktım ben zaten bir iki hafta içtim şuan emziriyordum kızımı kilo verdim baya 47 kilodayım kızım çok hareket onun sayesinde gittiPeki nasıl etkisi epey olmuş kullandığınız herhangi bi zarar gördünz mü en önemlisi
5 günde fark oldumu acaba bilgi verirmisinizMerhaba kullanmaya devam ediyormusunuz fark varmi bende bes gun oldu baslayaki
5 günde fark oldumu acaba bilgi verirmisiniz
merhaba.az önce güvenilir diye düşündüğüm için migrostan aldım.kilosu69,90tl idi.konuya başlayıp yorum yapmayan atkadaşlara örnek olabilmek için inşallah yorumlarımı yazmaya devam edeceğim.ilk defa bu tarz bir ürün kullanacağım.
İnşallah ilk denememde hüsrana uğramam[/QUOT merhaba kullanmaya devam ediyormusunuz faydasini gordunuz mu acaba
Bu meyveyi nerden temin edicem ve gerçeğinin olduğunu nasıl anliycam yardımcı olurmusunuzcanım sen direk meyvesini al ve kendi çayını kendin yap.
yaptığım uygulamaları size anlatırım isteyen olursa
Ben aktardan aldim direk olarak yiyorum gunde 3 defa bazen aç karnina bazen yemekten sonraBu meyveyi nerden temin edicem ve gerçeğinin olduğunu nasıl anliycam yardımcı olurmusunuz
kızlar on gündür kullanıyorum .bu hafta hic tartılmamıstım iki kilo vermisim .rejim yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim ve 3 litre su içtim devam edecegim. sonucları paylasırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?