Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

3 sene önce meğer canım daha varlığından haberimin olmadığı goji berryi istiyormuş. Denemek için aldım, baya yedim. Zayıflama gibi etkisi olmadı, ama vücuda çok faydalı bir besin. Ben de sadece gaz yaptı; tüketim miktarını abartmıştım sanırım. Alın, tüketin, zayıflatmasa bile çok faydalı insana.

Valla ben 2 haftadır kullanıyorum . Hem çayını yapıyorum , hemde meyve olarak yiyorum. Kesinlikle kilo verdirmiyor. Sakın inanmayın. Burada iyi geldiğini yazan bazı kişiler olmuş , fake olduğunuzu düşünüyorum. Milleti kandırmayın lütfen. Meyve sağlıksal açıdan yararlı olabilir ama zayıflatma konusunda hiçbir etkisi yok. Bire bir kullanmış bir kişi olarak söylüyorum

Bana da verdirmedi, zaten öyle bir amaçla tüketmemiştim.
Aklıma takılan 2007de üye olmuşsunuz, toplam mesaj sayınız 7; n'aptınız senede 1 mesaj mı attınız
Kilo vermek için sağlıklı bir diyet yeterli.

BANA DA VERDİRMEDİ ARKADAŞLAR HATTA BIRAKIN METABOLİZMA HIZLANDIRMAYI KABIZ OLDUM BEN ACABA SAHTESİNİ Mİ ALDIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Arkadaşlar bence inanmayın sitedeki kullanici yorumlarini bence kendileri yazmislar profil resimlerine dikkat ederseniz paylaşilan fotonlardan kesilip yapilmis zaten bir ayda o kadar hizli kuli vermek zararli ben ekmeği ve doğmuş yağli ürünleri tuketmezseniz bol bol su içip spor yaparsaniz zaten zayifliyosunuz ben öylezayifladim bir de elma tarçın limon karabiber ve limon karisimli kur var çok ise yariyo

mrb kızlar.bende bugun aldım.1,65 boyum sanırım su aralar tartılmadım ama akşam tartılcam 86 kg civarındayım.ve diyet konusunda okumadığım bir seyler kalmadı gibi bir şey.ama şu bir gerçek düzenli kullanılar çoğu şeyler fayda ediyor.gerçekten.öyle 2-3 hafta gibi zamanda bizler mucize bekliyoruz ama olmuyor.gerçi bunları yazarken kendimde aynıyım.resmen 1-2 hafta yapıyorum bir şeyler olmadı diyip bırakıyorum.ama bu sıralar kendime düzen koydum.kilo alıp vermekten selülitlerim çok oldu fazlaca hemde.hem olar için hemde zayıflamak için birşeyler yapmaya başladım.bir türlü kilo veremiyorum.spor yapmayı sevmiyorum.laf aramızda eşim antrenör fitness :))salonumuz var..ama terzi kendi söküğü misalı..eşim milleti zayıflatıyor ben tembelim işte :) :))..selilüt için yağları kullanmaya başladım bir de niveanın serumu.goji berry şuan itibari ile başlıyorum.gelişmeleri isteyen arkadaşlara aktarıcam.neyse o olucak.en azından gerçek mi yalan mı deneyerek anlıcam.tabi yediklerimide dikkat etmek lazım.bakalım hayırlısı diyor ve kendime bugun startı veriyorum..

Merhabalar..ben de almaya karar verdim fakat çok kararsizim aktardan mi yoksa internet üzerinden mi sipariş vermeliyim diye..

Merhabalar..ben de almaya karar verdim fakat çok kararsizim aktardan mi yoksa internet üzerinden mi sipariş vermeliyim diye..
ben aktardan aldım.ama internetten de alsam çok farkı olacağını sanmıyorum.yani sonuçta aynı şey.ama aktarda daha uygun.int.marka yapmışlar sırf o yüzden fiyat farkı var.1 haftadır kullanıyorum ama kesinlikle öyle şu kadar kilo verdiriyor yok bu kadar zaman da söyle falan inanmıyorum.tamam metabolizmadan dolayı herkesde farklıdır ama ben çabuk kilo veren biriyim kiii bunu kullanırken diyet+bol su+yürüyüş+ip atlama falan da yaptım ama çokta bir şey değişmedi.yani çok derken kaç kilo verdim bilmiyorum verdim mi onuda bilmiyorum ama kendimde hafiflik hissetmiyorum.belki daha uzun zamanda etkilidir.bakalım devam edicem.

kızlar bu meyvede bir şehir efsanesi çıktı 15 gün düzenli kullandım bir etkisi olmadı ama sonuçta meyvedir yararlıdır tüketilebilir ama kilo vermeyi çeşitli şekillerde ticarete alet edip üzerimizden haksız kazanç sağlayanlar umarım (Biber yağı gibi vs...) çokkk kilo alsınlarda veremesinler empati kurarlar belki :)

canım sen direk meyvesini al ve kendi çayını kendin yap.

yaptığım uygulamaları size anlatırım isteyen olursa
Canım benimle paylaşır mısın ne kadar süre kulandın kaç kg versin kimisi çok kilo vermiş netten baktım ve kilo vermeyi durdurmamış sende basından geçeni beslenme seklini gojiyi günlük kaç tane nasıl kullandığını söyleye bilir misin

arkadaşlar merhaba.. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum goji berry meyvesini aktardan 100 gram kadar almıştım beni iki hafta kadar idare etti.. başladığımda 77.8dim şu an 75.1 kiloyum. Goji berry ile ilgili şunu söyleyebilirim evet düzenli kullanımda tokluk hissi yaratıyor daha az porsiyonlarla doyabiliyorsunuz ama tabiki bir haftada 5-6 kilo falan verdirmiyor. yine yediğinize içtiğinize dikkat etmek zorundasınız ama goji kullanıldığı zaman bir tokluk hissi oluşturduğu için dikkat etmek daha kolay oluyor..

Yan Etkileri

*Polene karşı alerjisi olanlar bu meyveden uzak durmalı ya da meyveyi ve özünü kullanmadan önce bir doktora danışmalıdır. Yan etkileri zor nefes alma, kurdeşen, bulantı ve baş dönmesiniiçerir.

*Bu meyve alkaloid atropin içerir ve fazla doz atropin kusmaya, bulanık görmeye, ağız kuruluğuna ve kafa karışıklığına neden olabilir.

*Goji suyunun ve Goji parçalarının çoğu önemli yan etkileri, bazı ilaçlarla etkileşimi sonucunda oluşur. Goji kökü familyasının, yüksek tansiyon ilaçlarıyla etkileşime geçtiğinde kan basıncında anormal düşüş ya da düşük tansiyona neden olabilir.

*Benzer olarak, diyabet ilaçları kullananlarda, goji alımı kan şekerini düşürebilir ve baş dönmesi ve bayılma gibi yan etkiler üretebilir.

*Yüksek tansiyon ve diyabet ilaçlarının yanı sıra, bu meyve kan damarlarındaki kan pıhtılaşmasını engelleyen pıhtı önleyici bir ilaç olan Varfarin ile de karşılaşır. Bu meyvenin Varfarin ile etkileşimi kanama riskini arttırır. Yani, Varfarin gibi ilaç kullanan insanlar sadece bu meyve için değil diğer otlar ve bitkisel ilaveleri tüketirken de uygun önlemleri almalıdırlar.

*Gojiler yüksek oranda selenyuma içerirler. Vücut için az bulunan bir elementtir, nadir durumlarda, çok yüksek selenyum dozu doğuştan olan kusurlara ve kadınlarda doğurganlığı azaltmaya, sinir bozukluklarına ve mide ve de bağırsak sorunlarına yol açabilir.

Ben bunu 1 ay kullandım. Hem çayını içtim , hem de meyve olarak gün içerisinde tükettim. Büyük bir yalan . Gram verdirmedi bir ayda, sakın inanmayın

Kızlar ben de bugün sipariş verdim inşallah gerçektir sonuçları sizinle paylaşırım.Bu arada emziriyorum internetten sipariş ettim emzirdiğimi belirttim bir sakıncası olmadığını söylediler

Arkadaşlar bende yeni başladım kullanmaya 2 gündür kullanıyorum bugün aşırı derecede tokluk hissettim erkek arkadaşım karşımda kaşarlı pide ve kebapları yerken ben tavuk şiş yedim ve hala o kadar az yemeye tokum ve enerjigim tek problem bende çok gaz yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…