- Konu Sahibi Cardialgia
-
Bana da verdirmedi, zaten öyle bir amaçla tüketmemiştim.Valla ben 2 haftadır kullanıyorum . Hem çayını yapıyorum , hemde meyve olarak yiyorum. Kesinlikle kilo verdirmiyor. Sakın inanmayın. Burada iyi geldiğini yazan bazı kişiler olmuş , fake olduğunuzu düşünüyorum. Milleti kandırmayın lütfen. Meyve sağlıksal açıdan yararlı olabilir ama zayıflatma konusunda hiçbir etkisi yok. Bire bir kullanmış bir kişi olarak söylüyorum
ben aldım 1 haftadır kullanıyorum tartılmadım ama farklılık da hissetmedim henüz.diyette yapıyorum bakalım gelişmeleri yazıcamKızlar bende basliyimmi ? Memnunmusunuz aktardan buldunuz mu
ben aktardan aldım.ama internetten de alsam çok farkı olacağını sanmıyorum.yani sonuçta aynı şey.ama aktarda daha uygun.int.marka yapmışlar sırf o yüzden fiyat farkı var.1 haftadır kullanıyorum ama kesinlikle öyle şu kadar kilo verdiriyor yok bu kadar zaman da söyle falan inanmıyorum.tamam metabolizmadan dolayı herkesde farklıdır ama ben çabuk kilo veren biriyim kiii bunu kullanırken diyet+bol su+yürüyüş+ip atlama falan da yaptım ama çokta bir şey değişmedi.yani çok derken kaç kilo verdim bilmiyorum verdim mi onuda bilmiyorum ama kendimde hafiflik hissetmiyorum.belki daha uzun zamanda etkilidir.bakalım devam edicem.Merhabalar..ben de almaya karar verdim fakat çok kararsizim aktardan mi yoksa internet üzerinden mi sipariş vermeliyim diye..
Canım benimle paylaşır mısın ne kadar süre kulandın kaç kg versin kimisi çok kilo vermiş netten baktım ve kilo vermeyi durdurmamış sende basından geçeni beslenme seklini gojiyi günlük kaç tane nasıl kullandığını söyleye bilir misincanım sen direk meyvesini al ve kendi çayını kendin yap.
yaptığım uygulamaları size anlatırım isteyen olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?