- 1 Mayıs 2015
- 15
- 1
- 1
- 46
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Arkadaşım bu mama nedir acaba çok iyi kilo vermişsin merak ettimgünaydın herkese ben dün itibari ile 68.00 kg ile başladım ayrıca sabah akşam mama içtim bugün sabah aç karna çıktığımda 66.80 kgmı gördüm biraz aç geziyorum ama ramazan sonrası bünye alışık rahattı. tabi bayramda biraz ayarı kaçırmıştım muhtemelen suyu seli gitmiştir ama olsun beni motive etmeye yetti . sabah yine aç karna goji çayımı içtim ardından da mamamı içtim bakalım ne kadar yapabileceğim bilmiyorum ama 10 kilo hedefliyorum herkese kolay gelsin
selam mamanın ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum arkadaş satıyor ondan alıyorum sabah akşam 2 öğün içiyorum yemek yerineArkadaşım bu mama nedir acaba çok iyi kilo vermişsin merak ettim
Goji Berry nin bi etkisi oldumu peki canım kilo vermendeselam mamanın ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum arkadaş satıyor ondan alıyorum sabah akşam 2 öğün içiyorum yemek yerine
daha önce kullandım çok güzel kilo verdim 12 kilo şimdi tekrar başladım bakalım diyet yapamıyorum mama içince en azından sofraya oturmuyorum beni frenliyor yemek olayını abartıyorum çünkü
Canım bilmiyorum erken henüz bişey diyemem. daha önce mama ile ayda iki kilo vermiştim eğer daha kolay verebilirsem tabiki etkisi olmuş olacak. Çok su içiyorum mesela çok bişey yemiyorum ama yemek ihtiyacı duymuyorum inş ikisi birden işe yararGoji Berry nin bi etkisi oldumu peki canım kilo vermende
canım bişey sorcam sen goji berry i nasıl kullandınkusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
canım sen zayıflamak içinmi kullanıyosun goji berry i bende bugün alıcamda işe yarıyomu merak ediyorum çok fazla zayıflayanlar olmuş ben 56 kiloyum hedefim 2 ama goji berry bana bi güzellik yapsa 48 falan olsam süper olurEvet öyle..
canım sen zayıflamak içinmi kullanıyosun goji berry i bende bugün alıcamda işe yarıyomu merak ediyorum çok fazla zayıflayanlar olmuş ben 56 kiloyum hedefim 2 ama goji berry bana bi güzellik yapsa 48 falan olsam süper olur
çok sağol canım
Goji içinde farklı vitaminler barındırıyor aslında biraz da bunu için kullanıyorum ben. Çok fazla açlık hissetmiyor insan. Benim amacım zayıflamaktı ilk başta ama diyetime yardımcı olduğu doğrudur.
çok teşekkür ederim.Evet öyle..
Nasıl kullanıyorsun canimkızlar on gündür kullanıyorum .bu hafta hic tartılmamıstım iki kilo vermisim .rejim yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim ve 3 litre su içtim devam edecegim. sonucları paylasırım
gunde 3 kere yemekten yarım saat önce 11 tane yiyorum çayını içemediğim içinNasıl kullanıyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?