• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

bundan bende aldım fırsatçı aktar kilosunu 100 tlden sattı neyse biraz da umut satın alıyorum diyerek 200 gr aldım
kilolu sayılmam ama ideal kilomda da değilim sadece iftar yapıp sahur yemiyorum sahurda yeşil çay ve bu meyveden tüketiyorum
bugün 3gün oldu bakıp göreceğiz bende ki etkileri şudur: yedikten sonra ateş basıyor terlemeye başlıyorum sürekli wc ye gidiyorum
bu arada emziren anneler yememeliymiş bir blogta okudum acayip gaz yapıyormuş bebeklere
acayip hırs yaptım vermem lazım

Bende iki üç gündür kullanıyorum burada bir kullanıcı suya atın kaynatın sonra içinde kalanı da yiyin yazmış. Gojı berryi kaynattıktan sonra o suyu içmek hele de üstüne kalan posasını yemek neredeyse imkansız bir hal alıyor. Çnkü gerçekten mideyi kaldıran bir tadı var. Srekli böğürüyorum ağzımdan çıkarttığım bile oldu 600 grama yakın verdim üstelik beslenmeme dikkat ediyorum ve her gün 1 saat yürüyüs 30 dakika bisiklet ve 2 saatte diğer egzersizlere ayırıyorum.Bugünden itibaren normal kurusunu yemeği deniycem. Sonuçları sizlere iletirim :KK9:

kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.

eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.

aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.

bende yeni gördüm mesajınızı aldım ama kullanmaya başlamadım. yemekten sonra mı önce mi yediniz yerken nasıl beslendiniz bi cevap alabilirmiyim?? :)

ARKADAŞLAR BENDE BUGUN ALDIM AMA ORUC OLUNCA NASIL YAPACAĞIZ AKTAR GÜNDE 33 TANE YE EN FAZLA DEDİ AÇ KARNINA ODA ÖĞÜN BAŞI 11 TANE YAPIYOR AMA ORUC OLUNCA BİLEMEDİM NASIL KULLANACAĞIMI ZAYIFLAMAK İÇİN

kızlar merhaba bende dün aldım sahurda çayını yaptım demledim içtim ama tadı gerçekten iğrençti :KK43: ama içmeye devam edeceğim. yorumları okudum araştırdım herkes farklı anlatıyor ben hala günde ne kadar ve ne şekilde kullanacağımı anlamadım. bu yöntemle zayıflayanlar varsa yardımcı olabilirler mi ? aktar bana sabah aç karna 4-5 adet gece yatmadan önce 4-5 adet yiyeceksin dedi ama bazı kişiler kaşıklardan bahsediyor. ben bi tutam attım 10-15 tane vardı . kimi 3 öğün kimi 2 öğün yemekten önce diyo kimiside benim aktarın anlattığı gibi diyor . ANLAMADIMMM

merhaba arkadaşlar..yaklaşık iki üç aydır araştırıyorum güvenip alamadım daha.İzmir de olup güvenilir bi aktar tavsiye edecek var mı acaba?

merhaba arkadaşlar..yaklaşık iki üç aydır araştırıyorum güvenip alamadım daha.İzmir de olup güvenilir bi aktar tavsiye edecek var mı acaba?
Ben antik kuruyemişten satın almıştım (internet sitesinden sipariş veriliyor), dün de Tuğba Kuruyemişten satın aldım. Tuğba kuruyemiş İzmir de de var diye biliyorum, bir bakın isterseniz.

arkadaslar bugun aldım yanlız benimki kurutulmus deıl yumusak bı meyve aldıgım bu sekılde bır avuc yıyıp ustune su ıcıyorum bu sekılde yumusak olarak tüketip zayıflayan arkadaslarımız var mı ?

Kizlar bende kullanmaya basladim iki gun oldu. Yalniz cayini icemedim. Ben kurusunu tuketiyorum. Acayip sekilde susatiyor. Bakalim sonuc alabilecek miyim?

Back