- Konu Sahibi Cardialgia
Ben aldim baslayacagim faydalari super bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RAMAZANDA NASIL KULLAMIYORSUNZTebrik ederim bende üçüncü haftaya girdim üç kilo verebildim ramazanda girince düzenli kullanamıyoruz maalesef Ama bırakmadım
RAMAZANDA NASIL KULLAMIYORSUNZ
kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
kusura bakmayın arkadaşlar yeni gördüm. ben 2,5 kilo verdim 10 günde.
eğer öğrenmek istedikleriniz varsa sorun lütfen.
aktarcılarda satılıyor arkadaşlar ama güvendiğiniz bir yerden alın. kilosu 60-80 TL arası değişiyor. ben yarım kilo aldım. Zaten kullanırken her öğünde 7-8 tane kullanıyorsunuz size fazlasıyla yetiyor.
Merhabaa goji berry nasıl gidiyo acaba guzel sonuclar alabidinmi bende başlamayı düsunyorum bugüne kadar okadar şey denedimki hiç işe yaramadı son umuttt (bende bu gün başladım goji berry kullanmaya 165 boyunda 79 kiloyom hadi bismillah gelişmeleri paylaşıcam
on iki gün oldu başladım iki kilo verdim iyi gibiMerhabaa goji berry nasıl gidiyo acaba guzel sonuclar alabidinmi bende başlamayı düsunyorum bugüne kadar okadar şey denedimki hiç işe yaramadı son umuttt (
on iki gün oldu başladım iki kilo verdim iyi gibi
Nerden aldin peki meyvesi var çayı var hangisi daha iyi internettede satısı var ordan alsammıon iki gün oldu başladım iki kilo verdim iyi gibi
valla ben aktardan meyve aldım ..yedi sekiz tane sıcak su ile demliyorum iyi de tok tutuyoNerden aldin peki meyvesi var çayı var hangisi daha iyi internettede satısı var ordan alsammı
Cok tesekkür ederim bende deniycem ins ise yarar doğum sonrası kilolar seneler geçti kafayı yiycemvalla ben aktardan meyve aldım ..yedi sekiz tane sıcak su ile demliyorum iyi de tok tutuyo
Ben antik kuruyemişten satın almıştım (internet sitesinden sipariş veriliyor), dün de Tuğba Kuruyemişten satın aldım. Tuğba kuruyemiş İzmir de de var diye biliyorum, bir bakın isterseniz.merhaba arkadaşlar..yaklaşık iki üç aydır araştırıyorum güvenip alamadım daha.İzmir de olup güvenilir bi aktar tavsiye edecek var mı acaba?
teşekkür ederimmBen antik kuruyemişten satın almıştım (internet sitesinden sipariş veriliyor), dün de Tuğba Kuruyemişten satın aldım. Tuğba kuruyemiş İzmir de de var diye biliyorum, bir bakın isterseniz.