- 12 Ekim 2015
- 5
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Cardialgia
bende başaldım inşaallah sonuçlar iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla Bi ise yaramicak bence 1 haftadir yiyorum ama inancim yokkkkkkkk kendime. Insllah devam ederim....:)
hiçbir yerde aç karnına ifadesine raslamadım ben. yaşıysa 50gr,kurusuysa 30 gr.günlük tüketilmesi gereken miktar.ister ye.ister çay yap diye biliyorum.Alalı bi kac gun oldu ama bende bu sabah başladım. Bi sitede 2 kasik gojiyi 4 su bardagi suda bakletip blendirdan gecirin yaziyodu yemklerden once icilecek ama midem almiyo çıkaracak gibi oluyoeum.bu gunu boyle bitirdim.cayi denemeyi dusunuyorum ama sanirim oda bu ictigim gibidir.kuru cerez gibi tuketmeyi denicem.
aynı durumdayız. Ama benim alerjim,kansızlığım falan var. böyle insanlar kilo veremez. ben veremiyorum .ne diyet nede sporla. gojiyi o yüzden deniyorum. Belki seninde bilmediğin alerjin falan vardır.hiç bir şey olmadı gerçekten 1 haftada
ben 14 ekim çarşamba sabahında beri ,söylenildiği gibi günde 5o gr falan yaklaşık 2 yemek kaşığı kurusunu sabah kalvaltıısndan 2 saat sonra yiyorum. 71 kiloyla başladım net. Bugün tartıldım hala net 71kg.100gr'ı bırakın 1 gr.dahi veremedim.Gojiyi 1 kilo aldım. Bitirinceye kadar yemeye devam edeceğim tabiki. Belki sonra fayda gösterir. yada buda bir yalandan ibarettir bilmiyorum.
öyle internette yazılıp,çizildiği gibi haftada 8-10 kg falan yok yani.Yazmaya devam edeceğim. Umarım sizlerde yazarsınız.
Ama kabızlığa iyi geliyor bu arada. tek faydası o şu an için.
.hiçbir yerde aç karnına ifadesine raslamadım ben. yaşıysa 50gr,kurusuysa 30 gr.günlük tüketilmesi gereken miktar.ister ye.ister çay yap diye biliyorum.
dediğim gibi benim okuduğum bir sürü sitede günde 30-50 gr alınmalı diyor. aç tok yazmıyor. Burdan yazılması yasaksa senin okuduğun sitelerin adresini özelden atarmısın lütfen?.
Ben cok yerde yemeklerden once diye gordum o yuzden aç karnina iciyoruma ama mide almiyo yani
dediğim gibi benim okuduğum bir sürü sitede günde 30-50 gr alınmalı diyor. aç tok yazmıyor. Burdan yazılması yasaksa senin okuduğun sitelerin adresini özelden atarmısın lütfen?
çok ilginç .baktım siteye de. ben kuru olarak tüketiyordum. hiç böyle yazanı görmemiştim.teşkkürler.sen böyle mi yapıyorsun?http://gojiberryciftligi.org burda okudum ben canım. Başka bi kac yerde dahada gormustum ama simdi sadece burayi bulabildim