Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Arkadaşlar bugün itibariyle goji berry kullanali 1 hafta bitti ve sonuç gerçekten süper. Suana kadar 6 kilo daha verdim ve 88 kiloya düştüm. En güzel tarafı enerji veriyor olması. Haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyorum. 114 ten 94 kiloya dusup Kilo vermem durmasına rağmen 1 haftada 6 kilo verip 88 olmak demek gerçekten bu üzüm doğru kaynak demek oldu benim için. Gelişmeleri aktarmaya devam edicem. :)

Tebrik ederim bende üçüncü haftaya girdim üç kilo verebildim ramazanda girince düzenli kullanamıyoruz maalesef Ama bırakmadım

Canım nasıl bi haftada 6 kilo verdinki anlamadm

Birde nasıl kulanıyorsun yazarsan sevinirim

Ben gun ıcınde sabah oglen ve aksam 1 avuc olacak sekılde ac karnına tuketıyorum. Ustune 2 bardak su ıcıyorum. Yanlız beraberınde dıyet yapmanız lazım. Istah kesıp tok tutmasından dolayı bırseyler yeme ıstegı pek olmuyor

Merhabalar kolay gelsin kilo vermeniz ne durum da acaba bende yeni bugün duydum bu meyveyi 1.64 boyunda 70 kiloyum hedefim 58 60 olmak 11 aylik bebeğim var emziriyorum yardimci olur musun

Tskler sızede merhaba. Kılo vermem gayet ıyı durumda. 1 haftada 6 kılo daha verdım. Sıze tavsıyem gojı berry alıp kullanmaya baslayın beraberınde saglıklı dıyet yapın gunluk 3.5 lıtre su ıcın ve aksam gec kesınlıkle yemeyın bırde ustune haftada 3 veya 4 gun spor yapsanız kesın olarak 10 kılo verebılırsınız. Tabı gojı berry ıle. Emzırıyor olmanız da sorun degıl aksıne cıocugunuza dahı cok faydalı bı meyve. 30 tane faydası var. Internetten arastırın muhakkak gorursunuz. Sadece kaynagınız guvenılır olsun. Mesela guvendıgınız bı aktardan varsa alabılırsınız. Umarım yardımcı olmusumdur. Mutlu ve saglıklı gunler dılerım

Çok
Teşekkürler küçük yerde yaşıyorum maalesef burda imkansız gibi geliyor peki internet sitesi öneriniz var mı acaba ordan versem birde oruç tutuyorum bu meyveyi iftar ve sahurda tuketsem farkı olmaz heralde

Aysultann hanim ikinci haftanizida bitirmek uzresiniz nasil gidiyor kilo vermeniz hala veriyormisunuz bende sizin gibi diyetisyenle 15 kilo verdim ve vucut durdu ve demiyorum ne yaptiysam bu üründen bende almak istiyorum ama aktarlarda yok bulunduğum yerde sizden ricam ürünün resmini paylaşır misiniz int getitirmek istiyorum lutfen son bi umut oldun benim icin

Aysultann hanim iki hafta oldunuz başlayalı acaba hala devam ediyorumu kilo vermeniz bende sizin gibi diyetisyenle 15kilo verdim ve vücudum artik neyaptiysam kilo vermiyor son umudum sizin gibi bu urunu kullanmak sizden ricam ürünün resmini paylaşmanız bende int almayı düşünüyorum tesekkurler...

Merhabalar ben burdaki aktarlara pek güvenemiyorum. Harcadığım maddiyata değsin istiyorum. Lütfen bildiğiniz güvenilir bir site vs. varsa söyleyebilir misiniz?

kizlar meraba:) bende gojiyi cok arastirdim kullanan unluler bile var ve siparis verirken sordugumda garanti olarak en az 3 kilo verdiriyor dedi 100 gram icin bende almaya karar verdim 250 gram civari siparis verdim yarin alacam insallah faydasini gorurum ilerleyen zamanlarda sizinle de paylasirim saglikli zayiflamala

Selam kizlar ben yeni uye oldum konuyu gorunce bende dahil olin dedim goji berryi bende yeni kullanmaya basladim.ama ben bir buyuk bardagin icine 10 15 tane goji berry koyuyorum uzerinede sicak su..bardagin uzerine kapak kapatip bekletiyorum biraz (bu arada 1 adet kabuk tarcinda ekliyorum) bu sekilde cayini iciyorum kalan posalarinida yiyiyorum.gelismeleri paylasirim sizinle

nerden temin ettiniz acaba

Herkese Merhaba,
Bende bu meyveyi çok araştırdım ve zayıflama üzerine faydalarını okudum. 8 kilo fazlam var, forumda sayfayı görünce katılmak istedim. Deneyenler kilo vermedeki faydasını paylaşırsa sevinirim. Bende aktardan aldım bir haftada 1 kilo verdim. Dikkat te ettim aslında yemiyorum çok fazla. Akşamları hafif yiyorum özellikle, ama anca 1 kilo verebildim. Acaba başka yerdenmi almalıyım? Aktardaki çok işe yaramıyor mu acaba? Hamilelikte 22 aldım şuan vermem gereken 8 kilom kaldı. 1 haftada 1 kilo az oldu sanki. Aysultan arkadaşımız 6 kilodan bahsediyor. Haftada 2-3kilo daha sağlıklı gibi.

Arkadaşlar, kullanmaya başlayanlar yazarsa sevinirim.

Teşekkürler,
Sevgiler,
Limony

Ben de bugün başladım kullanmaya. Sadece zayıflama için değil, diğer faydaları da beni cezbetti açıkçası. Soranlar için ben güvendiğim için antik kuruyemişten aldım. Dün sipariş verdim, bugün elime ulaştı. Fiyatları da 250 gr 15 TL, yarım kilosu 30 TL. Aktarlarda da bulabilirsiniz fakat internet üzerinden bu işi ticarete dökmüş gojiberry diye siteler açmış bir çok insan var, onlara dikkat edin, güvendiğiniz yerden alın diye tavsiyeler var.

Kızlar iyi akşamlar, bende bugün bir reklamda görüp araştırmaya başladım. Öncelikle gülten Çay'ın Blogunda kampanyalı 64 Tl olarak gördüm. bu adresten sipariş edip kullanan ve etkisini gören var mı paylaşabilir mi (çok sıkıldım bu kilolardan 1,70 boyum ve 78 kiloyum en az 15 kilo vermem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…