- Konu Sahibi Cardialgia
-
Canım nasıl bi haftada 6 kilo verdinki anlamadmArkadaşlar bugün itibariyle goji berry kullanali 1 hafta bitti ve sonuç gerçekten süper. Suana kadar 6 kilo daha verdim ve 88 kiloya düştüm. En güzel tarafı enerji veriyor olması. Haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyorum. 114 ten 94 kiloya dusup Kilo vermem durmasına rağmen 1 haftada 6 kilo verip 88 olmak demek gerçekten bu üzüm doğru kaynak demek oldu benim için. Gelişmeleri aktarmaya devam edicem. :)
Birde nasıl kulanıyorsun yazarsan sevinirimArkadaşlar bugün itibariyle goji berry kullanali 1 hafta bitti ve sonuç gerçekten süper. Suana kadar 6 kilo daha verdim ve 88 kiloya düştüm. En güzel tarafı enerji veriyor olması. Haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyorum. 114 ten 94 kiloya dusup Kilo vermem durmasına rağmen 1 haftada 6 kilo verip 88 olmak demek gerçekten bu üzüm doğru kaynak demek oldu benim için. Gelişmeleri aktarmaya devam edicem. :)
Merhabalar kolay gelsin kilo vermeniz ne durum da acaba bende yeni bugün duydum bu meyveyi 1.64 boyunda 70 kiloyum hedefim 58 60 olmak 11 aylik bebeğim var emziriyorum yardimci olur musunArkadaşlar bugün itibariyle goji berry kullanali 1 hafta bitti ve sonuç gerçekten süper. Suana kadar 6 kilo daha verdim ve 88 kiloya düştüm. En güzel tarafı enerji veriyor olması. Haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyorum. 114 ten 94 kiloya dusup Kilo vermem durmasına rağmen 1 haftada 6 kilo verip 88 olmak demek gerçekten bu üzüm doğru kaynak demek oldu benim için. Gelişmeleri aktarmaya devam edicem. :)
Teşekkürler küçük yerde yaşıyorum maalesef burda imkansız gibi geliyor peki internet sitesi öneriniz var mı acaba ordan versem birde oruç tutuyorum bu meyveyi iftar ve sahurda tuketsem farkı olmaz heraldeTskler sızede merhaba. Kılo vermem gayet ıyı durumda. 1 haftada 6 kılo daha verdım. Sıze tavsıyem gojı berry alıp kullanmaya baslayın beraberınde saglıklı dıyet yapın gunluk 3.5 lıtre su ıcın ve aksam gec kesınlıkle yemeyın bırde ustune haftada 3 veya 4 gun spor yapsanız kesın olarak 10 kılo verebılırsınız. Tabı gojı berry ıle. Emzırıyor olmanız da sorun degıl aksıne cıocugunuza dahı cok faydalı bı meyve. 30 tane faydası var. Internetten arastırın muhakkak gorursunuz. Sadece kaynagınız guvenılır olsun. Mesela guvendıgınız bı aktardan varsa alabılırsınız. Umarım yardımcı olmusumdur. Mutlu ve saglıklı gunler dılerım
Tskler sızede merhaba. Kılo vermem gayet ıyı durumda. 1 haftada 6 kılo daha verdım. Sıze tavsıyem gojı berry alıp kullanmaya baslayın beraberınde saglıklı dıyet yapın gunluk 3.5 lıtre su ıcın ve aksam gec kesınlıkle yemeyın bırde ustune haftada 3 veya 4 gun spor yapsanız kesın olarak 10 kılo verebılırsınız. Tabı gojı berry ıle. Emzırıyor olmanız da sorun degıl aksıne cıocugunuza dahı cok faydalı bı meyve. 30 tane faydası var. Internetten arastırın muhakkak gorursunuz. Sadece kaynagınız guvenılır olsun. Mesela guvendıgınız bı aktardan varsa alabılırsınız. Umarım yardımcı olmusumdur. Mutlu ve saglıklı gunler dılerım
Tskler sızede merhaba. Kılo vermem gayet ıyı durumda. 1 haftada 6 kılo daha verdım. Sıze tavsıyem gojı berry alıp kullanmaya baslayın beraberınde saglıklı dıyet yapın gunluk 3.5 lıtre su ıcın ve aksam gec kesınlıkle yemeyın bırde ustune haftada 3 veya 4 gun spor yapsanız kesın olarak 10 kılo verebılırsınız. Tabı gojı berry ıle. Emzırıyor olmanız da sorun degıl aksıne cıocugunuza dahı cok faydalı bı meyve. 30 tane faydası var. Internetten arastırın muhakkak gorursunuz. Sadece kaynagınız guvenılır olsun. Mesela guvendıgınız bı aktardan varsa alabılırsınız. Umarım yardımcı olmusumdur. Mutlu ve saglıklı gunler dılerım
Merhabalar ben burdaki aktarlara pek güvenemiyorum. Harcadığım maddiyata değsin istiyorum. Lütfen bildiğiniz güvenilir bir site vs. varsa söyleyebilir misiniz?Arkadaşlar bugün itibariyle goji berry kullanali 1 hafta bitti ve sonuç gerçekten süper. Suana kadar 6 kilo daha verdim ve 88 kiloya düştüm. En güzel tarafı enerji veriyor olması. Haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyorum. 114 ten 94 kiloya dusup Kilo vermem durmasına rağmen 1 haftada 6 kilo verip 88 olmak demek gerçekten bu üzüm doğru kaynak demek oldu benim için. Gelişmeleri aktarmaya devam edicem. :)
nerden temin ettiniz acabaArkadaşlar bugün itibariyle goji berry kullanali 1 hafta bitti ve sonuç gerçekten süper. Suana kadar 6 kilo daha verdim ve 88 kiloya düştüm. En güzel tarafı enerji veriyor olması. Haftada 5 gün 1.5 saat spor yapıyorum. 114 ten 94 kiloya dusup Kilo vermem durmasına rağmen 1 haftada 6 kilo verip 88 olmak demek gerçekten bu üzüm doğru kaynak demek oldu benim için. Gelişmeleri aktarmaya devam edicem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?