- Konu Sahibi Cardialgia
-
Ya yok her sabah 3 yemek kasigi yiyorum ama tık yok. Zırt pırt detoks yapiyorum muz süt, yumurta greyfurt falan. Onlar sayesinde 1 kilo 2 kilo veriyorum ama cok acikiyorum. Yani goji berry nin istah kapattiginada zayiflattiginada inanmiyorum arTik. Sadece cok saglikli bisey oldugundan yemeye devam ediyorum
Bende kullanmaya başladım iki hafta sonra nasıl etkilemeye başlıyor acabatabiki anlatırım.
8 tane goji berry meyvesini bir bardak suda kaynatıyorsunuz,kaynamaya başlayınca altını kapatıp demlendiriyorsunuz 3-4 dakika sonra içiyorsunuz kalan posalarını da yiyiyorsunuz
tabi yemeklerden 15 dakika önce, tokta tutuyor fazla yiyemiyorsunuz.
ben bazen müslimin içine bir atıyorum aralarda.
Canım merhaba bende 93 kiloyum ve doktor acilen kilomun % 15'ini vermem gerektiğini söyledi. Diyet egzersiz bana göre değil. Dirayetli değilim en fazla 2 hafta yaparım sonu gelmez. Gültenin blogu bana pek inandırıcı gelmedi. Ama denize düşen yılana sarılır misali. .. Kilo verdireceğine inanıyor musun?Arkadaslar ben 2 ayda 114 kilodan 94 kiloya dustum. Egzersiz ve diyetle. Suan 94 kiloyum ve artik kilo vermem yavasladi. Bende o yuzden goji berry kullanmaya basladim bugun itibariyle. Cok faydali bi meyve gelismeleri size burdan birebir aktaricam. Sormak istediginiz olursa yardimci olurum
Aktardan alsam nasıl olur siz nereden aldınız nasıl temin ettiniz birde alkali suyu siz nasıl yapıyorsunuzMerhabalar. Oncelikle diyet olmadan kilo verilmesi mucizevi bi durum olur bu durumda cok istisna olur. Ama diyet derken zorlanacaginiz diyet olmazsa inanin bi sorun yasamazsiniz. Bi kere asla aclik olmayacak diyetler tavsiye ederim. Herseyden yiyorsunuz ama az yiyorsunuz. Ayrica gunluk 3.5 litre alkalin su siddetle tavsiye ederim. Ben 20 kilo verdim ve suan veremiyorken 2 gundur goji berry meyvesi yiyorum. Istah gercekten kapaniyo cok guzel enerji veriyo ve tadida cok guzel. Bugun salonda tartildim 2 gunde 2 kilo vermisim. Ustelik kilo vermem durmusken. Gulten hanimin bana da aldatici geldi ama goji berry oyle bi etki veriyormu tam bilmesemde fayfasi cok. Ustelik istah kesiyo bunuda uyguladim biliyorum. Geriye 1 ay devam edip gormek kaliyo. Ben birebir aktaricam gelismeleri. Ha bu arada urunu alacaginiz yerin guvenilir olmasina dikkat edin lutfen. Hepsi ayni degil ben bu konuyu arastiripta oyle kullanmaya basladim.
Canım nereden aldın bende başlamak istiyorum ama aktara da pek güvenemiyorumEvet arkadaşlar aldığınız yer önemli benimde bugün beşinci günüm tatlı yemeden geçen beş gün ve bugün tartıldım 1.200 gr verdim çok mutluyum alkali suyada başladım sabahları yarım saat yürüyorum
Teşekkürler canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın.Ben guvendigim aktardan istedim o getirtti. Dikkat etmen gereken kapali paket icinde olmasi ve har zaman ulasabilecegin firma olmasi ayrica fiyati 65-70 arasi ne fazlasi ne eksigi olmamali.
Alkalin suyu eczaneden ingiliz tuzu aliyon 1 litre suya bir dolu cay kasigi ile ingiliz tuzu atip iciyon. Bu sudan 3.5 litre icmelisin. Gittigin her yerede gotur ic. Bu su hem saglikli hem yedigin gidalari yaglanma olmadan vucuttan atiyo hem bosaltim ve sindirime cok faydali. Internetten de arastirabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?