- 1 Temmuz 2015
- 9
- 2
- 1
- 43
- Konu Sahibi Cardialgia
-
kızlar Merhaba bende şimdi üye oldum. benim de uzumlerim hazır yarın sabah başlıyorum. .oruca mecburi aram varon gün kadar bakalım bayrama bu gobis biraz inermi haberdar ederim sizi kızlar gözünüz bende olsun iyi geceler
evet guvendigim bır aktarim var oradan aldım hatta 80 tl kilosu ben yüz gram aldımpeki üzümler nereden alındı aktardan mı
[/QUOTE]meraba canim bende iki gun oldu alalim pek faydasini gormedim daha ama oruc tuttugum icin iftardan sonra bir avuc yiyorum istahimi kesti diyebilirim pazar gunune kadar tartilmayacam pazar gunu tartilinca kilo vermismxiyim haber veririm arti olarak suyistegini artitiyorben normalde 5-6 bardak su iciyordum simdi 10 u rahat buluyor buda zayiflamana yardimci oluyor bence ise yariyor yani bide sana tavsiyem internetten alma guvendigin ve bildigin bir aktardan al daha iyi olurQUOTE="kartalice48, post: 41596608, member: 479468"]Kızlar iyi akşamlar, bende bugün bir reklamda görüp araştırmaya başladım. Öncelikle gülten Çay'ın Blogunda kampanyalı 64 Tl olarak gördüm. bu adresten sipariş edip kullanan ve etkisini gören var mı paylaşabilir mi (çok sıkıldım bu kilolardan 1,70 boyum ve 78 kiloyum en az 15 kilo vermem gerekiyor
bence aktardan alın daha güvenlimerhabalar bayanlar bende goji berryy merak edip araştırma yaparken sizin yorumlarınızın tamamını okudum . ben 32 yaşındayım 1.53 boyum 82 kilom var ne yazıkkizayıflamak istiyorum ofis çalışanı olduğum için sürekli hareketsiz bir yaşama mahmukum diyebilirim ger kalan zamanımda da temebllik yapıyorum bende goji berryy almak istedim ama biraz daha araştırma yapmak istedim ayrıca ben hiç su tüketmiyorum su içememe sorumun var goji berry alsam su içmediğim için sorun olurmu ayrıva internetten çayınımı yoksa dediğiniz gibi aktardanmı alayım yardımcı olun lütfennnnn
bence aktardan alın daha güvenli
keske canim yaa iyi olurdu gercektwn seni destekleyen biri olmasi cok iyi oluyor39 yesill aynı boyda ve aynı kılodayız bende 3 gundur yıyorum ve cayını ıcıyorum. İzmirde olsanda sporuda beraber yapsak bi iddalaşıp zayıflasak ya:):) bir değişiklik olursa yazıcam bende haftada 1 tartılmayı planlıyorum.
su içmeden yağ eritemezsiniz. en az 3 litre suyu yudum yudum içmelisiniz. tepeye dikilip içilen su, vücuda yaramadan atılıyormuşbence aktardan alın daha güvenli
Merhaba yazınızı görüp hemen sizinle iletişim kurabilmek için üye oldum :) . Sormak istediğim bir kaç şey var. Hala devam ediyor musunuz ve kullandığınız süre içerisinde nasıl bir etki gördünüz ?arkadaşlar bir yerde okuduktan sonra uzun uzun araştırdım. Goji berry mevyesini, yağları enerjiye dönüştürüyormuş.
yaklaşık 4 gündür kullanıyorum şişkinliğim kalmadı diyebilirim. çayını yapıp içiyorum günde 3 defa aç karımla ve inanılmaz tokluk veriyor.
bununla birlikte diyette yapıyorum.
sizle bilgilerinide paylaşayım.
Faydaları...
Dünya daki en yüksek antioksidan yiyeceklerinden biridir. Antioxidant carotenoidsin tam bir tayfını içerir.
Ömür uzunluğunu artırmak için ve kuvvet verici olarak kullanılır.
19 farklı amino asit içerir (Arı poleninden altı kere daha yüksek). Methionine, Leucine, Isoleucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine , Tryptophan, Valine ...
21 iz minerallerini içerir. Çinko, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfor ...
İçeriğindeki Germanyum kansere karşı koruyucu bir iz mineralidir. Nadiren, yiyeceklerde bulunur.
% 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksektir.
Portakaldan yüzlerce kat C vitamini içerir.
B vitaminlerini içerir, yiyeceği enerjiye döndürmek için zorunlu.
%8 Vitamin E içerir. (Çok nadiren meyvelerde bulunur, sadece tahıl ve tohumlarda)
Beta Sitosterol'a içerir, anti-alevlendirici bir ajandır. Kolesterolü düşürür.
Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir.
Kalp ve kan basıncına faydası olan maddeler içerir.
Solavetivone içerir. Bu madde güçlü bir anti fungal ve anti-bakteriyeldir.
Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir bileşiktir.
Tümörlere karşı deney farelerinde doğal katil hücre faaliyetini arttırdığı görülmüştür. Geniş tayfla anti-kanser ilacıdır.
Karaciğer tarafından kolin'i üretmek için kullanılan Betain içerir, sakinleştirici, hafızayı arttıran, kas büyümesini terfi ettiren ve yağlı karaciğer hastalığına karşı koruyan bir bileşiktir.
Betain ayrıca, vücudun enerji tepkilerinde kullandığı metil gruplarını sağlar ve homosistein düzeylerini azaltmaya yardım edebilir.
DNA'yı korur.
Havuçtan daha iyi bir beta karoten kaynağıdır.
Zeaxanthin içerir. Göz retinasında bulunan iki karotenoidden biridir. Göz sağlığı için çok yararlıdır.
Antioksidan Nedir ? : Yağların oksitlenmesini yavaşlatan maddedir. Canlılarda, kimyasal süreçler, özellikle oksitlenme, serbest radikallerin oluşmasına neden olur. Yüksek derecede reaktif olan serbest radikaller farklı moleküller ile kolayca reaksiyona girebilir ve böylece hücrelere, canlıya zarar verebilir. Antioksidanlar serbest radikallerle reaksiyona girerek (onlarla bağ kurarak) hücrelere zarar vermelerini önler. Bu özellikleriyle hücrelerin anomalileşme, ve sonuç olarak tümör oluşturma risklerini azalttıkları gibi, hücre yıkımını da azalttıkları için, daha sağlıklı ve yaşlılık etkilerinin minimum olduğu bir yaşam yaşama şansını yükseltir.
bu yolculuğa benimle devam etmek isteyen arkadaşları beklerim.
evet zaten aktardan alın benceAktarda satılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?