Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

kızlar Merhaba bende şimdi üye oldum. benim de uzumlerim hazır yarın sabah başlıyorum. .oruca mecburi aram varon gün kadar bakalım bayrama bu gobis biraz inermi haberdar ederim sizi kızlar gözünüz bende olsun iyi geceler

meraba canim bende iki gun oldu alalim pek faydasini gormedim daha ama oruc tuttugum icin iftardan sonra bir avuc yiyorum istahimi kesti diyebilirim pazar gunune kadar tartilmayacam pazar gunu tartilinca kilo vermismxiyim haber veririm arti olarak suyistegini artitiyorben normalde 5-6 bardak su iciyordum simdi 10 u rahat buluyor buda zayiflamana yardimci oluyor bence ise yariyor yani bide sana tavsiyem internetten alma guvendigin ve bildigin bir aktardan al daha iyi olurQUOTE="kartalice48, post: 41596608, member: 479468"]Kızlar iyi akşamlar, bende bugün bir reklamda görüp araştırmaya başladım. Öncelikle gülten Çay'ın Blogunda kampanyalı 64 Tl olarak gördüm. bu adresten sipariş edip kullanan ve etkisini gören var mı paylaşabilir mi (çok sıkıldım bu kilolardan 1,70 boyum ve 78 kiloyum en az 15 kilo vermem gerekiyor [/QUOTE]

39 yesill aynı boyda ve aynı kılodayız bende 3 gundur yıyorum ve cayını ıcıyorum. İzmirde olsanda sporuda beraber yapsak bi iddalaşıp zayıflasak ya:):) bir değişiklik olursa yazıcam bende haftada 1 tartılmayı planlıyorum.

[/QUOTE]
bır avuç çok değilmi benim aktarım 7,8 tane sıcak suya koy suyu iç posayi ye dedi günde bır iki kere yap dedi. Ayrıca netten araştırdım. Çok yemek zararlıdır yazıyor.

merhabalar bayanlar bende goji berryy merak edip araştırma yaparken sizin yorumlarınızın tamamını okudum . ben 32 yaşındayım 1.53 boyum 82 kilom var ne yazıkki zayıflamak istiyorum ofis çalışanı olduğum için sürekli hareketsiz bir yaşama mahmukum diyebilirim ger kalan zamanımda da temebllik yapıyorum bende goji berryy almak istedim ama biraz daha araştırma yapmak istedim ayrıca ben hiç su tüketmiyorum su içememe sorumun var goji berry alsam su içmediğim için sorun olurmu ayrıva internetten çayınımı yoksa dediğiniz gibi aktardanmı alayım yardımcı olun lütfennnnn

Acil kilo vermem lazım çünkü veremezsem yeni bir diyetisyene gitmem gerekecek. Yeni diyetisyene başlamak bir şeyi değiştirmiyor, bir heves başlıyorum, 8 kilo civarı veriyorum, sonra eski yeme alışkanlığıma geri dönüyorum. Bu döngüyü kırmam lazım. Gojy Berry'i takip ede ede bu forumu buldum, çayını içip zayıflama konusunda faydalananlar beni heveslendirdi, denemek istiyorum.

bence aktardan alın daha güvenli

Merhaba arkadaşlar kilo vermekle ilgili diyetlere bakarken goji berryle zayıflama reklamı dikkatimi çekti ve gülten cay blogunda yorumları okudum açıkçası inandırıcı gelmedi tipik int dolandırıcı yorumlarını okudum sanki. Buradaki yorumları okuduktan sonra ben de bu hafta almayı düşünüyorum. Boyum 1.65 ve suan 68 kiloyum. Aynı zamanda bir aydır dıyet ve yürüyüş yapıyorum 4 kilo verdim ve hala 10- 15 kg fazlam var: ( gerçi ramazan ayından dolayı biraz aksadı:) Herkes gibi ben de bi an evvel fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorummm( Kullanmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem bir hekim tarafından kullanmaya ne kadar elverişli olduğunuzla ilgili bilgi almak . Farkında olmadan olumsuz bir durumu da tetikleyebiliriz. Ayrıca herkesin bünyesi farklı olduğu için farklı sonuçlar alıcaz mutemelen. Kullanmaya devam eden arkadaşlar sonuçlarınızı bizimle paylaşmaya devam edin lütfennnn

keske canim yaa iyi olurdu gercektwn seni destekleyen biri olmasi cok iyi oluyor

bır avuç çok değilmi benim aktarım 7,8 tane sıcak suya koy suyu iç posayi ye dedi günde bır iki kere yap dedi. Ayrıca netten araştırdım. Çok yemek zararlıdır yazıyor.[/QUOTE]
dedigim gibi oruc tuttum icin o ladar fazla yiyorum ama normade kilo vermek istemeyen 7-8 tane yemeli ama kilo vermek istiyorsaniz yemekten once bir avuc kadar yerseniz ya da cayiyla daha etkili oluyor fazlasi zarar vermiyor zatem

valla bende aktardan aldım. Yarın deneyeceğim. tabi birde ingiliz karbonatı aldım iyice gaza geldim umarım işe yarar ve umarım başarabilirim

En az 3 hafta kullanan bir kullanıcının yorumunu bekledim ama nafile. Gerçekten zayıflamaya çok etkisi var mı hala merak ediyorum. Düzenli kullanıp da yararını gören olursa lütfen yazsın. Yoksa bu bir şehir efsanesi mi? Ben de bu gün kullanmaya başladım ama düzenli kullanıp diyet yapabilecek miyim bilmiyorum.

Merhaba yazınızı görüp hemen sizinle iletişim kurabilmek için üye oldum :) . Sormak istediğim bir kaç şey var. Hala devam ediyor musunuz ve kullandığınız süre içerisinde nasıl bir etki gördünüz ?

500 gr kurutulmuş goji meyvesi aldım. aç karnına üç öğün tatlı kaşığı kadar alıp çiğneyip yutuyor, üzerine de su içiyorum. Ben 4 gündür yapıyorum bunu, sağlık için. ama acıkmadığımı farkettim çünkü diyet de yapıyorum aynı zamanda. çerez gibi yiyebiliyorsunuz da.. Normalde sevmem bu tarz şeyleri ama ağzım boş kalmasın diye tırtıklıyorum arada bir iki tane =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…