• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Cidden işe yarıyor mu ya :/
Ya verdiğimiz kiloları gerı alırsak :/

Kizlar slm ben blogda okumustum gulten cay adinda bir bayan gojjy berry sayesinde inanilmaz zaylamis fotolarida paylasmis 89 kilodan zayiflamis ve suan neredeyse 38 bden gorunumunde vucudunda sarkma diye biseyde yok tas gibi hatun olmus nettden gulten cay diye yazip blogunu okuyabilirsiniz. Kullananlarda yazip foto paylasmis sasirtici :KK57: ama anlayamadim okadar hizli kilo vermede nasil sarkma olmuyor

Bende blogda okudum ama çok inandırıcı gelmedi Okadar kısa sürede okadar kilo ama yardimci olacağına inanıyorum :KK71:inanmak istiyorum

Ayy anacim ne yapacagimizi sasirdik bi arada 5 i biyerde cay cikti onuda denefim ams bir hafta fakat duzenli kullanimda etkisini gosterecekti onu anladim cunku tokluj hissini veriyor ve sık tuvalete cikariyor (kucuk su olarak):KK71::KK36::KK46:

Canim ya naptin fayda gordunmu gojjy beryyden
Ya yok her sabah 3 yemek kasigi yiyorum ama tık yok. Zırt pırt detoks yapiyorum muz süt, yumurta greyfurt falan. Onlar sayesinde 1 kilo 2 kilo veriyorum ama cok acikiyorum. Yani goji berry nin istah kapattiginada zayiflattiginada inanmiyorum arTik. Sadece cok saglikli bisey oldugundan yemeye devam ediyorum

sorma bnde dun aldim ama nasil olur bilmiyorum bi meyve sadece kilo verdirmez herhalde tek basina yaninda diyetde yapmak ister galiba on kilo versem yter bana

bu paleo diyeti nasil acaba ise yariyormu ki sen gulten cay'in blogunu okudun mu gojjy beryy ile kilo vermis hayret

Ben gulten cay a da inanmiyorum. Neden o blogdan baska hicbir yerde yok bununla zayiflayanlar? O goji berry i satmak isteyenlarim yaptigi bir sayfa bence cunku icinde surekli reklam var goji beryi burdan alabilirsiniz falan diye. Ben ebru salli nin video sunu serettim youtube da. Oda her sabah yiyormus ama saglik icin. diyet yaparak devam ediyorum ama cokda inanmiyirum

arkadslar ınanmayın boyle seylere,sadece para tuzagı
ayrıca o gulten cay denen kadının blogunda mervecik ismiyle resım paylasan bayan gojı berry nın sıtesınde derya ısmıyle kullananlar kısmında yer almıs,yanı sahtekar bunlar, zaten fark ettıysenız resımlerdeı bayanlar turke bıle benzemıyor bulup yapıştırıyolar ,sayfamın kenarında sureklı reklamı cıktıgı ıcın baktım ve sızede haber vermek ıstedım paranıza yazık

Bende bi siteden duydum ürünü aldım kullanmaya başlayalı iki gün oldu iştahımı tamamen kapattı tatlı isteği diye birşey kalmadı umarım iyi sonuçlar alırım

Tabiki bugün üçüncü günüm ve tatlı yemiyorum PKK var bende oda çok etkiliyor sürekli tatlı yeme isteği oluşuyidu 7ç gündür ağzına tatlı koymuyorum tavsiye ederim zayıflamaya çok büyük desteği var

BEN ACİLEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM YAKLAŞIK 15 KİLO CİVARINDA VERMEM İÇİN 100 GR LIK PAKETTEN KAÇ TANE ALMALIYIM ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ KAMPANYADAN ALICAM

Back