Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Kizlar ,

Biraz once kendime yogurt limon pul biber karisimindan yaptim ayyy cook begendim tadini bilseydim once yapardim ))))okuyordum onceden ama yiyemem sanmistim gayet guzel tadi

Bende aktardardan aldım,tadı güzel, bazen 7,8 adet yiyorum bazen demliyorum daha yeniyim

Herkesde etki farklı oluyor galiba ben sürekli gittim ama perişan etcek kadar değil. Ama bunu yiyince suyu çok tüketmen gerekiyo diye okumuştum bi yerde . Oruçken nasıl olur bilemedim

Herkesde etki farklı oluyor galiba ben sürekli gittimama perişan etcek kadar değil. Ama bunu yiyince suyu çok tüketmen gerekiyo diye okumuştum bi yerde . Oruçken nasıl olur bilemedim

Ne zamandan beri böyle uyduruk ürünlere bu sitede yer veriyoruz ? Hiç mi yaşananlardan ders çıkarmadınız ?

MRB BEN BU GROJI UZUMUN KULLANMAK ISTIYORUM NERDEN BULÜRÜM BOY 160 CM KILOM 66 VE ARTIK ZAYIFLAMAK ISTYORUM BEN MARAŞ TA OTUYORUM
bu ürünü kullayan varmı?
ne.kadar fiyati ? günde kacta ne yemek gerekir ?
tam ismi nedir ?
bir zararı varmı ? lütfen bayanlar yardım.edin eşim.dalga geçıyor komşularim bike sisko diyor çok.mutsuzum

Gulhasena bende marastayim bende kullanmak istiyorum aynen bende mutsuzum kilolarimla ne yap cam bilmiyorum kullanan arkadaşlardan yardım almak istiyorum gulhasena sende kullanirsan paylaş burdan haberim olsun ok..

Arkadaşlar hepinizi okuyorum tek tek . Goji berry ı hiç bilmezdim eşim almış dolaba koymuş çok sağlıklı diye belki hiç sağlıklı birşey yemeyen insandım. Birgun araştırdım internetten ve çok faydalı zayıflamaya bire bir tok tutuyor. 3 gün oluyor deneyeli, ve ben sabah aç karnına yiyorum bir avuç öğlen ve akşam. Bu arada gün öğünde bir iki meyve ve akşam 6 7 den önce salata yiyorum başkada birşey yemiyorum. Daha doğrusu yiyemiyorum tokum akşama kadar bol susatiyor ve tok tutuyor. Ve ben 3 günde 1.5 kilo verdim soktayim haberlerde dahi duydum kadın iki ayda 42 kilo vermiş goji berryle tavsiye ederim deneyin korkmayın yan etkisi korkutacak birşey yok

Peki eşinizin aldığı aktarlarda satılan kurutulmuş olanı mı internette satılan taze olanımı

Ne zamandan beri böyle uyduruk ürünlere bu sitede yer veriyoruz ? Hiç mi yaşananlardan ders çıkarmadınız ?
cok saglikli ve zayiflatiyormus!!kullanmadim ama dusunuyorum haberlerede cikti gosterdiler soyle soyle faydasi var die altin cilek gibi olmaz umarim

Canim benim buldugum adreste ayni adresti 3. Paketi siparis ettim. Orjinal urun paketli, faturasi var . Ayrica Gercekten ilgileniyorlar. Gokcen diye bir bayanla gorustum son sipariste. Cok bilgili ve ilgiliydi hatta bir ara doktor olabilecegini bile dusundum. Beni ilk aradiklarinda da sormuslardi hamilemisiniz veya bebek emziriyormusunuz diye. Ben hayir diyince urun hakkinda bilgi verdiler daha sonra onayladilar siparisimi. Bu arada kac aylik bebegin Allah bagislasin.

Bende sabah araştırdım,1 kilosu 100 tl kargo dahil goji

Kargo dahil 100tl sabah araştırdım

Sağol canım cümlemizinkini.. 13 aylık bebeğim.. O bayan sanırım bnm görüştüğüm kişi. Çok tatlı konuşuyo bilgilendiriyo.. Daha önce ilaç sektöründeymiş. Öyle söyledi bana. Bebeğine sütünden geçer hipofizine etki edebilir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…