Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Kızlar gojjy kullanali bir hafta oldu bir Kilo vermişim ☺☺ayrıca diyet de yapmadım yılbaşı muhabbetine fena da yememe rağmen yaşpasta lar kurabiyeler buna rağmen Kilo Alacam diye korkarken bi Kilo gitmissadece sabahları 15 20 tane yedim bi kez çayını yaptım çok sevmedim onu yemesi daha güzel inanılmaz derecede cok da su icmedigim halde gojjy kulaninca idrara ciktim gunde 15 kez belki de abartisiz odem mi attirdi anlamadim ondan zayiflatti sanirim..bakalım haftaya ne olacak her hafta bir kiLo gitse ya ohhh süper olurdu

Buarada ben aktardan aldım boyutu da küçük ama işe yaradı valla sanmıyorum illa netteki iyisi de aktardakiler kötüsü bakalım sonuç ne olacak

bunu bilmiyordum demekki gerçekten idrarla atmışim bir kiloyu süper

Kızlar bende kullanıyorum goji daha öncede yazmıştım burda zaten 3 hafta falan oldu düzenlide yemedim bugün alışverişe gittim ve artık 38 bedenim:)) şaka gibi ama uzun zaman olmuştu 38 bedene girmeyelimben sabahları aç karnına 15 tane yiyorum hepsi bu:)) kaç kilo verdin derseniz inanın tartılmadım ama sanki bi 4-5 kilo verdim gibi geliyo.. Bide bende öyle tuvalalete çıkma durumu falanda olmadı nerdeye gidiyo bu kilolar hiç bilemedm:)) goji yemeye devam hedefim 36 beden olmak:))

Bende başladım kızlar 2 gün oluyo gerçekten şişkinlik falan gidiyor metobolizmayı çalştrdığı doğru tuvalete gidiyosunuz sürekli. Ben 2 günde 1 kilo verdim sabahları aç karnına akşam yemekten önce tüketitorum tabsiye ederim hepinize .

Canım sen nereden aldın? Siteden alıcam da karar veremedim. Şişede tibet yazıyo bir de çay yapmak için tozu var kutuda. Acaba bu mu orjinal ürün? 10 günlükmüş 39 tl kargo 6 tl. Bilgin var mı?

Kızlar orjinal ürünü buldum sipariş verdim geri aradılar beni bilgilendirme için ama emzirdiğim için iptal ettiler offf başka sitelerde hiçbir zararı yoktur yazabilirler ama kanıtlanmış birşey yokmuş bu yüzden önlem amaçlı emzirmeyi tamamen kestikten sonra başlayalım dedi kadın. Satış kaygımız yok dedi. Bence de güvenilir bir yer. Emzirme olayı bitince burdan alıcam başlicam inşallah. 250 gr.lık ürün 45 tl. Kargo ücreti yok. Kullanmadan önce kan değerlerine baktırmanızı tavsiye ediyorlar. Paketli ürün satıyorlar. Kilitli paketlerden. Bu bilgilere ulaştıysanız doğru adres demektir.

Allah allah bi ben mi fazladan tuvalete çıkmıyorum ://

Peki nasıl yapıyorsunuz rica etsem ? Ve ne kadar sürede ne kadar verdiniz :)
Walla 3 haftadır kullanıyorum sabahları aç karnına 15 tane yiyorum akşam saat 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum yada yersem 1 kase yoğurt yiyip öyle yatıyorum kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmadım ama 4-5 kilo verdim diye düşünüyorum eşimde farketti sen baya zayıfladın dedi dünde 38 beden jean pantolonun içine girdim ki ben 42 beden giyiyordum zorladığımda 40 beden ancak oluyordu yalnız bende öyle çok sık wcye gitme durumu yok.. Onun dışında extra bişey yapmıyorum ama ben kuru meyvesini yiyorum çayını falan hiç denemedim bu şekilde yiyip 30 kilo veren bi tanıdığım var ama baya uzun vadede verdi bu kadar kiloyu bende ürünü onunla aynı yerden aldım yani aktardan

Çok çok teşekkür ederim ilginize gercekten nerden temin edebileceğimi bilmiyorum acıkcası

Allah allah bi ben mi fazladan tuvalete çıkmıyorum ://
Kuru meyve yiyosun ya canım acaba ondan mı. Ben aktardan aldım bana 1 bardak suya 15 tane meyveyi at sabaha kadar dursun sabah iç dedi istersen meyvesinide yiyebilirsin dedi meyve olarak yersem bende wc ye normal çıkıyorm ondan olabilir ama faydasını görmüşsün bak me güzel darısı bnm başıma

Çok çok teşekkür ederim ilginize gercekten nerden temin edebileceğimi bilmiyorum acıkcası
Ben antalyada yaşıyorum avmdeki aktar tarzı yerden aldım ama int üzerinden alan arkadaşlar var onlar nerden almışlar bi danış istersen

Amin canım benim inş 2016 kadınların senesi olsun:))

bende zayiflamak istiyorum ise yaradimi ???? ayrica ben emziriyorum kullanbilirmiyim ben

Gojii beryy kullanan arkadaşlar bit sorum var ben oruc tutmaya baslayacagim borclarim var cunku...acaba yatmadan 5-6 tane cignesem sonra bol su icsem ertesi gunu orucluyken cok wc cikar miii perişan olur muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…