- Konu Sahibi Cardialgia
-
Bende başladım kızlar 2 gün oluyo gerçekten şişkinlik falan gidiyor metobolizmayı çalştrdığı doğru tuvalete gidiyosunuz sürekli. Ben 2 günde 1 kilo verdim sabahları aç karnına akşam yemekten önce tüketitorum tabsiye ederim hepinize .
Yo hayır yapmıyorumPeki çay olayı ?? Sabah limon çayını yapmıyormusunuz
Allah allah bi ben mi fazladan tuvalete çıkmıyorum ://Bende başladım kızlar 2 gün oluyo gerçekten şişkinlik falan gidiyor metobolizmayı çalştrdığı doğru tuvalete gidiyosunuz sürekli. Ben 2 günde 1 kilo verdim sabahları aç karnına akşam yemekten önce tüketitorum tabsiye ederim hepinize .
Peki nasıl yapıyorsunuz rica etsem ? Ve ne kadar sürede ne kadar verdiniz :)Yo hayır yapmıyorum
Walla 3 haftadır kullanıyorum sabahları aç karnına 15 tane yiyorum akşam saat 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum yada yersem 1 kase yoğurt yiyip öyle yatıyorum kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmadım ama 4-5 kilo verdim diye düşünüyorum eşimde farketti sen baya zayıfladın dedi dünde 38 beden jean pantolonun içine girdim ki ben 42 beden giyiyordum zorladığımda 40 beden ancak oluyordu yalnız bende öyle çok sık wcye gitme durumu yok.. Onun dışında extra bişey yapmıyorum ama ben kuru meyvesini yiyorum çayını falan hiç denemedim bu şekilde yiyip 30 kilo veren bi tanıdığım var ama baya uzun vadede verdi bu kadar kiloyu bende ürünü onunla aynı yerden aldım yani aktardanPeki nasıl yapıyorsunuz rica etsem ? Ve ne kadar sürede ne kadar verdiniz :)
Çok çok teşekkür ederim ilginize gercekten nerden temin edebileceğimi bilmiyorum acıkcasıWalla 3 haftadır kullanıyorum sabahları aç karnına 15 tane yiyorum akşam saat 7 den sonrada hiçbişey yemiyorum yada yersem 1 kase yoğurt yiyip öyle yatıyorum kaç kilo verdim bilmiyorum tartılmadım ama 4-5 kilo verdim diye düşünüyorum eşimde farketti sen baya zayıfladın dedi dünde 38 beden jean pantolonun içine girdim ki ben 42 beden giyiyordum zorladığımda 40 beden ancak oluyordu yalnız bende öyle çok sık wcye gitme durumu yok.. Onun dışında extra bişey yapmıyorum ama ben kuru meyvesini yiyorum çayını falan hiç denemedim bu şekilde yiyip 30 kilo veren bi tanıdığım var ama baya uzun vadede verdi bu kadar kiloyu bende ürünü onunla aynı yerden aldım yani aktardan
Kuru meyve yiyosun ya canım acaba ondan mı. Ben aktardan aldım bana 1 bardak suya 15 tane meyveyi at sabaha kadar dursun sabah iç dedi istersen meyvesinide yiyebilirsin dedi meyve olarak yersem bende wc ye normal çıkıyorm ondan olabilir ama faydasını görmüşsün bak me güzel darısı bnm başımaAllah allah bi ben mi fazladan tuvalete çıkmıyorum ://
Ben antalyada yaşıyorum avmdeki aktar tarzı yerden aldım ama int üzerinden alan arkadaşlar var onlar nerden almışlar bi danış istersenÇok çok teşekkür ederim ilginize gercekten nerden temin edebileceğimi bilmiyorum acıkcası
Amin canım benim inş 2016 kadınların senesi olsun:))Kuru meyve yiyosun ya canım acaba ondan mı. Ben aktardan aldım bana 1 bardak suya 15 tane meyveyi at sabaha kadar dursun sabah iç dedi istersen meyvesinide yiyebilirsin dedi meyve olarak yersem bende wc ye normal çıkıyorm ondan olabilir ama faydasını görmüşsün bak me güzel darısı bnm başıma
İnşallah canımmm :)Amin canım benim inş 2016 kadınların senesi olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?