• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Aa hadi bakalım sonucları paylaşalım iştahını kesti mi şu goji :-)
ben diğer öğünlerde değil ama kahvaltıda ekmek çok yemeye başlamıştım son zamanlarda...son birkaç gündür 2 dilimle kalkıyorum masadan ama açıkcası bu gojinin etkisi mi yoksa benm iradem mi tam anlayamadım açıkçası..sanki şimdilik ben kendi kendimi kısıtlıyorum gibi geliyor bana...tam olarak iştahımı kapattığını sanmıyorum..ama yemeye devam ederek, birazcıkta boğazdan kısmaya çalışarak çalışarak devam etmek istiyorum...:KK39:

Selam kızlar :) ben yaklaşık 6 gündür kullanıyorum.yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez ama gün içinde meyve tüketiyorum ayrıca çok acıktığımda da eti formlarla geçiştiriyorum.goji berry i sabah,öğle ve akşam yemeklerden yarım saat önce 8'er adet kuruyemiş gibi yiyerek tüketiyorum.61,2 den 59,7 ye düşmüşüm.yani 1,5 kilo vermişim.6 gün için bence gayet ideal bir kilo.yavaş yavaş vermek en mantıklısı.denemenizde fayda var bence :)

Selam kızlar :) ben yaklaşık 6 gündür kullanıyorum.yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez ama gün içinde meyve tüketiyorum ayrıca çok acıktığımda da eti formlarla geçiştiriyorum.goji berry i sabah,öğle ve akşam yemeklerden yarım saat önce 8'er adet kuruyemiş gibi yiyerek tüketiyorum.61,2 den 59,7 ye düşmüşüm.yani 1,5 kilo vermişim.6 gün için bence gayet ideal bir kilo.yavaş yavaş vermek en mantıklısı.denemenizde fayda var bence :)
Tebrikler arkadaşım gayet güzel gidiyorsun...:KK9:değişimlerini buradan paylaşmaya devam edersen çok memnun olurum..:KK66:

Selam arkadaşlar. Benimde goji berry lerim bugün geldi. Hemen içtiğim suya bir kaşık attım. Öğünlerden önce de 8-10 tane yedim. Daha ilk günüm. Sonuçları gün gün paylaşıcam sizlerle..:))

Ben de varım kızlar hadi başlayalım nası yapıyoruz günde onbeş tanemi aç karnına. Tarif dediğiniz nedir
Benim sipariş verdiğim sitede yazan bikaç tarif var. Onları arkadaşım uyguladı ve 3 haftada 4 kilo verdi. Bende o tarifleri uygulamayı düşünüyorum.

merhaba :) mucize yarattı diyemem ama, 3-4 kilo vermişimdir. hafif bir incelme söz konusu. yanii zaten bütün gün öküz gibi yiyip bi avuç goji yiyince haftada 10 kilo verilemez yani. hiç ama hiç bi işe yaramadı diyemem yalnız.. 1 hafta gibi bir süre oldu sanırım, hafif bir değişiklik söz konusu kızlar.. birşeylere yardımcı oluyor mu bence evet, ama mucize beklememek lasım
Doğru diyorsunuz öküz gibi yeyip küçücük bitkiden %100 randıman beklemek sacmalik. 3-4 kilo vermissiniz tebrikler. Darısı kilo veremeyenlerin basina.

Ben iki hafta oldu başlayalı şimdilik bir kilo verdim. Çayını yapıyorum sabah kahvaltıdan 1 saat önce bu yarım saatde olabilir akşamları yatmadan önce içiyorum. Bence denemeye değer.

Ben 15 yaşındayım ,
1.goji çileğini kullanmam zararlımıdır(Tirodim az çalışıyor)?
2.Sekiz kilo verebilmem için tahminen kaç gram goji çileği almam gerekir?
(Boy:178 Kilo:66)

Arkadaşlar merhaba, bu benim ilk yazım olacak forumda. Ben diyetisyenim ve goji berry hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Evet goji antioksidan seviyesi ve c vitamini seviyesi oldukça yüksek bir besindir. Tabi taze olanının C vitamini seviyesi yüksektir. Çünkü C vitamini suda eriyen bir vitamindir ve kurutulmuş meyvelerde büyük oranda kaybolur. Ama bu gojiyi faydasız yapmaz, antioksidanı yüksek, kalorisi düşük bir meyvedir. Ancak tıpkı diğer meyveler gibi belli ölçülerde yenmelidir ve kesinlikle mucize yaratmaz. O yüzden yediğiniz çilek veya kivi meyvesinden çok farklı düşünmeyin gojiyi :) Tabi moralinizi bozmayın, diyetinize uyun, spor yapın, sağlıkla kalın :)

Arkadaşlar merhaba, bu benim ilk yazım olacak forumda. Ben diyetisyenim ve goji berry hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Evet goji antioksidan seviyesi ve c vitamini seviyesi oldukça yüksek bir besindir. Tabi taze olanının C vitamini seviyesi yüksektir. Çünkü C vitamini suda eriyen bir vitamindir ve kurutulmuş meyvelerde büyük oranda kaybolur. Ama bu gojiyi faydasız yapmaz, antioksidanı yüksek, kalorisi düşük bir meyvedir. Ancak tıpkı diğer meyveler gibi belli ölçülerde yenmelidir ve kesinlikle mucize yaratmaz. O yüzden yediğiniz çilek veya kivi meyvesinden çok farklı düşünmeyin gojiyi :) Tabi moralinizi bozmayın, diyetinize uyun, spor yapın, sağlıkla kalın :)
Tşkler bilgiler için...:KK39:goji enerji ve dinçlik verdiği için tüketmeye çalışıyorum daha çok...ama kilo da versem felan olmaz tabii..ama kesinlikle en önemli şey spor..spor..spor...spor olmadan ne yersek yiyelim bir işe yaramıyor...bu benm düşüncem tabii...bende böyle oluyor en azından :KK6:

Ben 15 yaşındayım ,
1.goji çileğini kullanmam zararlımıdır(Tirodim az çalışıyor)?
2.Sekiz kilo verebilmem için tahminen kaç gram goji çileği almam gerekir?
(Boy:178 Kilo:66)
tiroid sorunu kilo vermeye engeldir. O yüzden kişi ne yaparsa yapsın kilo veremez.yada çokkkkkk zor verir. ncelikle bence bunun tedavisini olmalısın. benimde alerjim ,kansızlığım ve D vitamini eksikliğim var. o yüzden bende kesinlikle kilo veremiyorum. 1 aydır goji kullanıp,yediklerime dikkat etmeme rağmen hiç kilo vermedim

selam kızlar :) ben kullanmaya devam ediyorum.Bu 2.haftam olacak.çok düzenli kullanamadım.yani öğlenleri yemeklerden önce yemeyi bir kaç kere unuttum.yemekten sonra çayını demleyip içtim ve posalarını da yedim.ilk başlarda her öğünden yarım saat önce 8 adet kuruyemiş gibi tüketiyordum.yani unuttuğum zamanlarda çayını yaptım içtim.şuan 59 kiloyum.forumda yazmaya başladığım ilk gün 61.2 kg dım.mucize beklemeye gerek yok ama işe yarıyor mu bence yarıyor :KK9:

Back