- Konu Sahibi Cardialgia
Mrb kızlar bende bugün aktaran alıp sabah bir avuç kurusunu yiyerek başladım. Gelişmeleri paylaşalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4 kiloyu bir haftada sadece yeşilçay ve goji berry ile mi verdin ? Bu mucize değilde ne
3-4 kiloyu 1 haftada mı verdiniz?
ne güzel sizin adınıza sevindim. Peki Nasıl kullandınız?(Kuru mu,çay mı? Günde ne kadar? kaç kere?) Yazar mısınız lütfen?
öncelikle geçmiş olsun...benimde bugün 3.cü günüm.yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez :) 1 hafta 10 gün süreyi bende bekleyeceğim.şuanda 61 kiloyum.inşallah işe yarar :)merhaba, hemen hemen 1 hafta 10 gün gibi bir sürede, ama ben biraz iri kıyımım şu anda ayağımda sıkıntı var, dizimde, dr.a falan çıktım, o da olmasa spor da yapıcam. bakalım :)
Çok çok geçmiş olsun .merhaba, hemen hemen 1 hafta 10 gün gibi bir sürede, ama ben biraz iri kıyımım şu anda ayağımda sıkıntı var, dizimde, dr.a falan çıktım, o da olmasa spor da yapıcam. bakalım :)
ben de yeni başladım...1 hafta içinde belli olur etkisi...denemeye devam..bayanlar ben de yeni keşfettim bu meyveyi kullanan ve fayda gören var mı aranızda almak istiyorum ama emin olamadm
Mentune mrb arkadasın nasıl kullandı ben üç gündür sabah aksam yiyorum bir yemek kasığı mide bulantısı dan baska birsey yok malesef aslında tadı cok güzel dut kurusuna benzettim ben
ben sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dk önce aç karına 15-20 tane yiyorum..aktardaki arkadaş böyle önerdi bana...daha 2 gün oldu..1 hafta dolunca tartılıp bakacam etkili olup olmadığını...Ben de varım kızlar hadi başlayalım nası yapıyoruz günde onbeş tanemi aç karnına. Tarif dediğiniz nedir
Aa hadi bakalım sonucları paylaşalım iştahını kesti mi şu gojiben sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dk önce aç karına 15-20 tane yiyorum..aktardaki arkadaş böyle önerdi bana...daha 2 gün oldu..1 hafta dolunca tartılıp bakacam etkili olup olmadığını...