• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Bir su bardağına kac tane atılıyor kac dk kaynıyor bende aldım bugun ac karna ye dedi aktarcı nette de kaynatıyıruz yazı

Ben suda denemedim hiç kuruyemiş yer gibi yedim. Sabah aç karnına 1 yemek kaşığı kadar akşam yine aç karnına 1 yemek kaşığı.

:KK45::KK45:

3-4 kiloyu bir haftada sadece yeşilçay ve goji berry ile mi verdin ? Bu mucize değilde ne :KK45:

ahahaha :D ben biraz iri kıyımım :D şu anda dizimde sıkıntı var, dr.a falan çıktım. o da olmasa sporda yapıcam ama bakalım sonuçlara göre. şimdilik böyle ama :D

ne güzel sizin adınıza sevindim. Peki Nasıl kullandınız?(Kuru mu,çay mı? Günde ne kadar? kaç kere?) Yazar mısınız lütfen?

merhaba, tabii kii.. isterseniz ilk mesajımı kopy yapıyım buraya
''
merhaba kızlar, ben de bu goji olayına katıldım.. :) araştırdığım kadarıyla baya faydalı. metabolizmayı falan da sanırım hızlandırıyor. ben akşam yemeğinden sonra hafif acıkır gibi olduğumda yeşil çay + goji olarak kullanıyorum. kombo yapıyorum yani :confused: yeşil çay zaten metabolizmayı hızlandırıyor, goji de tat olarak iyi güzel hoş, hem de yararlı.. ne bileyim hafif hafif etkisini hisseder gibiyim.. önce gojileri ağzımda geveleyip evirip çevirip tüketiyorum, yarım saat sonra da yeşil çay içiyorum.. ilk 2-3 saat bi tokluk hissi geliyor. ardından 3.5-4. saatlerde de deli dehşet bir açlık.. :KK57: ve uyuyorum. bu işe yarıcak gibi geliyor. 1 hafta sonra falan tekrar sonuçları yazarım. ama bi değişiklikler var sanki :KK72::KK28::KK28::KK28:

''

merhaba, hemen hemen 1 hafta 10 gün gibi bir sürede, ama ben biraz iri kıyımım :KK70: şu anda ayağımda sıkıntı var, dizimde, dr.a falan çıktım, o da olmasa spor da yapıcam. bakalım :)
öncelikle geçmiş olsun...benimde bugün 3.cü günüm.yediklerime de çok dikkat ettiğim söylenemez :) 1 hafta 10 gün süreyi bende bekleyeceğim.şuanda 61 kiloyum.inşallah işe yarar :)

merhaba, hemen hemen 1 hafta 10 gün gibi bir sürede, ama ben biraz iri kıyımım :KK70: şu anda ayağımda sıkıntı var, dizimde, dr.a falan çıktım, o da olmasa spor da yapıcam. bakalım :)
Çok çok geçmiş olsun .
Maşallah bu hızla gidersen istediğin kiloya ulaşırsın .
Sadece akşamları yiyorsun sanırım , bu hafta sonu alayım bende başlıyım .
Insallah hep beraber fayda görürüz .

Selam
Ben de aldım bugün goji bery meyvesinden..:) kullanmaya başlayacam inşallah.. Bir gelişme olursa yazarım

Bir arkadaşım internetten Goji berry sipariş edip kullanmaya başladı. Sitedeki tarifleri uygulayarak 3 haftada 4 kilo verdi. Piyasada baya araştırdım ve farklı farklı türlerinin olduğunu gördüm. Arkadaşımın aldığı baya kaliteli kaldı diğerlerinin yanında. Bende sipariş ettim ve deneyip sizinle de paylaşırım gözlemlerimi isterseniz:))

Mentune mrb arkadasın nasıl kullandı ben üç gündür sabah aksam yiyorum bir yemek kasığı mide bulantısı dan baska birsey yok malesef aslında tadı cok güzel dut kurusuna benzettim ben o_O

Mentune mrb arkadasın nasıl kullandı ben üç gündür sabah aksam yiyorum bir yemek kasığı mide bulantısı dan baska birsey yok malesef aslında tadı cok güzel dut kurusuna benzettim ben o_O

Arkadaşım sitedeki tarifleri ve kullanma şekillerini uyguladı. Ona gelen paket, ağzı kilitli paket olanlardandı..hava almadığı için nemlenip bozulmadı. Belki seninki farklı bir şekilde paketlendiği için sıkıntılı olabilir. Bide piyasada farklı şekillerde kurutulan goji berry ler var..çoğu kimyasallarla kısa sürede kurutuluyor. Seninkinde de kimyasal oranı fazla ise o da mide bulandırır.
İstersen ... sitesinden de arkadaşımın tariflerini bulabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de varım kızlar hadi başlayalım nası yapıyoruz günde onbeş tanemi aç karnına. Tarif dediğiniz nedir

Ben de varım kızlar hadi başlayalım nası yapıyoruz günde onbeş tanemi aç karnına. Tarif dediğiniz nedir
ben sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dk önce aç karına 15-20 tane yiyorum..aktardaki arkadaş böyle önerdi bana...daha 2 gün oldu..1 hafta dolunca tartılıp bakacam etkili olup olmadığını...:KK66:

ben sabah ve akşam yemeklerden 20-30 dk önce aç karına 15-20 tane yiyorum..aktardaki arkadaş böyle önerdi bana...daha 2 gün oldu..1 hafta dolunca tartılıp bakacam etkili olup olmadığını...:KK66:
Aa hadi bakalım sonucları paylaşalım iştahını kesti mi şu goji :-)

Back