Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

çok ilginç .baktım siteye de. ben kuru olarak tüketiyordum. hiç böyle yazanı görmemiştim.teşkkürler.sen böyle mi yapıyorsun?
zayıflamada faydasını gördün mü?

Bu sekilde bi sabah bide öğlen içe bildim midem almadi daha desem yeridir. Kuruyemis gibi tuketeyom dedim ama burda o kadar olumsuz şeyler okudum ki büyük hevesle aldigim halde kullanmiyorum su anda

Bu sekilde bi sabah bide öğlen içe bildim midem almadi daha desem yeridir. Kuruyemis gibi tuketeyom dedim ama burda o kadar olumsuz şeyler okudum ki büyük hevesle aldigim halde kullanmiyorum su anda
bence o kadar para vermişssin kullanmaya devam et. Böyle şeylerde hemen 1 haftada sonuç alamayabilirsin. Biraz sabır.Hem zayıflamasanda birçok hastalığa şifası var. En azından onun için kullanmış olursun.
Ben bile kullanmaya devam ediyom. en az 4 hafta düzenli kullan. kuru ye. ben öyle yapıyom.

Benim de 5kilo fazlam var.. Gercekten ise yariyormu bu meyve

Olumsuz yanlari nelermis ? Bir de nerden aldiniz ?

Kuru yiyeyim dedim bi sabah yedim işe giderken yanıma aldim aksam eve getirdim unuttum yemeyi kavanozda ben goji beriye bakiyom o bana verdigim parayida aciyom valla.inşallah tekrar yicem.sen devam et eger bi degisiklik gorursen yaz bana lütfen belki bende tekrardan heveslenirim

Merhabalar. Ben de 6 gündür goji bery kullaniyorum ama hic faydasini goremedim kilo vermek istiyorum ama veremiyorum.

kızlar kaça alıyorsunuz bu goji berry i pahalı bir sey mi ?

Valla benim gittigim aktarda kilosu 80 liraydi. Abi sen bana 20 liralık ver dedim ama keşke daha az alaydim

Anladım ben çinde yaşıyorum ve goji berrynin memleketi burası aslında ..Goji berryi araştırdım aktarlara tek tek sordum bana söyledikleri adet dönemlerine ve sinir sistemine iyi geldiği ayrıca içerisinde çok fazla c vitamini bulundurduğu kansere karşıda önlem olduğu yönünde..Buradakiler çok fazla kullanıyorlar ama zayıflamaya bir etkisi olduğu söylenmedi burada kilosu 30 lira bu arada

Mer

Merhabalar goji ve yeşil cay ise yaradi mi

Merhabalar goji ve yeşil cay ise yaradi mi

merhaba :) mucize yarattı diyemem ama, 3-4 kilo vermişimdir. hafif bir incelme söz konusu. yanii zaten bütün gün öküz gibi yiyip bi avuç goji yiyince haftada 10 kilo verilemez yani. hiç ama hiç bi işe yaramadı diyemem yalnız.. 1 hafta gibi bir süre oldu sanırım, hafif bir değişiklik söz konusu kızlar.. birşeylere yardımcı oluyor mu bence evet, ama mucize beklememek lasım

3-4 kiloyu bir haftada sadece yeşilçay ve goji berry ile mi verdin ? Bu mucize değilde ne

ne güzel sizin adınıza sevindim. Peki Nasıl kullandınız?(Kuru mu,çay mı? Günde ne kadar? kaç kere?) Yazar mısınız lütfen?

3-4 kiloyu 1 haftada mı verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…