Goji Berry bana katılmak isteyen varmı?

Arkadaslar gerçekten bu kullananlar neden sonuçlarını yazmıyor merak ediyorum bende internetten aldım kullanmaya başladım 1 hafta oluyor ggerçekten tok tutuyor ve benim kan şekerimi düzenledi sabah akşam çayini içiyorum öğlen 10 adet yiyorum çayini onlar gonderdi

Alalı bi kac gun oldu ama bende bu sabah başladım. Bi sitede 2 kasik gojiyi 4 su bardagi suda bakletip blendirdan gecirin yaziyodu yemklerden once icilecek ama midem almiyo çıkaracak gibi oluyoeum.bu gunu boyle bitirdim.cayi denemeyi dusunuyorum ama sanirim oda bu ictigim gibidir.kuru cerez gibi tuketmeyi denicem.

Yeni kullanan arkadaslardan cevao bekliyorum. Bende ki tek etkisi sindirim sistemimi hizlandirmasi oldu.yemeklerden sonra hemen lavaboya kosuyorum

ben 14 ekim çarşamba sabahında beri ,söylenildiği gibi günde 5o gr falan yaklaşık 2 yemek kaşığı kurusunu sabah kalvaltıısndan 2 saat sonra yiyorum. 71 kiloyla başladım net. Bugün tartıldım hala net 71kg.100gr'ı bırakın 1 gr.dahi veremedim.Gojiyi 1 kilo aldım. Bitirinceye kadar yemeye devam edeceğim tabiki. Belki sonra fayda gösterir. yada buda bir yalandan ibarettir bilmiyorum.
öyle internette yazılıp,çizildiği gibi haftada 8-10 kg falan yok yani.Yazmaya devam edeceğim. Umarım sizlerde yazarsınız.

Ama kabızlığa iyi geliyor bu arada. tek faydası o şu an için.

hiçbir yerde aç karnına ifadesine raslamadım ben. yaşıysa 50gr,kurusuysa 30 gr.günlük tüketilmesi gereken miktar.ister ye.ister çay yap diye biliyorum.

Canim sen yemeklerden sonra yiyorsun ama ben her okudugum yerde ac karnina denikiyor yemeklerden genelde 15-20 dk once.bence bide oyle dene

Bu gun bir arkadasim bende bir degisiklik var mi dedi. Sanki korse giymis gibiydi. Korseli ve korsesiz halini de biliyorum ve o yuzden korse giymis zannettim. Goji den bahsetti. Bir kac gundur suda bekletip iciyorum tartilmadim ama farki hissediyorum dedi. Ben sok oldum tabi ve direk solugu kuruyemiscide aldimbakalim nolcak

.
Ben cok yerde yemeklerden once diye gordum o yuzden aç karnina iciyoruma ama mide almiyo yani
dediğim gibi benim okuduğum bir sürü sitede günde 30-50 gr alınmalı diyor. aç tok yazmıyor. Burdan yazılması yasaksa senin okuduğun sitelerin adresini özelden atarmısın lütfen?

ben almıştım bundan inanın hiç bir işe yaramıyor diyet ve hareket artırmaktan başka şans yok
çok pahalı bi şey paranıza yazık almayın

merhaba kızlar, ben de bu goji olayına katıldım.. :) araştırdığım kadarıyla baya faydalı. metabolizmayı falan da sanırım hızlandırıyor. ben akşam yemeğinden sonra hafif acıkır gibi olduğumda yeşil çay + goji olarak kullanıyorum. kombo yapıyorum yani yeşil çay zaten metabolizmayı hızlandırıyor, goji de tat olarak iyi güzel hoş, hem de yararlı.. ne bileyim hafif hafif etkisini hisseder gibiyim.. önce gojileri ağzımda geveleyip evirip çevirip tüketiyorum, yarım saat sonra da yeşil çay içiyorum.. ilk 2-3 saat bi tokluk hissi geliyor. ardından 3.5-4. saatlerde de deli dehşet bir açlık.. ve uyuyorum. bu işe yarıcak gibi geliyor. 1 hafta sonra falan tekrar sonuçları yazarım. ama bi değişiklikler var sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…