gögüste'ki yag bezesiiii!!!

ebru211

UMRUMDIŞI
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
579
717
123
kizlar iyi aksamlar hepinize bi sorum olucak biraz önce kayinvalidemle doktordan geldik ve gögüsünün üstünde iyi huylu 2cm boyunda yag bezesi cikdi doktor iyi huylu demesine ragmen kayinvalidem kanserim diye ortaligi ayaga kaldirdi doktor almanca anlattigi icin (biz avusturyada yasiyoruz) ben arada bi doktorun dedigini türkce olarak cevirdim adam bi tehlike olmadini dedi ama kaynanam ici rahat etmedi neden bi parca almadi dedi? sizce bi parca alinmasi lazimmi doktorun bize hersey gayet normal demesine ragmen simdiden tesekkürler

Canım yaşın kaç bilmiyorum ama kayınvaliden doğru söylüyor. Nerden anlamış iyi huylu olup olmadığını. Seni endişelendirmek istemem ama Eltim yağ bezesi diye 1 ay boyunca ara ara dr'a gitti geldi. Geçen hafta Malesef yağ bezesi olmadığını ve doktor ona neden gelmekte geç kaldığını sordu. Bir doktorla kalma derim. Geçmiş olsun.

öncelikle sagolun ben degilim hamd olsun kayinvalidem 52 yasinda ve doktoru iyi huylu dedi korkulcak bisey Yok dedi ama genede yarin insAllah baska bi doktora sorucak eltinede üzüldüm Rabbim sifa versin

Yanlıs anlamısım afedersin. Amin. Allah sizlere de şifalar versin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…