• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goguste silikon varken hamilelik ve emzirme

thebest87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
135
68
98
Diğer
Kizlar benim 3 yasinda bir kizim var ve birtane daha cocuk dusunuyoruz .ama 2.cocuktan once silikon taktirmak cok istiyorum acaba silikonluyken hamilelik ve emzirmede sorunlar cikiyormu .tecrubeli arkadaslar benimle yasadiklarinizi ve duyduklarinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Canım burda hamile olan da var emziren de var yani bu konuda problem çıkmıyor. Yalnız ben 2. cocuktan sonra olmanı öneririm. Göğüslerinin deforme olma ihtimali var çünkü..

Canım burda hamile olan da var emziren de var yani bu konuda problem çıkmıyor. Yalnız ben 2. cocuktan sonra olmanı öneririm. Göğüslerinin deforme olma ihtimali var çünkü..
Ya haklisin cnm ama ozamanda hamilelik bekle ardindan 2 sene bekle sutten kesmek icin sonrasindada galiba 1 sene daha bekleniyormus 4 sene fazla zaman gibi geldi ne bileyim biran once olsun bitsin istiyorum ....

Bebekemzirme bittikten 1 yil sonra önerdi benim doktorum ama özellerdeki drlar 2 ay sonrasi takalim demişlerdi,kuzenimin bi arkadaşı silikondan sonra doğum yaptı emzirdi ve hala tas gibi maasallah ,yaptir kurtul bence :)

Hayir cnm gayet iyi durumdalar ,sonuçta her emziren de sarkma olmuyor ben iki oğlumu toplamda 4 yil emzirdim hic sarkmadi çok şükür .

Back