Aslında umut kırıcı mesajlar karşısında agresif yaklaşımlar gösterilmemeli. Kimi tamamlayıcı ürünlerle umuduna umut katar, umuduna inancı da ekler amacına ulaşmaya çalışır. Aradan uzun süre de geçse bir bakmış katettiği yol bir arpa boyu bile değil. Sonuç istenilen olmayınca da doğru yolu göstermeye çalışana agresifçe sözler sarfeder. Doğrusu kimse kimsenin kalbini kırmadan cümlelerini yazmalı. Hiç kimse 'yut üzüm çekirdeğini, iç rezene çayını, yağla göğüslerini büyür şekerim' diye yazmak da zorunda değil. Bazı üyelerin mesajlarını okurken bile 'amma da sinirli bir tip' demeden edemiyor insan.
Son birkaç aydır masaj yağıyla göğüslerini büyütmeye çalışmış biri olarak yazmak gerekirse; dört-beş santimlik büyümeler kişiyi sanmıyorum tatmin etsin. Hele ki omuzlar genişse. Omuz genişliği dar olan için ideal bir gelişme olabilir ama benim gibi omuzları geniş biri için dört - beş- altı santim çok da fark edilir bir gelişme sayılamaz.Çünkü beden o gelişmeyi gösteremiyor. Velevki gelişmeler tatmin edici, ya yıpratıcı uğraşlarla beraber sıkıntılı bekleyiş dönemine ne demeli. Neyse, bu uğraşı kişiyi ilgilendiren mevzu.
Meme gelişiminin kadının regl dönemi gibi önemli bir mevzu olduğunu kabul edersek, nasıl ki düzensiz regl döneminin nedenlerini araştırmak için doktora gidiyorsak meme yapısı gelişmediğinde de aynı şeyi yapmalıyız diye düşünüyorum.
bnm braz snrli bi yapım var snirli insan die bahsettiğinz kşi ben olblrm ama bnm sinrlednğim şey kafamızı kuma gömdğümzü söylemesi snuçta utanılcak brşey yapmıyruz ve üzüldüm elştri var elştri var ben daha 17 yaşındayım ve onun söyledği şeyler benm ve bnm gbilern tüm umudunu yok edeblcek cinsten umarım kndmi anltblmişimdr :kedi: