- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.834
- 53
Oncelikle Spor esliginde kilo vermen gerekiyor. Destekli toparlayici sutyen kullanabilirsin. 10 kg fazlani Spor esliginde verdiginde, zaten forma girecektir.Merhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
Çok büyük duruyorlar fazla kilom da olunca...
Arkadaslarim sürekli sudyenini sık göğüslerin çok sarkık duruyor diyor. Ki öyleler...
Arkadaşım babaannemin göğüsleri gibi göğüslerin dedi biraz alındım. Bir kız da arkamdan göğüsleri çok büyük demiş. Aşağıdaki fotoğraftaki sudyenden kullanıyorum. Hep ondan kullandım. Ablalarım ben bu goguslerimi nasıl toparlayabilirim .
Sutyenlerin a b c d numaralari var. A dan D ye doğru büyüyor. Misal 95 numara iki göğüs var birinin ki 95A diğerininki 95D. D olanin göğüsleri A olanınkinden büyüktürHayır zannetmiyorum .arkadaşım ile südyen numaramız aynı ama onunkiler benimkilerden daha küçük duruyor anlamadım ben de. Ama o 60 kilo . Diyorum neden böyle ben senden zayıfın ondan diyor
Denicem bunuGogusleri yandan toplarmak için guzel bir egzersiz var. İki elinizi kulakların arkasına yerlestirip göğüs içine dogru kolları kaparıp geri açıyorsunuz. Dirsekler birbirine değecek sekilde. Bu hareket cok faydalı deneyin goreceksiniz. Numara kucultmez ama sarkıklıgı onler. Daha dik gozukur.
Numara göğüs altının çevresinin kaç cm olduğunu gösterir. Sütyen bedeniniz aslında A,B,C,D diye ifade edilen harflerdir. Örneğin 75D kullanan kişinin göğüsleri 90C kullanan kişinin göğüslerinden büyüktür.Hayır zannetmiyorum .arkadaşım ile südyen numaramız aynı ama onunkiler benimkilerden daha küçük duruyor anlamadım ben de. Ama o 60 kilo . Diyorum neden böyle ben senden zayıfın ondan diyor
Büyük göğüslerin olduğu için cok şanslısın.. bende büyütmeye çalışıyorum.. her aklıma geldikçe ağlıyorum her gece ağladığımı bilirim cok berbat bir şey.. ama spor ile toparlayabilirsinMerhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
Arkadaslarim sürekli sudyenini sık göğüslerin çok sarkık duruyor diyor. Ki öyleler...
Arkadaşım babaannemin göğüsleri gibi göğüslerin dedi biraz alındım. Bir kız da arkamdan göğüsleri çok büyük demiş. Aşağıdaki fotoğraftaki sudyenden kullanıyorum. Hep ondan kullandım. Ablalarım ben bu goguslerimi nasıl toparlayabilirim .
destekli sütyen ya da iste diklestirici sütyen falan bir ise yaramaz,hatta ben evdeyken, bol seyler giydigimde ve hatta dar bile giyinsem ucunu kapatipMerhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
duşta soguk su tut bi kac dakikaMerhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?