Sağlık sorunun yoksa yaşın çok küçük öncelikle biraz diyet ve spor yapmanı tavsiye ederim.
Görseldeki penye dimi? Penye ise büyük küçük farketmez çekici durmaz. İç çamaşırı alabileceğiniz bir dükkana gittiğinizde destekli ve dolgulu olarak 2 farklı ürün istediğinizi iletin.
Onları evde deneyin mutlaka destekli olan daha dik durmasını sağlar.
Yok deneyip geri versin diye demedim, iç çamaşırı dışarıda çoğu yerde denenmiyor ya belki utanır söylerse o şekilde 2 farklı ürünle evde alıştırma yapabilir gibisinden dedim.Oyle evde sutyen denetip geri alan magaza neresi ya? Normal ustunde koruyuculari oluyor magzada deniyorsun onlari cikartmadan.
Merhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
Çok büyük duruyorlar fazla kilom da olunca...
Arkadaslarim sürekli sudyenini sık göğüslerin çok sarkık duruyor diyor. Ki öyleler...
Arkadaşım babaannemin göğüsleri gibi göğüslerin dedi biraz alındım. Bir kız da arkamdan göğüsleri çok büyük demiş. Aşağıdaki fotoğraftaki sudyenden kullanıyorum. Hep ondan kullandım. Ablalarım ben bu goguslerimi nasıl toparlayabilirim .
Yok deneyip geri versin diye demedim, iç çamaşırı dışarıda çoğu yerde denenmiyor ya belki utanır söylerse o şekilde 2 farklı ürünle evde alıştırma yapabilir gibisinden dedim.
Hayır zannetmiyorum .arkadaşım ile südyen numaramız aynı ama onunkiler benimkilerden daha küçük duruyor anlamadım ben de. Ama o 60 kilo . Diyorum neden böyle ben senden zayıfın ondan diyorSütyen seçimi hatalı evet, P.ti diye bir marka var, oraya gidin bu sorununuzdan bahsedin.
Size ona göre sütyen verirler.
Destekli ve balenli olanlar daha derli toplu görünür.
Ayrıca arkadaşlarınız sizi kıskanıyor olmasın
Küçük memeliyim diye soranı duydum da büyük sorun olmamalı.
Resimdeki gibi ise bence gayet normal
Merhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
Arkadaslarim sürekli sudyenini sık göğüslerin çok sarkık duruyor diyor. Ki öyleler...
Arkadaşım babaannemin göğüsleri gibi göğüslerin dedi biraz alındım. Bir kız da arkamdan göğüsleri çok büyük demiş. Aşağıdaki fotoğraftaki sudyenden kullanıyorum. Hep ondan kullandım. Ablalarım ben bu goguslerimi nasıl toparlayabilirim .
toparlayıcı ürünler kullanmalısın. Bu tarz penye sutyenler sarkık gösterir
Arkadaşım babaannemin göğüsleri gibi göğüslerin dedi biraz alındım. Bir kız da arkamdan göğüsleri çok büyük demiş. Aşağıdaki fotoğraftaki sudyenden kullanıyorum. Hep ondan kullandım. Ablalarım ben bu goguslerimi
Büyük göğüs güzel olur. Attığın benye südyen küçük göğüsü bile sarkıtır. Pentiye git oneri al desteksiz normal sudyen al. Toparlayici da denenebilir. kabinde dene. Gorevliler ilgili oluyor tavsiye verirlerMerhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
Penti denetiyor kabindeYok deneyip geri versin diye demedim, iç çamaşırı dışarıda çoğu yerde denenmiyor ya belki utanır söylerse o şekilde 2 farklı ürünle evde alıştırma yapabilir gibisinden dedim.
Numara farkli ama bir de harf var yani vücut ve gogüse göre 80B 80A gibiHayır zannetmiyorum .arkadaşım ile südyen numaramız aynı ama onunkiler benimkilerden daha küçük duruyor anlamadım ben de. Ama o 60 kilo . Diyorum neden böyle ben senden zayıfın ondan diyor
Toparlayıcı sütyen işinize yarar gibiMerhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
Sınav çek bol bolMerhaba. 18 yaşındayım ve boyum 1 63 ben de 75 kiloyum . Ama goguslerim 90 -95 beden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?