Kız doğurup, emzirme dönemi bittikten sonrada öyle kalıyor mu onlar çok merak ettimbenim 75 b idi. annem hep cocuk doğurunca büyürler derdi. su an hamileyim 85c olduhatta annem bile sasırdı keyfini çıkar ve sunu asla unutma kücük meme her zaman kazanır
annemin kaldı. annemde benim yunan heykeli gibi meme varKız doğurup, emzirme dönemi bittikten sonrada öyle kalıyor mu onlar çok merak ettim
Yunan heykeli gibi meme he uff. Hayalimizannemin kaldı. annemde benim yunan heykeli gibi meme varyani emzirme dönemi kadar sis değil ama daha normal boyutlarda ve güzel oldu anneminkiler. benimkiler de inşallah olur çaput gibi oluyorlarmış bir de
bazılarında emzirme döneminden sonra böyle içi boş, sönmüş balon gibi oluyormusYunan heykeli gibi meme he uff. HayalimizÇaput gibi nasıl oluyor kız
Bir kadin çilek yağı önerdi sabah akşam 10dk uçlarını masaj yapın dedi rezene Medine hurması önerdi yorumları okudum ise yaradı diyenler vardı bilemiyorumNe masajlar ne yağlar ne kremler kullandım büyümedi gitti varsa bi Öner’i bende alırım
Çok etkisi oluyor dedi hepsi bianda yapılınca bende bilemedimBir kadin çilek yağı önerdi sabah akşam 10dk uçlarını masaj yapın dedi rezene Medine hurması önerdi yorumları okudum ise yaradı diyenler vardı bilemiyorum
Ayyy ciddi misinBir kadin çilek yağı önerdi sabah akşam 10dk uçlarını masaj yapın dedi rezene Medine hurması önerdi yorumları okudum ise yaradı diyenler vardı bilemiyorum
Çok etkisi oluyor dedi hepsi bianda yapılınca bende bilemedim
Ay Allahım sen korubazılarında emzirme döneminden sonra böyle içi boş, sönmüş balon gibi oluyormuso yüzden emzirirken full bakım yapicam ben
su an spor ve düzenli nemlendirme, masaj diye düsünüyorum. onun dısında bir sey bulursam söylerimAy Allahım sen koru
Bol bol yap canım bakımlarını aman eksik etme. Memintolarımıza sahip çıkalım
Fayda gördüklerini de paylaş mutlaka, aklım kalır
Merhaba ablacımMerhaba herkese. Göğüslerimi nasıl büyütebilirim? Kendimi çok kötü hissediyorum çocuk gibiyim bu durumdan rahatsızım 18 yaşında bir kızım annemlere söylüyorum ama büyürler diyor ama umudum yok kendimi kandirmak gibi olur..
yaşıtlarımın büyük, ozguvenliler ne giysem üstüme oturmuyor nasıl büyütebilirim çözüm bulmaya çalışıyorum… ( umarım linc edenler olmaz..) badem yağıyla uçlarına masaj yapsam ise yarar mı bilemiyorum çilek yağını önerenler olmuştu ama bilemedim.. ( kendimi iyi hissetmek için umarım yanlış anlamazsınız
Var demekki bir faydası bilemeyiz bir kaç kişi daha dedi bunu sadece bu bahsettiğim kadin değil bi kız 80idi 85 tam oluyor dedi
Çilek yağı şu yapının nesine yarayacakmış
Yani bilebiliriz çünkü bilimsel olarak imkansız :)) masajla, ister çilek yağı ister nane yağı ister hacı yağı fark etmez maks dolgunlaştırırsın. 80-85 sırt ölçüsü zaten meme ölçüsü değil, kilo almış bahsettiğin ablamızVar demekki bir faydası bilemeyiz bir kaç kişi daha dedi bunu sadece bu bahsettiğim kadin değil bi kız 80idi 85 tam oluyor dedi
Hayir normal ölçmüş sırt ölçüsü değilYani bilebiliriz çünkü bilimsel olarak imkansız :)) masajla, ister çilek yağı ister nane yağı ister hacı yağı fark etmez maks dolgunlaştırırsın. 80-85 sırt ölçüsü zaten meme ölçüsü değil, kilo almış bahsettiğin ablamız
Ablam 80-85 dediğin sırt ölçüsüdür. Meme ölçüsü dediğimiz şey ABC olan cup ölçüleridir. 80b'den 85b'ye mi geçmiş mesela neye geçmiş?Hayir normal ölçmüş sırt ölçüsü değil
Göğüslerin üstünden ölçmüş 85a mi b mi öyle demiştiAblam 80-85 dediğin sırt ölçüsüdür. Meme ölçüsü dediğimiz şey ABC olan cup ölçüleridir. 80b'den 85b'ye mi geçmiş mesela neye geçmiş?
Denemek istiyosan dene, çilek yağı dediğin pahalı bi şey değil. Ama yapısına aykırı memenin yani