• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimi büyüteceğim tecrübesi olanlar lütfen yardımmm..

__ilknur__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
78
1
36
İstanbul
Merhabalar,

Göğüslerime protez taktıracağım, sonunda yaptırma kararını vermiş bulunuyorum. Yaptırmış ve bundan çok memnun olan arkadaşlardan yardım istiyorum. hangi doktorlara, hangi şekilde ve ne kadar yaptırdınız. Lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin...

Merhabalar,

Göğüslerime protez taktıracağım, sonunda yaptırma kararını vermiş bulunuyorum. Yaptırmış ve bundan çok memnun olan arkadaşlardan yardım istiyorum. hangi doktorlara, hangi şekilde ve ne kadar yaptırdınız. Lütfen tecrübelerinizi esirgemeyin...

karar verdiysen en zor aşamayı geçmiş sayılırsın. başka bir başlıktada cevap yazmıştım ölçülerimiz aynıymış sanırım.
2 ay önce tuğrul turana ameliyat oldum. anesteziden, drenlerden ve acıdan korktuğum için sadece onu düşündüm. başka altternatifim yoktu. sanırım tuğrul bey olmasaydı da asla cesaret edemezdim. kansız, drensiz, lokal anesteziyle, hiç meme dokum olmamasına rağmen kas üstüne,yuvarlak, 300 cc, göğüs altı kesisiyle ameliyat oldum. tuğrul beye göre bu bir ameliyat bile değil gerçi MÜDAHALE imiş. 20 dakika sürmüş. aynı gün hastaneden çıktım. aklımda hiç bir şüphe yoktu ameliyata girerken. şekli konusunda da güvendim güzel olacağını ve doğal olacağını söyledi. ne söylediyse o oldu. ağrım hiç olmadı. gerilmeye bağlı yanmalar oldu çok nadir. 1 hafta bandajla dolaştım, 1 hafta sporcu sütyeni taktım. sonra ne istiyorsam yaptım zaten üstüne falan yattım. masaj falan yap, kendi mıncıkla da demedi. hiç bir hastasında kapsül olmamış bugüne dek. bu da onun tekniğinden kaynaklanıyor. şu an 2. ayım ve nerdeyse hiç ameliyat olmamış gibiyim. görüntü süper asla silikon olduğu anlaşılmıyor. yuvarlak olmasına rağmen damla gibi duruyor yani üstte çıkıntı yok. illaki git tuğrul beye ameliyat ol diyemem kimseye ama bence onunla konuşmadan ameliyat olma. muayenesi ücretsiz ve konuşmasının başında söylüyor zaten "ben babadan zenginim paraya ihtiyacım yok yaptırıp yaptırmamakta serbestsin" diyor. 1,5 saatini ayırıyor.kendi tekniğini ve piyasadaki doktorların tekniğini anlatıyor. piyasada yanlış uygulamalar yapan doktorlar olduğunu ya da hastalarına resmen yok yere eziyet eden doktorlar olduğunu anlıyosun ve ona ameliyat olmasan bile ne yapman gerektiğini bilerek ayrılıyosun onun yanından. ki bi de mükemmel bi insan tanımış oluyorsun ek olarak:)
Bu arada ameliyat 6000 ve peşin alıyor.

benim tawsiyem 350cc altı taktırma..yani bnm 300cc ama zamnla ciddi anlamda küçülme war.. şimdi yaptrcak olsam 350cc altı yaptrmazdımmm

benım doktorum cenk tokat ızmırde ve ben cok memnunum forumda ona olan arkadaslar var onlarda cok memnun..oncelıkle damla dusunme ustte dolgunluk ve dekolte ıstıyosan..arkadasın dedıgı gıbı 350 375 cc hatta 400 cc cok gusel ama buna doktorun karar verecek...ılk basta ınsana buyuk gıbı gelıyo ama ole abartı buyuklukte degıller....gogus yapın uygun degılse buyuk protez kullanamaz..benım 375 cc sağ 350 cc sol hıgh profıl yuvarlak var..hıgh profıl moderate ve low olmak uzere 3 cesıt ve hıgh profıl senın gogsunu ılerı dogru daha cok buyutur..
hıgh profıl ve yuvarlak onerırım ben sana..cc sınede doktorun karar verecek ama bence yapabıldıgın kadar buyuk yap de cunku odemlerın ınınce sadece protesın buyuklugu kalıyo ve sonradan gozune kucuk gelebılıyo..ben bole bı sorun yasamadım cunku doktorum benım buyuk ıstedıgımı bılıyodu ve gogus yapımda musaıt oldugu ıcın bu cc lerrı kullandı..doktor secımı senın kararın ama doktoruna ne ıstedıgını net bı sekılde ıfade edersen sonuctan cok memnun kalırsın..

benim kızımda gögüs büyütme ameliyatı oldu geçen ağustos ayı sonunda istanbulda.doktorumuz ilkay hüthüt .ameliyattan 6 ay önce ben araştırmalara başladım :)kas altı 300 cc kondu.2 ay oldu hiçbir problem yaşamadık dr umuz yurt dışına sık çıktığı halde mailine yazdığımız her soruya hemen yanıt verdi herşeyden önemlisi bize güven verdi şimdi çok memnunuz ilk günü atlattıktan sonra hele 3.günden sonra iyice iyi hissetti kendini şimdi de iyi ki yaptırmışım diyor :)bende ilkay beye burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ki 30 yıldır cesaret edemiyordum :)

Canım Benim Bende 28.09.2010 da Geçen Ay oldum Göğüs büyütme Opersyonu henüz 1 ay olmadı işte Doktorum Prof dr.Ahmet Seyhan Yaptı Bende araştırdım eşimde araştırdı İzmirde yaşamaktayım Ben de aynen senin gibi Buradaki arkadaşların yazdıklarını Okudum Örnek aldım ve iyide oldu 270cc Mentor Cohesive Height Plus Profile Damla Taktı Doktoruma Yapabileceğiniz En Büyüğünü İstiyorum dedim Çünkü bence Çok Biliyormuş Gibi Cahilce 300 yada 350 cc İstiyorum Demek Hoş değil İşi Bilenin karşısında Rakam vermek yanlış herkesin Göğüs Göğüs Dokusu kafesi Boyu Kilosu farklıdır neticede Değilmi 1 gece hastanede yattım 3 gün Yardımla Kalkıyosun Yerinden gerilmeden Dolayı Yanma Oldu Çok az AĞRIM olmadı SIZIM Olmadı Antibiyotik ve Ağrı Kesici Kullandım Protezin yerine Yerleşmesi için Üzerine Yat dedi Hafif Hafif Alışaraktan ve Masaj Verdi Hiçbir Şikayetim Yok Bunlarla Doğmuş Gibiyim Daha Önce Yaptırmadığıma Son Derece Pişmanım Geçen SÜRE Benim için ZAMAN Kaybıymış Çook Çoookkkkkk Mutluyum Darısı Başına Canım Benimmmmmmm

Arkadaşlar, tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. benim de aklımdayuvarlak ve high profile var zaten. Ölçülerini illaki dr 'a bırakmam gerekiyor. Fakar sizlerdend duyduklarımı baz alırsam 300cc altı bir silikon düşünmek istemiyorum.
Aslen İzmir'liyim; fakat artık İstanbul'da yaşadığım için bu ameliyat için İzmir'e gidip gelmem kolay olmaz çalışırken.
ÖZellikle Themis1985'in anlattıklarından sonra Tuğrul Bey'i görmesem çok ayıp olur:) iyi ce aklıma yerleşti artık. Aklımda bir de Naci ÇElik var aslında.Sanırım bu aşamada birkaç dr görüp öle karar vermen daha anlamlı olacaktır.
Tekrar herkese teşekkürler.

merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım:(
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:

merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım:(
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:

350 cc hıgh profıl yuvarlak cohensive dıyorum..senı ancak doyurur..benden bıraz daha zayıfsınn cok hos durur sende ..bende 375 e 35o var.

Arkadaşlar, sizlerin ilettiği bilgilerle 300-350 arası high profile yuvarlak kararındayım ama bu da öle standart herkeste aynı durmuyorki. zayıf birisi olduğum için ya iyi durmaz abartılı belirgin durursa kaygısındayım. fazlaca etli olmadığım için çekinmiyor da değilim.

Arkadaşlar, sizlerin ilettiği bilgilerle 300-350 arası high profile yuvarlak kararındayım ama bu da öle standart herkeste aynı durmuyorki. zayıf birisi olduğum için ya iyi durmaz abartılı belirgin durursa kaygısındayım. fazlaca etli olmadığım için çekinmiyor da değilim.

canım bende kasım ayında ameliyat olmayı düşünüyorum..senin gibi zayıfım bende,bu yüzden 300den fazla düşünmüyorum ve damla istiyorum doğal dursunlar diye..çünkü zayıf bayanlarda yuvarlak protez bence çok bağırıyor silikonum diye..tabi tercih meselesi yinede..inşallah ikimiz de istediğimiz göğüslere kavuşuruz a.s.

canım benım arkadasım olan gogsunun ustune 350 taktırdı oda cok zayıf ve sporcu ve cok guzelde oldular..bunlar ole abartı buyuk durmuyolar..muayenneye gıttıgınde doktoruna sole sana 300 cc taktıgı bırının resmını yada 300 cc lık bı protezı elne al aynı o buyuklukte olacak ılk basta odemler olacak onlar gıttıkten sonra gordugun protezın buyuklugu kalacak..o prootez sana ılk basta cok buyuk gelıyo bakınca ama vucudunun ıcıne gırdıgınde o kada abartı durmuyo....buyuk oldugunda sonrasında uzulmessın doktorun alanında ıyıyse cok buyuk protezı bıle cok doğal yerlestırebılır..bende 375 e 350 var bazen dıorum 400 e 375 de olabılırmıs..sonucta az para vermeyecen bence yaptırdıgına degsın..buyuk olursa uzulmessın ama kucuk olursada moralın cok bozulur ve 2. amelıyat arayıslarına gırebılırsın..sonucta az bı ucrette vermıyosun..bu benım dusuncem yınede sen bılırsın ama 350 ve 375 ole aman aman buyuk prootesler degıl..

Back