Gebelik için yapılan hormonlarda farkedilir miydi acaba? Farklı çıkan bir değerim olmamıştıHormon testi yaptırın.
Bazen hormonal sorunlar da sebep oluyor.
Genel bir sebebi oluyor mu? Durup dururken yükselir mi ki bu hormonProlaktin hormonunuz yükselmiş.
Tamam en kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ediyorumKadın doğum veya cerrahiye gidip muayene olmanız lazım. Sizden bir takım kan tahlilleri yaparlar. Troid hormonu ve bazen prolaktin yüksek olduğunda olabiliyor. Bazen de meme başı uyarma ile de olabiliyor eğer daha önce emzirme hikayeniz varsa ama randevu alın.
Cok net bilmiyorum ama bir sey sebep oluyordur muhakkak.Genel bir sebebi oluyor mu? Durup dururken yükselir mi ki bu hormon
Tiroit değerlerim normaldi çok kısa süre öncesine kadar ama prolaktin bilmiyorum, hatırlamiyorum açıkçası. Düşük yapmam etkilemiş olabilir mi acaba, ilk defa başıma geliyor bu durumBenim tiroit dönemimde süt hormonum yani prolaktinim yüksekti. Takip eden doktorum kadı. Doğuma da gitmemi önermişti. Doktor önemsiz bir kistn sebep olduğunu söylemişti, hormonal değil demişti.
Endokrine de kadın doğuma da gidşn
Anladım.. Hayır renk olarak bildiğimiz anne sütü rengi ve kıvamında. Başka birinde görsem bildiğin süt geliyor derim yani bir farklılık yok. Ama yine de normal değildir tabiki.Süt değil enfeksiyon da olabilir. Hamilelikte 4-5 aydan önce pek olmuyor. İki hamileliğimde de yaşadım ama hamile olmadığım dönem bir olay yaşadım, ilaç kullanıyordum o dönem hatta. Göğsümde sertlikler oluyordu ucundan da sıvı geliyordu. Dikkat edin o sıvı elinizde yapış yapış oluyor ve koyu kıvamdaysa süt değildir
Polikistik over var mı ? Değilseniz hormon testlerinizi yaptırın prolaktin hormon testi özellikle. Çünkü yüksekliği gebeliği de engel olabiliyor bazen.Genel bir sebebi oluyor mu? Durup dururken yükselir mi ki bu hormon
Prolaktin hormomu yükselmiş olabilir bi tahlil yaptırın ben bebek isteyipte hamile kalamadigim zaman benim de yüksek çıkmıştı tahlildeMerhaba kızlar :)
Aslında bu konuyu gebelik bölümüne mi açsam diye düşündüm ama konum gebelikle de alakalı değil o yüzden buraya açtım.
Düşük yapalı 2 ay oluyor. Zaten düştüğünde de 2 aylikti çok büyük değildi. Az önce göğsümdeki bir ize bakarken sıkıştırınca süt gelmeye başladı, çok şaşırdım.
Sebebi ne olabilir sizce? Düşüğümun etkisi olabilir desem süt gelecek kadar buyumemisti. Yeniden hamile olabilirim desem bu kadar erken belirti vermesi imkansız bence. Adet tarihim de yaklaştı bilmiyorum etki ediyor mu etmiyor mu. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum :)
Bunu iyi takip edin .Yüksek prolaktin süt gelmesine,libido kayibina ve hatta testosteron düşmesine neden olabilir .Biz ne desek bos olur simdi. Benim de oglan nerdeyse 4 yasinda. Ilk 3 ay emdi daha emmedi. Hala süt geliyor. Bazi hormonlarin yuksekligindenmis benimki. Zararli bir durum degilmis ama dengelemek icin ilac verdi doktorum.
Anladım çok teşekkür ederim. Kadın doğuma mi gitmeliyim?Prolaktin hormomu yükselmiş olabilir bi tahlil yaptırın ben bebek isteyipte hamile kalamadigim zaman benim de yüksek çıkmıştı tahlilde
Doktorum demişti göğüsten süt gelebilir diye ilaç kullanmıştım o dönem vucut kendini lohusa olarak algıladığı için hamileligede engel olabilirmiş bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?