• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimden Süt Geliyor

Bende 2 aylık düşük yaptım benden de geldi. Ne kadar doğru bilemem ama kv söylemişti.vücut doğum yaptığını sanırmış düşük olunca. O nedenle gelirmiş. Ben doktora gitmedim kısa süre sonra bitti zaten. Ama siz dilerseniz bir doktora danışabilirsiniz
Demek siz de yaşadınız. Aslında büyük bir doğum olsa anlayacağım ama 2 aylik olunca çok erken geldi çok garipsedim. Ve ben düşük yapalı da 2 ay oldu, yeni farkettim daha.

Polikistik over var mı ? Değilseniz hormon testlerinizi yaptırın prolaktin hormon testi özellikle. Çünkü yüksekliği gebeliği de engel olabiliyor bazen.
Evet canım bir dönem pcos vardı ama en son gittiğimde bir sorun görünmüyor demişti doktorum, kaybolduğunu düşünmüştüm

Evet canım bir dönem pcos vardı ama en son gittiğimde bir sorun görünmüyor demişti doktorum, kaybolduğunu düşünmüştüm
Yanlıs mı biliyorum bilmiyorum ama pcos Bi görünüp Bi kaybolan birsey değildir demişti doktor bana da. Tabi bu hamileliğe falan engel değil o ayrı bir durum da Baska bir Doktora mı gitseniz acaba.

Yanlıs mı biliyorum bilmiyorum ama pcos Bi görünüp Bi kaybolan birsey değildir demişti doktor bana da. Tabi bu hamileliğe falan engel değil o ayrı bir durum da Baska bir Doktora mı gitseniz acaba.
Yani bilemiyorum aslında şöyle söyleyeyim, iki ay önce gittiğimde doktor ultrasonla baktı ve herhangi bir kistik oluşum görünmüyor dedi. Daha öncesinde pcos olduğumu söyledim ama hayır dedi bilemiyorum ki. Evet gideceğim inşallah

Yani bilemiyorum aslında şöyle söyleyeyim, iki ay önce gittiğimde doktor ultrasonla baktı ve herhangi bir kistik oluşum görünmüyor dedi. Daha öncesinde pcos olduğumu söyledim ama hayır dedi bilemiyorum ki. Evet gideceğim inşallah
Belki de daha önce pcos değildiniz. İstanbulda iseniz tatlı Bi doktor önerebilirim özelden. Benim de yanlıs bildiğim seyler varmıs, düzeltti.

Prolaktin denilen sut yapimini saglayan hormonlarla alakali,yuksek olmasi gebelige engeldir,gebelik dusunuyorsaniz eger doktora gitmeniz gerekir.

Bende de vardı bu durum üstelik hiç hamile bile kalmamistim annem uyarınca doktora gittim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı ilaç kullandım süt gelmeler kesildi ama hala arada çok fena sızlar tıpkı süt geldigi günlerdeki gibi.

Back