Göğüslerim

Büyük göğüsmü çekici yoksa küçük göğüsmü

• Büyük

• Küçük

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bildiğin erkek göğsü gibiydi dümdüz.. E ben seni zaten izliyorum hiç mi görmedin albümü?

Anlamışem

Çok fenasın gıcık şey... Dr esra çabuk hanım var forumda gördüm lazerli bir operasyon varmış 3 seanslık onu düşünüyorum

Kizlar ben birsey sormak istiyorum madem konu meme

Ben son zamanlarda 2 tane ciplak kadin gordum akrabam olan, bitanesine hastanede yardim ettigim icin gormek zorunda kaldim digeri de hic utanmadan banyodan benim karsima ciril ciplak ciktigi icin gormek zorunda kaldim

sorum sudur ki; bu iki kadinin yaslari 30- 35 arasi, bir tanesinin 2 bir tanesinin 5 tane cocugu var emzirmisler cocuklari. memisleri ici su doldurulmus balon gibiydi asagi dogru sarkmis uclari icine cokmus renkleri de cok koyuydu

Ben annemi hic gormedim teyzemi de halami da yani bilmiyorum emziren kadin memesi nasil olur. hepsi boyle mi olur

fake degim erkek te degilim cok merak ettim

Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.

Ay gülesim geldi hepsi öyle olmaz ama öyle olanı da mevcut bu kadarı kafi mi

Ben kendi doktorumdan çok memnunum ama Sakarya'da.. Yakınsan öneririm. İlsun Aka..

Uzak kalır bana ama irtibatta kalalım seninle bu konuda ciddi düşünüyorum çünkü...
Şimdilik gitmem gerek eşime ayıp oluyor uzak kaldım adama özledi beni

Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.

Hadi ya ama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur

Hadi ya ama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur
Moralini bozmayayım da hamilelikte büyüyor ama emzirdikten sonra eskisinden de küçük kalıyor.

Konuyu erkek mi açtı bayan mı açtı bilemem. Ama ne göğsü büyük olan memnun halinden ne de göğsü küçük olan halinden . Bu işin ortası makbul

Valla canım öyle bi sarkıyor ki :) yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…