- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi sevil deniz
-
Benim bildiğin erkek göğsü gibiydi dümdüz.. E ben seni zaten izliyorum hiç mi görmedin albümü?
Anlamışem
Gördüm senin memikleri
Abla düz 300 yapıyom ahahaha
Albüm benim meme estetiği ameliyat albümüm..Albüm ne albümü yahu ben anlamadım hani nerde
300 çok helalinden 271 tl 3 kuruş veririm
Albüm benim meme estetiği ameliyat albümüm..
Kusura bakmazsan yeni tanıdığım kişileri hemen izlemeye almıyorum, özel bir albüm olduğu içinBen görmedim haberim yoktu aslında konuşmalarından meme uzmanı olduğunu anlamalıydımbulursam bakacağım şimdi
Kusura bakmazsan yeni tanıdığım kişileri hemen izlemeye almıyorum, özel bir albüm olduğu için
Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.Kizlar ben birsey sormak istiyorum madem konu meme
Ben son zamanlarda 2 tane ciplak kadin gordum akrabam olan, bitanesine hastanede yardim ettigim icin gormek zorunda kaldim digeri de hic utanmadan banyodan benim karsima ciril ciplak ciktigi icin gormek zorunda kaldim
sorum sudur ki; bu iki kadinin yaslari 30- 35 arasi, bir tanesinin 2 bir tanesinin 5 tane cocugu var emzirmisler cocuklari. memisleri ici su doldurulmus balon gibiydi asagi dogru sarkmis uclari icine cokmus renkleri de cok koyuydu
Ben annemi hic gormedim teyzemi de halami da yani bilmiyorum emziren kadin memesi nasil olur. hepsi boyle mi olur
fake degim erkek te degilim cok merak ettim
Kizlar ben birsey sormak istiyorum madem konu meme
Ben son zamanlarda 2 tane ciplak kadin gordum akrabam olan, bitanesine hastanede yardim ettigim icin gormek zorunda kaldim digeri de hic utanmadan banyodan benim karsima ciril ciplak ciktigi icin gormek zorunda kaldim
sorum sudur ki; bu iki kadinin yaslari 30- 35 arasi, bir tanesinin 2 bir tanesinin 5 tane cocugu var emzirmisler cocuklari. memisleri ici su doldurulmus balon gibiydi asagi dogru sarkmis uclari icine cokmus renkleri de cok koyuydu
Ben annemi hic gormedim teyzemi de halami da yani bilmiyorum emziren kadin memesi nasil olur. hepsi boyle mi olur
fake degim erkek te degilim cok merak ettim
Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.
O da ameliyat düşünüyor bakalım..Sarkması normal
O da ameliyat düşünüyor bakalım..
Ben kendi doktorumdan çok memnunum ama Sakarya'da.. Yakınsan öneririm. İlsun Aka..İyi bir doktor bulursa bana da bilgi ver please
Ben kendi doktorumdan çok memnunum ama Sakarya'da.. Yakınsan öneririm. İlsun Aka..
Ablamınkiler çok güzel diriydi, daha bir çocuk emzirdi ama tarif ettiğin gibi sarkmışlar. Sanırım genelde böyle oluyor.
Sarkması normal
Ay gülesim geldi hepsi öyle olmaz ama öyle olanı da mevcut bu kadarı kafi mi
Moralini bozmayayım da hamilelikte büyüyor ama emzirdikten sonra eskisinden de küçük kalıyor.Hadi yaama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur
Valla canım öyle bi sarkıyor ki :) yapcak bişey yokHadi yaama ama ama ... benimkiler normalde buyuktu 85. hamilelikte daha buyuyup dirilesti. karikaturlerdeki kadinlar gibi oldum memitolarim belimi gecti bunlarin sarkmis halini dusunemiyorum insallah herkesin oyle olmuyordur
Egzersiz falan yok mudur ki sarkmamasi icinValla canım öyle bi sarkıyor ki :) yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?