Göğüslerim neredeyse yok oldu :(

Rica ederim psikolojik destek almıyorsanız alın lütfen yaşadıklarınız kolay şeyler değil Rabbim yardımcınız olsun dua edicem size

Ben yapılan yorumları anlayamıyorum. Belki gerçekten psikolojik bir savaş veriyor zihni bu savaşla uğraşırken vücudunda değişimler yaşamış, cilde etki ettiği gibi vücuduna hormonlarına da etki etmiş psikolojisi ve konu sahibi bir şekilde birileriyle konuşmak istemiş. Bunda ne var ??? Ne gerek var hala çocuğunu kaybetmişsin derdin memelerin mi sorusuna ?????? Evet belki de o ne var yani. Belki de sırf başka bir acı diğerini engeller düşüncesi ile kafasına takmayı tercih ediyor size ne ? Kayıp onun kaybı, acı onun acısı, evlat avcısı ile nasıl başa çıktığı da sizi ilgilendirmesin bir zahmet.

Son düzenleme:
Bazı insanların hadsizliğine inanamıyorum. 2 ay önce çocuğunu kaybetmiş bir annenin başka konular, kendi görünüşü duruşu gibi şeylerden bahsetmesi durumunda ancak onun adına sevinebilirim. Atlatıyor, atlatmaya çalışıyor, başka şeylerle oyalanıyor demek ki diye, ki kadının başka çocuğu da var. Sırf onun için bile güçlü olmak zorunda.

Minicik beyinli en iyi annaler, mesela size anormal gelmemesi için bir kadının ne kadar süre acı çekmesi, başka bir şey konuşmaması düşünmemesi gerekiyor herkes ona göre davransın bari. Utanmadan çocuğunun kaybına bir anne gibi üzülmediğini söylüyor sonra da yargılamıyorum falan diyorsunuz, gayet hiç haddinize olmadıgı halde yargılıyorsunuz. Dikkat edin aynısıyla sınanmayın.

Başınız sağolsun. ameliyat çok uç bir şey benim için demişsiniz ama belki gözünüzde çok göze batan silikonlar canlandığı için böyle düşünüyorsunuzdur. daha doğal belli olmayacak şekilde yapılanlar da var. çok canınızı sıkıyorsa uygun bir zamanda yaptırmanızı tavsiye ederim. meme de bir kadın içini psikolojik anlamda çok önemli. ben sizin tanımladığınız iç boşalması durumunu biliyorum bir arkadaşımın da aynısı olmuştu. ama en garanti çözüm ameliyat bence de.

Yorumlara bak insanlara acınızı da beğendirmek zorundasınız resmen…

Başınız sağ olsun

Göğüs konusuna bir fikrim yok ben de çok küçük göğüslüyüm tek çaresi ameliyat gibi

Çok teşekkür ederim ben inanın boyle birşeyle karsilacagimi bilsem evladimin kaybindan hiç bahsetmezdim şok oldum okuyunca. Ayrıca İnanın aynı dediğiniz gibi oldu aşırı derecede temizlige odaklanma, kendim ve eşimin fiziksel görünüşüyle ilgilenme, herşeyi yenileme isteği gibi şeyler oluştu bende. Sanki beynim istemsizce beni oyalıyor normalde asla takmayacagim şeyleri takiyor, gulmeyecegim şeylere kahkahalarla gülüyor, aglanmayacak şeylere saatlerce hüngür hüngür ağlıyorum eşim neye ağlıyorsun kendine gel diyor ama duramıyorum susamiuorum çeşme misali saatlerce akıyor gozyaslarim. Böyle bir savunma mekanizması geliştirdi belkide beynim. Çok tuhaf gerçekten

Çok sağolun desteğiniz icin eşimde başka birşeyle ilgilendiğim de, farklı konular konuşmaya başladığımda ve artık güldüğümü gördüğünde inanilmaz sevinmişti. Dediğiniz gibi çevremdeki insanlar tıpkı sizin gibi hayatım normale döndükce çok seviniyorlar ve daha da normalleşmesi için çabalıyorlar. Çünkü neler yaşadığımızi biliyorlar. Ama burada malesef sadece yazılan bir paragraftan ötürü bir başkası tarafindan yargılanabiliyor ve kalpsiz anne ilan edilebiliyoruz. Çok acı bu

Teşekkür ediyorum yorumunuz icin Aslında bir taraftan Vücuduma zarar verebilme veya reaksiyon gösterebilme ihtimali olan bir maddeyi vücuduma almaktan aşırı korkuyorum. Aynı zamanda İslami hassasiyetimden ötürü yaptırmak istemiyorum. Ne yazikki başka da bir çare yok gibi görünüyor. Dua etmek dışında bişey yapamayacağım demekki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…