- 4 Kasım 2024
- 64
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi herzamnbeklerim
-
Ama benim büyük olup sarksa boşalmış olsa sorun etmezdim en azından sutyenle desteklerdim. Göğüsün sunmesi ve hiç kalmamasi çok zor erkek gibi hissediyorum. Keşke olsa da oraya buraya gitse en azından diyorum ya bir şekilde sutyenle toparlardimBende 3 ay emzirdim meme değil sünger kaldı geriye, bir sağa gidiyor memeler bir sola. Ama hiç takmıyorum senin kadar
Onun da çözümü vardır diye umuyorum yaAma benim büyük klip sarksa boşalmış olsa sorun etmezdim en azından sutyenle desteklerdim. Göğüsün sunmesi ve hiç kalmamasi çok zor erkek gibi hissediyorum. Keşke olsa da oraya buraya gitse en azından diyorum ya bir şekilde sutyenle toparlardim
Bende 18 aya kadar emzirdim benimde küçüktü ama sonradan küçülme olmadıAma benim büyük klip sarksa boşalmış olsa sorun etmezdim en azından sutyenle desteklerdim. Göğüsün sunmesi ve hiç kalmamasi çok zor erkek gibi hissediyorum. Keşke olsa da oraya buraya gitse en azından diyorum ya bir şekilde sutyenle toparlardim
58 kiloyum aslında çokta zayıf değilim.Çok zayıf mısınız? Biraz kilo alsanız acaba toparlar mı diye düşündüm
Bende ilk cocugumu 2 yıl çok çok emzirdim bende de bir değişim olmamıştı. Zoruma giden 20 gün sağma ile goguslerimi kaybetmem çok üzücüBende 18 aya kadar emzirdim benimde küçüktü ama sonradan küçülme olmadı
Bende 54-55 kilo arası gidip geliyorum henüz çocuğum yok ama maalesef göğüslerim 90 beden. Sırtımı ağrıyor. Önümde kocaman gibi hissediyorum ve ağır geliyor. Aşağı çekiyor. Sarktı gibi hissediyorum. Küçültme ameliyatı ve dikleştirme istiyorum ama bu ameliyatlar ilerde çocuk emzirmeye engel mi onu bilmiyorum. Bir yanımda çocuk emzirme işi bitince ol tek seferde diyor58 kiloyum aslında çokta zayıf değilim.
Geçmiş olsun benim 2.cocukBende ilk cocugumu 2 yıl çok çok emzirdim bende de bir değişim olmamıştı. Zoruma giden 20 gün sağma ile goguslerimi kaybetmem çok üzücü
Dostlar sağolsun...Başınız sağolsun
Benim emzirme dönemimde 90 beden sutyenim dahi küçük gelmişti ama hiç rahatsiz olmamıştım aksine aşırı güzel ve kadınsı hissediyordum kendimi. Ama memeden kaynaklı bel ağrısı sırt agrisi illaki zordur o konuda bişey diyemem yaşayan bilir ancak biz bilmeyizBende 54-55 kilo arası gidip geliyorum henüz çocuğum yok ama maalesef göğüslerim 90 beden. Sırtımı ağrıyor. Önümde kocaman gibi hissediyorum ve ağır geliyor. Aşağı çekiyor. Sarktı gibi hissediyorum. Küçültme ameliyatı ve dikleştirme istiyorum ama bu ameliyatlar ilerde çocuk emzirmeye engel mi onu bilmiyorum. Bir yanımda çocuk emzirme işi bitince ol tek seferde diyor
Ben cok minyonum boyum kısa o yüzden küçük göğüsler çok hoşuma gidiyorBenim emzirme dönemimde 90 beden sutyenim dahi küçük gelmişti ama hiç rahatsiz olmamıştım aksine aşırı güzel ve kadınsı hissediyordum kendimi. Ama memeden kaynaklı bel ağrısı sırt agrisi illaki zordur o konuda bişey diyemem yaşayan bilir ancak biz bilmeyiz
Bende minyonum aslında :) inşallah öyle temenni ediyorum belki de toparlanır dua edip bitkisel şeyler deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim yorumlarınız için çok tatlısınızBen cok minyonum boyum kısa o yüzden küçük göğüsler çok hoşuma gidiyorBelki de bu bir süreçtir zamanla eski haline döner canınızı sıkmayın kolay bir şey değil yaptığınız. Maalesef her şeyi kadınlar çekiyor. Erkeklerden nefretttt
Benimkiler karpuz kadar oldu. Hep de sünger olmuyor canımİnsanı çocuk sahibi olmaktan neden soğutuyorsunuz hanımlar, sünger filan hoş olmadı bekarlar var burada burayı okuyorlar misal ben
İnanın dakikalardir bunu düşünüyorum. Kimsenin acısını yaşama biçimine karışmak, yargılamak istemiyorum ama ben de aynı şekilde düşünüyorum. Konu sahibinin başı sağ olsun.Ya bir tek bana mı garip geldi 2 ay önce 20 günlük bebeğiniz ölmüş siz göğüslerinizi dert ediyorsunuz...Neyse Allah dağına göre kar verirmiş yargılamak istemiyorum.
Hanimefendi hayatınızda bir acı yaşayınca yas tutup elden ayaktan kesilip hayattan kopmuyorsunuz. Yeri geldiğinde o acınızı yaşıyorsunuz yeri gelince guluyorsunuz çoğu gece üzülüp uyuyamıyorsunuz yeri geliyor dışarı çıkıp geziyorsunuz yeri de geliyor kendi bedeninizde ki bir kusuru dert ediniyorsunuz. Bu öyle bişey değil. Hayatima devam ediyorum ve o gücü kendimde hissediyorum hergun kızımı düşünüyorum herzaman aklımda ama kendimi kaybetmedim hala kendi sorunlarimi da görebiliyorumYa bir tek bana mı garip geldi 2 ay önce 20 günlük bebeğiniz ölmüş siz göğüslerinizi dert ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?