Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadim?Gerçekten at dersem aticakmsn.
Olur ben yorumlarimArkadaşlar 20 li yaşlarımdan beri memelerim küçük sanıyorum. Arkadaşlarım çok kötü duymadığını söylüyor. Ben de doğrusunu merak ediyorum. Kk sitesi görseli yayınlamaya izin vermiyor. Özelden resmini alabilirim. Fıkır verebilecek olan varmı? Tsk.
Kaç beden kullanıyorsunuz bende yorumlarım atınArkadaşlar 20 li yaşlarımdan beri memelerim küçük sanıyorum. Arkadaşlarım çok kötü duymadığını söylüyor. Ben de doğrusunu merak ediyorum. Kk sitesi görseli yayınlamaya izin vermiyor. Özelden resmini alabilirim. Fıkır verebilecek olan varmı? Tsk.
Tabi eğer memeniz varsa ahajsjdArkadaşlar 20 li yaşlarımdan beri memelerim küçük sanıyorum. Arkadaşlarım çok kötü duymadığını söylüyor. Ben de doğrusunu merak ediyorum. Kk sitesi görseli yayınlamaya izin vermiyor. Özelden resmini alabilirim. Fıkır verebilecek olan varmı? Tsk.
Şimdi bende onu düşündüm.T
Tabi eğer memeniz varsa ahajsjd
Ne çıkarsa bahtina artikŞimdi bende onu düşündüm.
Başka birsey gelmesin özelden ayol
Küçük - büyük kavramları okul öncesi eğitimde öğretiliyor. Mesela limon küçük - karpuz büyük... Yani bir şeyin küçük ya da büyük olduğunu 20 küsur yaşında, bizim onayımızla mı ölçecek ve ikna olacaksınız. Ayna karşısında bunu yapabilirsiniz, bizim gözlerimiz sizinkine nazaran daha süpersonik değil...Arkadaşlar 20 li yaşlarımdan beri memelerim küçük sanıyorum. Arkadaşlarım çok kötü duymadığını söylüyor. Ben de doğrusunu merak ediyorum. Kk sitesi görseli yayınlamaya izin vermiyor. Özelden resmini alabilirim. Fıkır verebilecek olan varmı? Tsk.
İnşallah meme gelirŞimdi bende onu düşündüm.
ÖgjhköjhkŞimdi bende onu düşündüm.
Bu kor talih varken bende.Ne çıkarsa bahtina artik