• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerim çok küçük çocuk emzirmeme engel mi

hayatmavera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
7
3
3
merhaba bayanlar ben 24 yaşında birbuçuk yıllık evliyim bu aralar çocuk düşünüyoruz gerçi oda altı aydır denememize rağmen olmuyor :( prolaktinim yüksek çıkıyor acaba göğüs şeklimin prolaktinle alakası varmıdır hangi doktora gitmem gerek göğüslerim için?

bebeğin prolaktinle doğrudan ilişkisi olabilir benim de 1 kere yüksek çıktı sonra hep normal .. yükseklik değerini öğrenebilir miyim ?
prolaktin yüksekliğinde beyindeki hipofiz bezi insana bebeği varmış gibi davranır göğüslerden süt gelme görülebilir .
ilaç kullanıyor musunuz ? dostinex vs .
prlaktin yüksekliğine bağlı düşük de oladukça görülen bir olaymış ayrıca beyinde oluşabilecek tümörler de.
bence önce kadın doğum sonra o sizi yönlendirir göğüs için

Bazı hormonların yüksekliği çocuk olmasına engel bildiğim kadarıyla.Benim de geçen sene prolaktin ya da progesteron hormonlarımdan biri olması değerlerden farklıydı.Doktor bekar olman iyi dedi.Evli olsan çocuk olması konusunda problem olurdu dedi.Bir jinekoloğa(kadın doğum uzmanı) görünsen en sağlıklı bilgiyi onlardan alırsın canım...

prolaktinimi ilk ölçtürdüğümde yüzün üzerinde idi sonrasında elli lere düştü sonrasında ise tam sınırda idi. dört aydır dostinex kullanıyorum bu ilaçla ilgili yorumları okuduğumda diğer arkadaşların hemen çocuk sahibi olduğu yazıyordu bende umutsuzluğa kapıldım bu ara doktorum da ilaç bitince tekrar gelde demedi:( çocuk olana kadar bu ilacı kullan dedi ama sanırım başka doktora gideceğim..

Back