Bio oili cok duymustum hamilelikte mi kullandiniz sonrasinda mi?valla canım süt konusunda zararlı olur mu hiç bilemiyorum, ben de şimdi kuşkuya düştüm.. fakat ben Bio-Oil kullanıyorum, mevcut çatlaklarımı bile geçirmiş durumda.. umarım fayda sağlarsın..
25 haftalık hamileyim, 3 aya yakındır kullanıyorum. Baya faydasını gördüm, kokusu falan da hoşBio oili cok duymustum hamilelikte mi kullandiniz sonrasinda mi?
Valla sarkmalar icin yapilacak tek sey spordur bence canim
Bio Oil bende Doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum, çünkü içerisinde petrol bulunduğundan dolayı bebeği etkileme ihtimali de olduğunu okumuştum bi yerdevalla canım süt konusunda zararlı olur mu hiç bilemiyorum, ben de şimdi kuşkuya düştüm.. fakat ben Bio-Oil kullanıyorum, mevcut çatlaklarımı bile geçirmiş durumda.. umarım fayda sağlarsın..
O çizgiler lazerle geçer veya azalır bir araştır istersen
Bio oili cok duymustum hamilelikte mi kullandiniz sonrasinda mi?
25 haftalık hamileyim, 3 aya yakındır kullanıyorum. Baya faydasını gördüm, kokusu falan da hoş
doğrudur canım.. benim bebiş o zaman petrolden zengin olmuştur içerideBio Oil bende Doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum, çünkü içerisinde petrol bulunduğundan dolayı bebeği etkileme ihtimali de olduğunu okumuştum bi yerde
Vazelin ve Bio Oil'i gebeyken tavsiye eden yok.
Ama Doğumdan sonrası için genellikle çatlakları birazcık olsun geçirdiği kesin ?
Cok guldum yoruma cok yaşa sen emidoğrudur canım.. benim bebiş o zaman petrolden zengin olmuştur içeride
ama yağın komple içeriği kendi sitesinde bulunmakta, isteyenler bakabilir. Bir de üzerinde "Toksikolojik profili, kimyasal yapısı, bileşimi ve içeriğindeki etken maddelerin günlük maruz kalınan dozu değerlendirilmiş; hamileler de dahil olmak üzere herkesin kullanımı için güvenli bulunmuştur." ibaresi de bulunmakta..
Canim o badem yagi tuylenme yapmiyomu.Badem yağını ben 6.ayımda kullanmaya başladım. Ve inan çok memnunum. 6.aya kadar çatladı. O çatlaklarla kaldı. Ama badem yağını emzirirken nasıl kullanayım, sütüm etkilenmez mi ?
valla ben de yorumu yaptığımdan beri gülüyorumCok guldum yoruma cok yaşa sen eminerden alıyorsunuz bu kremi ?
Hormonlarımız saolsunvalla ben de yorumu yaptığımdan beri gülüyorumbir yandan da tereddüt ediyorum, yine yanlış mı algılanacağım diye, bu aralar insanlar çok gergin korkuyorum yorum yaparken sağol canım benim hep beraber çok güzel yaşayalım internetten sipariş veriyorum ben hepsiburada'dan
Kalsiyum bol tuketmeye calis. Kalsiyum yetersizliginde catlak olusur. Kremler hikaye ama nemlendirmek icin bebe yagi gibi zararsiz seyler sur vucuttan emiliyorKızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
doğrudur canım.. benim bebiş o zaman petrolden zengin olmuştur içeride
ama yağın komple içeriği kendi sitesinde bulunmakta, isteyenler bakabilir. Bir de üzerinde "Toksikolojik profili, kimyasal yapısı, bileşimi ve içeriğindeki etken maddelerin günlük maruz kalınan dozu değerlendirilmiş; hamileler de dahil olmak üzere herkesin kullanımı için güvenli bulunmuştur." ibaresi de bulunmakta..
Canim o badem yagi tuylenme yapmiyomu.
Sen catlagi bide emzirirken gör daha bunlar iyi halleri benimkileri görmek dahi istemiyorum.
Kalsiyum bol tuketmeye calis. Kalsiyum yetersizliginde catlak olusur. Kremler hikaye ama nemlendirmek icin bebe yagi gibi zararsiz seyler sur vucuttan emiliyor
Kalsiyum eksikliginde olur arastirabilirsin. Hamilelik sürecinde bebeğin anneden en çok aldığı minaral kalsiyum. Kemik gelisimi icin onemli bebek icin. Bolsu zaten icilmesi gerekiyor. Dislerde sızi kanama oluyorsa gebelikte kalsiyum eksikligindendir. Badem yagi catlaga iyi ama badem yagini kipriklere saclara suruyoruz ya gürleşsin diye bazi o yuzden killanma yapiyor diyordu . Badrm yagini tam bilmiyorum canim oyle birsey yapar miBenim kullandığım yağ işte BEBEK YAĞI, fakat yağın kendisi katkısız Badem yağı :) Ben çatlakların kalsiyumdan değil de Vitamin A eksikliğinden dolayı olduğunu duymuştum
Bilmiyorum bana mı öyle yapmıştı ama bacaklarımda kalçamda göğüslerimde çaklak vardı. sivilcelerim işin zoretanin kullandım. 5. Aydan sonra çatlaklarım geçti. Bu çatlaklar 7-8 yıl önce oluşmuştu bende.Kızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
Kalsiyum eksikliginde olur arastirabilirsin. Hamilelik sürecinde bebeğin anneden en çok aldığı minaral kalsiyum. Kemik gelisimi icin onemli bebek icin. Bolsu zaten icilmesi gerekiyor. Dislerde sızi kanama oluyorsa gebelikte kalsiyum eksikligindendir. Badem yagi catlaga iyi ama badem yagini kipriklere saclara suruyoruz ya gürleşsin diye bazi o yuzden killanma yapiyor diyordu . Badrm yagini tam bilmiyorum canim oyle birsey yapar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?