Çatladı derken yani karın nasıl çatlıyorsa o biçimde mi? Bunun süt ile alakası nedir tam olarak? Benim de göğüslerim hafif çatlamış hızlı kilo alıp verdiğim içinKızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
Badem yağı iyi gelir fakat her cilt tipine iyi geliyor mu bilmiyorum , Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah .
Çatlasın nolcak ya
Badem yağını ben 6.ayımda kullanmaya başladım. Ve inan çok memnunum. 6.aya kadar çatladı. O çatlaklarla kaldı. Ama badem yağını emzirirken nasıl kullanayım, sütüm etkilenmez mi ?
Öyle deme kızzz.. Ben çatladığına demiyorum ki bişey, ama görüntü çok kötü. Daha yaşım da 19. Şimdiden salmak istemiyorum :)
Çatladı derken yani karın nasıl çatlıyorsa o biçimde mi? Bunun süt ile alakası nedir tam olarak? Benim de göğüslerim hafif çatlamış hızlı kilo alıp verdiğim için
Sağol canım, araştırmak lazım :)kakao yagi catlaklara iyi gelir dogal oldugundan sute gecmez sanirim
Hmm, tabii insan alışıyor, ama geçirebilmek varken, neden alışılsın ki... ??? :)Benim meminktolar tombikto olduğu için benim de o yaşlardan beri var alıştım
Bu da iyi fikir :)ayva cekirdegi jole hale getirip sur
O çizgiler lazerle geçer veya azalır bir araştır istersenKızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
O çizgiler lazerle geçer veya azalır bir araştır istersen
Palmers in gogus catlaklari icin bi kremi var dogal diye biliyorum bi arastir istersen canim
Valla sarkmalar icin yapilacak tek sey spordur bence canimÇatlakları geçirebilirim, ama sarkmaları nasıl önleyeceğim ?
valla canım süt konusunda zararlı olur mu hiç bilemiyorum, ben de şimdi kuşkuya düştüm.. fakat ben Bio-Oil kullanıyorum, mevcut çatlaklarımı bile geçirmiş durumda.. umarım fayda sağlarsın..Kızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?