Göğüslerim çatladı ... !!!

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Kızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??

Çatladı derken yani karın nasıl çatlıyorsa o biçimde mi? Bunun süt ile alakası nedir tam olarak? Benim de göğüslerim hafif çatlamış hızlı kilo alıp verdiğim için

Badem yağı iyi gelir fakat her cilt tipine iyi geliyor mu bilmiyorum , Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah .

Badem yağını ben 6.ayımda kullanmaya başladım. Ve inan çok memnunum. 6.aya kadar çatladı. O çatlaklarla kaldı. Ama badem yağını emzirirken nasıl kullanayım, sütüm etkilenmez mi ?

Badem yağı kimyasal degil ki , ama sen yine de bir doktora danış ve öyle kullan .
Badem yağını ben 6.ayımda kullanmaya başladım. Ve inan çok memnunum. 6.aya kadar çatladı. O çatlaklarla kaldı. Ama badem yağını emzirirken nasıl kullanayım, sütüm etkilenmez mi ?

Çatladı derken yani karın nasıl çatlıyorsa o biçimde mi? Bunun süt ile alakası nedir tam olarak? Benim de göğüslerim hafif çatlamış hızlı kilo alıp verdiğim için

Aynen karnımda ki çatlaklar gibi. Ben bu çatlakları yok edebilirim, ama kremi sürdüğüm zaman, deri içine çeker, haliyle sütüm etkilenmez mi ? "Süt ile alakası nedir?" derken, dalga mı geçiyorsunuz ?

O çizgiler lazerle geçer veya azalır bir araştır istersen

valla canım süt konusunda zararlı olur mu hiç bilemiyorum, ben de şimdi kuşkuya düştüm.. fakat ben Bio-Oil kullanıyorum, mevcut çatlaklarımı bile geçirmiş durumda.. umarım fayda sağlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…