Bilmiyorum bana mı öyle yapmıştı ama bacaklarımda kalçamda göğüslerimde çaklak vardı. sivilcelerim işin zoretanin kullandım. 5. Aydan sonra çatlaklarım geçti. Bu çatlaklar 7-8 yıl önce oluşmuştu bende.
En cok onlar catladi bendeHadi yaaa ???
En cok onlar catladi bende
Öyle deme kız :) kötü görünüyorAy aman çatlasın hiç umurumda değil valla :))
Evet o zaten hamileyken oluyo. Malesef moralini bozmak istemem ama oluyo iste ama eskisi gibi catlak izleri cok görünmüyo simdi rengi degistiSarkma oldu mu peki? Yoksa eski haline geri döndü mü ??
Kelebeğim valla hiç umurumda değil :)) öyle zor bir gebelik yaşıyorum ki ikiye yarilsam umurumda değil bebeğim iyi olsun yeter bana :)Öyle deme kız :) kötü görünüyor
İnşallah canım. Ne kadar sürede etki gösteriyormuş?Hmmm... Bende "Contakttubex" diye bi krem var onu kullanmayı düşünüyorum, inşallah geçer
Ay tabii ilk temennimiz o :) ama kendimizi de düşünmek lazım :) benim çatlakların çok değil, ama hiç olmaması da tercihimdirKelebeğim valla hiç umurumda değil :)) öyle zor bir gebelik yaşıyorum ki ikiye yarilsam umurumda değil bebeğim iyi olsun yeter bana :)
İnşallah canım. Ne kadar sürede etki gösteriyormuş?
Evet o zaten hamileyken oluyo. Malesef moralini bozmak istemem ama oluyo iste ama eskisi gibi catlak izleri cok görünmüyo simdi rengi degisti
Ben normal südyen kullaniyorum.sol degilde sag gögsümde cok sarkma var onda daha cok süt oluyodu.Sarkmalar için "destekli sütyen" okumuştum bir yerde ama yine de araştırmak lazım
Deneyeceğim :)3 ay :) düzenli kullanımda
Ben normal südyen kullaniyorum.sol degilde sag gögsümde cok sarkma var onda daha cok süt oluyodu.
Deneyeceğim :)
Ay acaba şu dikişten sonra bi krem veriliyor o mu o? Daha çok heyecanlandım :)Benim 18 dikişim vardı, o kremle izi geçmişti hafif :)
Bilmiyorum, senin dediğin hangisi ki? Ayrıca sen Sezeryan Doğum mu, Normal Doğum mu düşünüyorsun ???Ay acaba şu dikişten sonra bi krem veriliyor o mu o? Daha çok heyecanlandım :)
Pompa kadar igrenc birsey gormedimHm. Anladım :) pompa ile çekmeyi hiç düşündün mü ???
Jole gibi parlaktı benim dediğim. Su rengi. Ben sezeryan düşünüyorum canım. Ama o dediğin krem anladığım kremse benim dikiş izimi yok etmemişti.Bilmiyorum, senin dediğin hangisi ki? Ayrıca sen Sezeryan Doğum mu, Normal Doğum mu düşünüyorsun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?