• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim çatladı ... !!!

Aaa, neden? Benim burda tanıdıklarım da hep memnun olduğunu söylediler, hatta bana da tavsiye etmişlerdi
Ya görümcem tüm gün onunla ugrasiyordu.ayrica gögus ucunu acayip cekiyo buyutuyor.emzirmek kadar guzel birsey olabilir mi? On dakikada emzir ve heryerde rahatsin ama pompa kendinle tasiysmazsinki.bence hoc bulasma

bende iilk gebeligimde catladim enteresan olani gobegimde yok kalcalarimda ve goguslerimde var zebraya dondum :) gobegime surdugum kremleri o bolgelerede sureydim bole olmiycakti heralde simdi ikinci bebegimi bekliyorum ve dun karbimda catlak farkettim depresyina girdim nerdeyse cunku dogumdan sonra o catlaklar kotu gorunmekle kalmiyo cildin dokusunuda degistiriyo simdi vi krem varmis ondan alicam umarim iyi gelir b oil galiba eczanelerde satiliyo eski catlaklarada iyi geldigi soleniyo eger beyazlamadiysa catlaklar deniycem bakalim kullanan varsa burdan fikir verebilir

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Back