Bio oili cok duymustum hamilelikte mi kullandiniz sonrasinda mi?valla canım süt konusunda zararlı olur mu hiç bilemiyorum, ben de şimdi kuşkuya düştüm.. fakat ben Bio-Oil kullanıyorum, mevcut çatlaklarımı bile geçirmiş durumda.. umarım fayda sağlarsın..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüslerim çatladı ... !!!
- Konu Sahibi biq_smile
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
25 haftalık hamileyim, 3 aya yakındır kullanıyorum. Baya faydasını gördüm, kokusu falan da hoşBio oili cok duymustum hamilelikte mi kullandiniz sonrasinda mi?
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Valla sarkmalar icin yapilacak tek sey spordur bence canim
Destekli sütyenler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Acaba faydası olur mu ?
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Bio Oil bende Doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum, çünkü içerisinde petrol bulunduğundan dolayı bebeği etkileme ihtimali de olduğunu okumuştum bi yerdevalla canım süt konusunda zararlı olur mu hiç bilemiyorum, ben de şimdi kuşkuya düştüm.. fakat ben Bio-Oil kullanıyorum, mevcut çatlaklarımı bile geçirmiş durumda.. umarım fayda sağlarsın..
Vazelin ve Bio Oil'i gebeyken tavsiye eden yok.
Ama Doğumdan sonrası için genellikle çatlakları birazcık olsun geçirdiği kesin ?
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
O çizgiler lazerle geçer veya azalır bir araştır istersen
Lazer iyi fikir, ama ben daha çok doğal bi yöntem olarak ne yapılabileceğini bilmek istiyorum
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Bio oili cok duymustum hamilelikte mi kullandiniz sonrasinda mi?
25 haftalık hamileyim, 3 aya yakındır kullanıyorum. Baya faydasını gördüm, kokusu falan da hoş
Canlarım yine siz bi araştırma yapın isterseniz, ama Bio Oil değil de, yerine daha doğal bişey kullanmanızı tavsiye ederim, ben şu an Badem Yağı kullanıyorum mesela, ve gerçekten çok memnunum, herkese tavsiye edebilirim
Ama Vazelin olsun, Bio Oil olsun pek tavsiye etmem
İçerisinde petrol barındırıyorlar deri yağı çeker, ve bebeği etkiler, zehirler, erken Doğuma sebebiyettir
- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
doğrudur canım.. benim bebiş o zaman petrolden zengin olmuştur içerideBio Oil bende Doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum, çünkü içerisinde petrol bulunduğundan dolayı bebeği etkileme ihtimali de olduğunu okumuştum bi yerde
Vazelin ve Bio Oil'i gebeyken tavsiye eden yok.
Ama Doğumdan sonrası için genellikle çatlakları birazcık olsun geçirdiği kesin ?
ama yağın komple içeriği kendi sitesinde bulunmakta, isteyenler bakabilir. Bir de üzerinde "Toksikolojik profili, kimyasal yapısı, bileşimi ve içeriğindeki etken maddelerin günlük maruz kalınan dozu değerlendirilmiş; hamileler de dahil olmak üzere herkesin kullanımı için güvenli bulunmuştur." ibaresi de bulunmakta..
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
Cok guldum yoruma cok yaşa sen emi nerden alıyorsunuz bu kremi ?doğrudur canım.. benim bebiş o zaman petrolden zengin olmuştur içeride
ama yağın komple içeriği kendi sitesinde bulunmakta, isteyenler bakabilir. Bir de üzerinde "Toksikolojik profili, kimyasal yapısı, bileşimi ve içeriğindeki etken maddelerin günlük maruz kalınan dozu değerlendirilmiş; hamileler de dahil olmak üzere herkesin kullanımı için güvenli bulunmuştur." ibaresi de bulunmakta..
- 17 Kasım 2016
- 122
- 49
- 13
- 33
Canim o badem yagi tuylenme yapmiyomu.Badem yağını ben 6.ayımda kullanmaya başladım. Ve inan çok memnunum. 6.aya kadar çatladı. O çatlaklarla kaldı. Ama badem yağını emzirirken nasıl kullanayım, sütüm etkilenmez mi ?
- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
valla ben de yorumu yaptığımdan beri gülüyorum bir yandan da tereddüt ediyorum, yine yanlış mı algılanacağım diye, bu aralar insanlar çok gergin korkuyorum yorum yaparken sağol canım benim hep beraber çok güzel yaşayalım internetten sipariş veriyorum ben hepsiburada'danCok guldum yoruma cok yaşa sen emi nerden alıyorsunuz bu kremi ?
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
Hormonlarımız saolsun ama dediğim gibi ben cok güldüm alınacak bir yorum diil bence saglıklı gebelikler diliyorum sevgilervalla ben de yorumu yaptığımdan beri gülüyorum bir yandan da tereddüt ediyorum, yine yanlış mı algılanacağım diye, bu aralar insanlar çok gergin korkuyorum yorum yaparken sağol canım benim hep beraber çok güzel yaşayalım internetten sipariş veriyorum ben hepsiburada'dan
- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 35
Kalsiyum bol tuketmeye calis. Kalsiyum yetersizliginde catlak olusur. Kremler hikaye ama nemlendirmek icin bebe yagi gibi zararsiz seyler sur vucuttan emiliyorKızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
doğrudur canım.. benim bebiş o zaman petrolden zengin olmuştur içeride
Valla ben ona hiç bakmadım, ama bi haber sitesinde görmüştüm, ondan bu yana bende kullanmıyorum :)
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Canim o badem yagi tuylenme yapmiyomu.
Evet, haklısın yapıyor!! Ama benim tanıdığım bi ablam da kullanıyordu! Doğum yapalı. 3 ay oldu geçenlerde karnını gösterdi, bütün tüylerinin döküldüğünü söyledi
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Sen catlagi bide emzirirken gör daha bunlar iyi halleri benimkileri görmek dahi istemiyorum.
Hadi yaaa ???
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Kalsiyum bol tuketmeye calis. Kalsiyum yetersizliginde catlak olusur. Kremler hikaye ama nemlendirmek icin bebe yagi gibi zararsiz seyler sur vucuttan emiliyor
Benim kullandığım yağ işte BEBEK YAĞI, fakat yağın kendisi katkısız Badem yağı :) Ben çatlakların kalsiyumdan değil de Vitamin A eksikliğinden dolayı olduğunu duymuştum
Kalsiyum eksikliginde olur arastirabilirsin. Hamilelik sürecinde bebeğin anneden en çok aldığı minaral kalsiyum. Kemik gelisimi icin onemli bebek icin. Bolsu zaten icilmesi gerekiyor. Dislerde sızi kanama oluyorsa gebelikte kalsiyum eksikligindendir. Badem yagi catlaga iyi ama badem yagini kipriklere saclara suruyoruz ya gürleşsin diye bazi o yuzden killanma yapiyor diyordu . Badrm yagini tam bilmiyorum canim oyle birsey yapar miBenim kullandığım yağ işte BEBEK YAĞI, fakat yağın kendisi katkısız Badem yağı :) Ben çatlakların kalsiyumdan değil de Vitamin A eksikliğinden dolayı olduğunu duymuştum
- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 30
Bilmiyorum bana mı öyle yapmıştı ama bacaklarımda kalçamda göğüslerimde çaklak vardı. sivilcelerim işin zoretanin kullandım. 5. Aydan sonra çatlaklarım geçti. Bu çatlaklar 7-8 yıl önce oluşmuştu bende.Kızlar 8.ayımızı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar karnımda çok seyrek ve küçük çatlaklar oldu. Rahatsız değilim karnımdaki çatlaklardan ama dün bi baktım göğüslerim de çatlamış. Karnımdaki çatlakları yok edebilirim, ama göğüslerim çok riskli, çünkü çocuğumu emzirmeyi düşünüyorum, bu sebeble 2 sene göğüslerime hiç birşey yapamam. Ee, 2 sene sonra çatlaklara tedavi de geç kalmış olurum, çünkü çatlak oluşumunu 1 sene içerisinde tedavi yapılmazsa kalıcı olur. Ve ben ilk 1 sene içerisinde nasıl müdahale edebilirim ki, ne sürsem deri çeker, haliyle sütüme de geçer, daha sonrasında görüntü olarak çok çirkin olur. Kızlar akıl verin allah aşkına, ben ne yapayım yaa ??
- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
Kalsiyum eksikliginde olur arastirabilirsin. Hamilelik sürecinde bebeğin anneden en çok aldığı minaral kalsiyum. Kemik gelisimi icin onemli bebek icin. Bolsu zaten icilmesi gerekiyor. Dislerde sızi kanama oluyorsa gebelikte kalsiyum eksikligindendir. Badem yagi catlaga iyi ama badem yagini kipriklere saclara suruyoruz ya gürleşsin diye bazi o yuzden killanma yapiyor diyordu . Badrm yagini tam bilmiyorum canim oyle birsey yapar mi
Anladım :) işte araştırmak lazım