- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- Konu Sahibi damla-dincer
bikiniyle daha kötü görünüyoooo:-((((((((
zaten ilk hedef bikinide desteksiz kullanmak :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bikiniyle daha kötü görünüyoooo:-((((((((
eger amacın fınıkları buyutmekse ve bi buyume olmazsa pişman olursun,eger amacın bu deil sadece amac katılmak dersen bilemem tabisengözlerimebaksanab
ben mesela artık küçden ümidi kestim ama alişkanlık olsa gerek aklıma geldikçe yoğuda karıstırıp yıyorum.evdeki bitsin bırakcam zaten.ona werdiğim parayla ben kac kutu saw palmetto alırdim :çok üzgünüm:
aybegüm sende bir değişiklik oldu mu? saw kullanmaya basladın mı?
sawa basladım canım ama bi etkisi yok simdilik.bi kac gun ara werdim dugune gidicem yarın adeti geciktirmem gerekio.malum hormon tedavisiyle bir anda kullanılmio.cumartesi tekrar baslıcam işte
YA NE OLUR BANA SU ADET GECIKTIRICININ NE OLDUGUNU SOYLER MISINIZ? BAZEN BENIM DE IHTIYECIM OLUYOR AMA CARESIZ KALIYORUM.
YA NE OLUR BANA SU ADET GECIKTIRICININ NE OLDUGUNU SOYLER MISINIZ? BAZEN BENIM DE IHTIYECIM OLUYOR AMA CARESIZ KALIYORUM.
kızlar bugün bir arkadaşımda gördüm hani kemer gibi olan masaj aletleri varya . Acaba göğüs büyütmede işe yararmı çünkü denemek için sadece göğüslerime takdım ve acaip hoşuma gitti . hani o titreşimle göğüs kaslarıda çalışıp büyüme yaparmı acaba.
Eki Görüntüle 16792
Eki Görüntüle 16793
Eki Görüntüle 16794
Eki Görüntüle 16795
Eki Görüntüle 16796
Kızlar bendede bunlar war tıklayıp görebilirsiniz sewgiler
senemcimmm ve diger arkadaslar hellooo... :teytey:
arkadaslar sanirim oluyoooor bende basladiii :teytey:
dolgunluktan bir adim oteye gectileeer ben yaptiklarimi tekrar yazayim;
1. rezene / anason icmek (ki hergun duzenli de degil)
2. gunde 1 defa kuc almak (sadece aksamlari)
3. rezene yagi ile son 1 haftadir masaj yapmak
oluyor galiba yani 1 cm buyumusleeer mezura ile olctum... Allahim bu ben miyiiim?? :teytey:
bir de bir ekleme daha ben henuz yapmadim ama:
Çok Küçük Göğüsleri Büyütmek İçin Kullanılan bazı Doğal Tedavi Yöntemleri Demlenmiş taze sedefotuyla göğüs banyosu masajı yapmak ve günde bir kez içmek (Fincan başına 3 tutam)
Demlenmiş devetabanı çiçekleriyle göğüs banyosu ve aynı bitkiden günde 1 kez içmek (Fincan başına 2 tutam)
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle kompresler ve günde 1 kez içmek.
kaynak: ÇOK KÜÇÜK GÖĞÜSLERİ BÜYÜTMEK İÇİN > Faydalı Bilgiler > www.XprodoksiT.com
haydi Senemcim ayni zamanlarda basladik senle vallahi de olacak, kesme umidini... ben de bir ara huzunlendim falan ama oluyormuşşşş...
kızlar ya nereye baktıysam kuc alın falan dio bu kuc neyin nesi yaaa nolur cevaplayınnn
canim oncelikler resimleri ekledigin icin tsk ederim. sen uyari noktalarina bastirmayi denedin mi? ise yariyor mu gercekten?
ben masaji bitirdikten sonra bastiriyom :ecrin_bebek: artik hem baslamadan hem de bitirince bastiricam, daha fazla uyarilsin diyeCanım masaja başladığımda basıyorum sonra masaj yapıyorum masajla birlikte işe yarıyo tabiki uyarı noktalarıya uyarıyorum memelerimi diyorumki büyüyünnnyerimseniben