Y
yarenlale
Ziyaretçi
- Konu Sahibi damla-dincer
slm red rose valla burda yeni oldugum için pek kimseyi tanımıyorum sen kaç beden sdyen kullanıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey diyeceğim arkadaşlar..
Şu hormon düzenleyici haplar göğüsleri büyütmezmi
aslında mantıken büyütmesi lazım ama hangi hapı kullanmak gerekir ki?
Evet kıllarıda azaltması gerek fln die düşünüyorm
Zaten yeni birşey alıcam kıl için ağda epylady fln yaptıkdan sonra
sarı kantoron yağını sürüyorsun yavaş yavaş azaltıyor snra bitiyormuşşş
Ben iyice kafayı yicem arkadaşlarım annem fln koca karı gibi oldun iyice diyor : ))
al benden de o kadar ev yaglar bitkilerle dolu. o suraya bu buraya iyi gelir derken kafayı yiyecez
Evet kıllarıda azaltması gerek fln die düşünüyorm
Zaten yeni birşey alıcam kıl için ağda epylady fln yaptıkdan sonra
sarı kantoron yağını sürüyorsun yavaş yavaş azaltıyor snra bitiyormuşşş
Ben iyice kafayı yicem arkadaşlarım annem fln koca karı gibi oldun iyice diyor : ))
sarı kantoronun boyle bir ozelligi mi varmiiis?? aaa aaaaa... e super!
canimcim nasil kullaniliyor anlatir misin? tesekkurler simdideeeennn..
: ))
Şimdi ağda epylady fln yapıosn ya sürüyorsunnnn onu nerene yaptıysan ilk 1 ay fln azaltıyor
yavaş yavaş azalarak kayboluyor
ÇOK KÜÇÜK GÖĞÜSLERİ BÜYÜTMEK İÇİN
Çok Küçük Göğüsleri Büyütmek İçin Kullanılan bazı Doğal Tedavi Yöntemleri
Demlenmiş taze sedefotuyla göğüs banyosu masajı yapmak ve günde bir kez içmek (Fincan başına 3 tutam)
Demlenmiş devetabanı çiçekleriyle göğüs banyosu ve aynı bitkiden günde 1 kez içmek (Fincan başına 2 tutam)
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle kompresler ve günde 1 kez içmek.
www.xprodoksit.com dan buldum sanırım suna dumankayanın yazısı
ayy harikaymış yaaa... :sm_cool: peki yapar yapmaz hemen mi sürüyorsun?? ve sonra da hergün düzenli sürüyormusun? sen denedin mi canımcım? gerçi konu yerimiz burası değil ama cok merak ettim tatlicadiarzu
a.s.
bu sarı kantoran nedir acaba sölermisin canımmBen kullanmadım ama kullanıcam her yapmadan sonra sürüceksn aldıkdan sonra yani
suna dumankayanın tarifi hatta bu sitedede knşmştk aratırsan sarı kantoron die okuyabilirsn vardır kullananlar
arkadaslar ufak bi soru allahaşkına tuylerden kurtulma yolunun bu sayfada ne işi war:uhm:
evet ben okumuştum ama hiç uygulamadım doğruyu söylemek gerekirse şuan sadece kara üzüm çekirdeğinden ümidim var diğerleri faso fiso bence ayrıca k.ü.ç selülitlere de iyi geliyormuş hem de hafızayı da güçlendiriyor bayağı yararı var büyütmese de kullandığımı pişman olmam yani