E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım göğüs sızlaması olmuştu bende özellikle uçlarında. benim de daha önce hiç böyle olmazdı.inşallah gelmiştir bebişin
İnşallah canım bakalım bekliyorum bakalım kırmızılar gelicekmi.Senin adete ne kadar kala başlamıştı fisfisfis
benimde ilk defa uçlarında kızarıklık, dokununca sızlama ve ateş basması var
adetimede 3 gün var, bakalım inşallah hamileyizdir :)))
slm canım ben hamıle oldugumu sadece gögüslerımden anlamıştım normalde göguslerım adetıme 2 3 gun kala sıserdı ama hamıle kaldığımda 9 10 gun onceden hassaslaşmıstı bence hemen tahlıl yaptır ben adetıme 3 gun kala ıdrar testı yaptığımda 2.cızgı sılık cıkmıştı sonra kan testı yaptırdım kande kesın cıkıyo...Selam arkadaşlar ben uzun zaman oldu k.k ya üye olalı ama ilk defa bugün yazıyorum.hep sizi takip ediyordum.Güzel arkadaşlıklar ,paylaşımlarınız varr.:)))
KIZLARRR BENİM ADETİME YAKIN HEP GÖĞÜSLERDE HASSASLIK OLURDU ELLEDİĞİMDE AMA BU SEFER FARKLI....ADETİME 8-9 GÜN KALA GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞLİK,sızlama ve yanma hissi başladıı daha önceden böyle olmuyordu her tarafı acıyorr.Ve ateş basmasıda çabasıı.adetime 3 gün kaldı .Hamiş kalıpta bu gibi belirtileri yaşamış olan arkadaşlar varsa yardımsı olursanız sevinirimmm.Şimdiden teşekkür ediyorummm:asigim::asigim::asigim:
slm canım ben hamıle oldugumu sadece gögüslerımden anlamıştım normalde göguslerım adetıme 2 3 gun kala sıserdı ama hamıle kaldığımda 9 10 gun onceden hassaslaşmıstı bence hemen tahlıl yaptır ben adetıme 3 gun kala ıdrar testı yaptığımda 2.cızgı sılık cıkmıştı sonra kan testı yaptırdım kande kesın cıkıyo...
canım inşallah hamilesindir ben hiç hamile kalmadım ama kalanlar ilk göğüslerinin hassaslaştığı ve uclarının koyulaştığını söylerler he bide yanma ve damarlar dahada beliriyormuş benim bildiğim bu inşallah yardımcı olmuşumdur canım:)
ve inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir allah ım fazla bekletmesin sizi
AYŞE arkadaş..........
sormak istedim........ tedavide misin,yoksa herhangi bir ilaç alımın yok mu?önce bunu bilmek isterim.....
buna göre yorum yapalım........
Selam arkadaşlar ben uzun zaman oldu k.k ya üye olalı ama ilk defa bugün yazıyorum.hep sizi takip ediyordum.Güzel arkadaşlıklar ,paylaşımlarınız varr.:)))
KIZLARRR BENİM ADETİME YAKIN HEP GÖĞÜSLERDE HASSASLIK OLURDU ELLEDİĞİMDE AMA BU SEFER FARKLI....ADETİME 8-9 GÜN KALA GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞLİK,sızlama ve yanma hissi başladıı daha önceden böyle olmuyordu her tarafı acıyorr.Ve ateş basmasıda çabasıı.adetime 3 gün kaldı .Hamiş kalıpta bu gibi belirtileri yaşamış olan arkadaşlar varsa yardımsı olursanız sevinirimmm.Şimdiden teşekkür ediyorummm:asigim::asigim::asigim:
Selam arkadaşlar ben uzun zaman oldu k.k ya üye olalı ama ilk defa bugün yazıyorum.hep sizi takip ediyordum.Güzel arkadaşlıklar ,paylaşımlarınız varr.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?