Göğüslerdeki hassaslık hamilelik belirtisi olabilirmi?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba banada yardim edin lutfeeen ben 1 yillik evliyim ve bebek istiyoruz hic korunmadim ovulasyon gunlerimi takip etmeye calistim ama bebegimiz yok adetime 13 gun var 2 gun onceden beri goguslerimde agri uclarinda ise aci var karnimda ve belimde adet olucakmis gibi agri ve hafif akimtim var bu kadar erken adet belirtisi olabilrmi yoksa hamilelik soz konusu olabilrmi hayal kirikligina ugramak istemiyorum artik beklemekte cok zor yardimci olabilrseniz sevinirim.

Selamlar canim senin bu belirtilerini ve sonunda da bebek bekledigini okudum cok mutlu oldum. Herkes sonucunu yazmiyor. Merak ediyoruz boyle olunca. Senin yasadiklarinin aynisini ben yasiyorum su anda. Ozellukle bel ve gogus agrisi yasiyorum.

Merhabalar ben 6 aylık evliyim. 32 yasindayım. Adetime 7 gün kaldı. 5 gündür gogus uclarim aciyor. Geçen hayatımda ilk kez adetim gecikti. 6 aydır bütün belirtileri yaşadım. Bi bunu yasamamistim yaşımda ilerliyor. Bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Gebelik değilse bile gogus ucu neden acır sizce? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.

Arkadaslar Bende h amile kaldim ve on gun öncesinde göğüslerimde şişlik ve farklilik hissettim agirlasti ama dusuk yaptı m biliyorum hamile olunca goguslerdeki sisligi ancak 4 ay gectikten sonraki 2 regl gunlerimde 10-12 gun once göğüslerimde yine hamilelikteki gibi sislik hissetmeye basladim yine ayni durumdayim 4 gun var regl gunume ve 10 gundur goguslerde şişlik var bekleyemedim günü test yaptim negatif. Gun gelsin diye bekliyorum olmazsan hamis olabilme olasılığı yuksek ama umarim yine negatif bir sonucla karsilasmam yada folic asit mi bu kadar etkiliyor goguslerdeki sisligi bilemedim

gögüslerde hassaslık büyük ihtimal hamilelik işaretiymiş öyle bi yazı okumuştum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Hastalanmam icin daha bir hafta var fakat mart ayinin 13 unde hastalandim sonrasinda 25 inde tekrardan hastalandim bu arada biz hunsurec icerisinde bebek yapmak icin ugrasiyor daha yeni bir bucuk aydir ugrasiyoruz basta soledigim gibi bir hafta var belim
Cok agrio ve sag kasik tarafim birde cok hafif bi lekenmem oldu siZce hamile kalmis olabilir miyim?

:sm_confused::uhm:Ayşe cey den haber yok merak ettim acaba oldumu adet kapsama alanında görünüyorr
laie91bsd6.gif
Benim adetimde 1 gün geçti bekliyorum bakalım belirti yalancımıymış
laie91bsd6.gif
çok geçmiş üstünden ama hamilmiydininiz o ay

Merhaba hanımlar benimde adetime 12 gün var dünden beri gögüslerim şiş ve gergin agrıda var. 15 aydır korunmuyoruz bu hsg çekildim acaba diyorum olmus olabilirmi? Ama alt karnımdaki agrıda umutlarımı kırıyor :KK43:

Back
X