Göğüslerdeki hassaslık hamilelik belirtisi olabilirmi?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
göğüs uçları yumurtlmadan hemen sonra acıyorsa hamilik vardır.. ama yumurta uyarıcı ilaç kullanılmadıysa çatltma iğneis falan olunmadıysa.. umarım tez zamadna hepimiz kavuşuruz bebklerimzie amin:))

göğüs uçları yumurtlmadan hemen sonra acıyorsa hamilik vardır.. ama yumurta uyarıcı ilaç kullanılmadıysa çatltma iğneis falan olunmadıysa.. umarım tez zamadna hepimiz kavuşuruz bebklerimzie amin:))

Merhaba armaganım, ben 2 aydır yumurta geliştirici iğne ve catlatma ignesi kullanıyorum.. ovulasyondan sonra bahsettigin gibi gogus ucları sızlıyor ve kasıklarımda agrı var.. halen var.. gecen sefer bu olmamıstı.. Sence ilaçlardan mıdır?

benim adetim 10temmuzda bitti hemen ilişki oldu.2-3gün içinde göğüslerim çok acıdı.dokunamadım.iki üç gündürde sürüyo.acaba ne olabilirki hamiş oldumu nasıl anlarım.

Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah hala devam ediyor belirtiler.Test aldım bugüm ama yapmayı düşünmüyorum adet günü yapıcam burdan yazarım size kızlarrrcoksekeriremsu

Merhaba armaganım, ben 2 aydır yumurta geliştirici iğne ve catlatma ignesi kullanıyorum.. ovulasyondan sonra bahsettigin gibi gogus ucları sızlıyor ve kasıklarımda agrı var.. halen var.. gecen sefer bu olmamıstı.. Sence ilaçlardan mıdır?

evet yapar canım.. çünki yumurta çatlatıcı iğnlerde beta hcg yani gebelik hormonu var.. o hormon zaten göğüs uçlarını acıtan:(malesefki..

canım paylaşımın için sağoll inşallah bende görürü çift çizgiiy.Adet gününe kadar bekleyip testi yapmak istiyorum çift çizgi görmeden kan tahlili yapınca insan sonucu alınca kötü oluyor.Sende inşallah sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın
çok sağol canım inşallah hamişsındır sende haberlerını verırsın bıze....

Arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama bazı üyelerin yanında kapsama alanı dışında yazıyor ya (ayse_cey ve baranın annesi gibi) o ne demek ben anlayamadım? Bilen var mı anlamını??

Benimde 1 haftadır göğüsler hassas durumda ellemediğim halde acıyorrr ve dün ,bugünn gerilme,yanma ve sancı oluyorrrr sancııı iyiyemi işaret acaba 2-3 gün kaldı hehehe:))
laie91bsd6.gif

Benimde 1 haftadır göğüsler hassas durumda ellemediğim halde acıyorrr ve dün ,bugünn gerilme,yanma ve sancı oluyorrrr sancııı iyiyemi işaret acaba 2-3 gün kaldı hehehe:))
laie91bsd6.gif

balcım ınsallah hamıssındır..laleden sonra senın haberınıde almak cok guzel olur..buarada ıfadeye bayıldım harika bır ıfade..:lepi:

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım
gebelikte en erken belirti göğüslerde oluyormuş adetten 10-15 önceden başlayan hassasiyet,uç kısmındaki sızlamalar vs.ama bunlara ilaçlarda sebeb oluyor.ben 3 ay pko tedavisi için diane 35 kullandım 3. ayında göğüslerimde yumurlamadan sonra adetimden 15 gün önceden bu belirtileri yaşadım.Kontrol umde dr sordum normal ilaçtandır dedi.Ve bana çocuk yapman lazım dedi bu ay bekliyorum bende. bu ayda göğüslerim aynı ama en iyisi beklemek bence çünkü hergün düşününce insanın canı yanıyor.Allah bana ve herkese sabır versin benimde adete 2 gün kaldı ama belirtilerim başladı adet olucam bu ay büyük olasılıkla allah inş sizlere güler bu ay ve küçük meleklerinize kavuşursunuz

:sm_confused::uhm:Ayşe cey den haber yok merak ettim acaba oldumu adet kapsama alanında görünüyorr
laie91bsd6.gif
Benim adetimde 1 gün geçti bekliyorum bakalım belirti yalancımıymış
laie91bsd6.gif

kızlar benşmde adetime 6gün var ama 10 gün önceden yani yumurtlama olduğum günden ititbaren bşladı ilk defa göğüslerim bukadar şişti ve uçlarına dokunulmuyo aynaya baktığımda damarları belli oluyo acaba hamilemiyimm daha erken test yapmakta istemiyorum:uhm:

ya benim adet olacagım zaman hiç szım olmuyo göğüslerimde böyle olupta yani sızlamadan hamiş olamazmıyım

merhaba kızlar ya benim göğüslerimde çok acıyor ve ağrı var ayrıca göğüs üçlarımda küçük küçük sivice benzeri şeyler çıktı ve tuvalet sorunum var yani kabızım ama yeni de evliyim ne dersiniz acaba hamile miyim adetime bir hafta var çok merak ediyorum

sizleri tanımıyorum ama sizleri kendime çok yakın hissettim sorunlarımız aynı bana cevap yazarsanız sevinirin kıızlar

Öncelikle herkese selamlar,

Arkadaslar benim bi sorum olacak ben dış gebelik geçirdim ve yasmin kullanıyodum.
Geçen ay doktorum bırakmamı söyledi ve bizde bebek istediğimizden bıraktım.
En son 25 şubatta adet oldum.Ancak şu an adetime ortalama 10 gün kalmasına rağmen sürekli tekrarlanan nezle grip gibi bir durumum,göğüslerimin ucu dokunamayacağım kadar sızlıyor ve midemde bulantı var.
Sizce gebe kalmıs olabilir miyim?

Öncelikle herkese selamlar,

Arkadaslar benim bi sorum olacak ben dış gebelik geçirdim ve yasmin kullanıyodum.
Geçen ay doktorum bırakmamı söyledi ve bizde bebek istediğimizden bıraktım.
En son 25 şubatta adet oldum.Ancak şu an adetime ortalama 10 gün kalmasına rağmen sürekli tekrarlanan nezle grip gibi bir durumum,göğüslerimin ucu dokunamayacağım kadar sızlıyor ve midemde bulantı var.
Sizce gebe kalmıs olabilir miyim?

canım tabiki emin olamayız ama hamile olma ihtimalinde var..bende de adet tarihime 10-12 gün olmasına rağmen aynı şikayetler vardı..mide bulantısı,sadece göğüs ucunda değil heryerinde hassasiyet ve ağrı,özellikle oturduğum yerden kalkarken karnımda beliren kramp tarzı bi ağrı ve inanılmaz bi iştah..tabii yok daha neleeeer diye düşünüp hamile olduğuma ihtimal vermemiştim ama adetim 2 gün geçince başka bi sorun için gittim doktordan hamilesin haberini aldım :o)

Arkadaşlar merhaba,

Benim de göğüslerim normalde adetimden 5-6 gün önceden ağrımaya başlarken hamile kalma çabalarımızdan sonra hep çok daha erken ağrımaya başladı. Yaklaşık 5 aydır her ay aynı şey oluyordu ama sonuç hep negatif.
Bu ay adetimden 13 gün önce göğüs ağrısı başladı.
Yani hiç bu kadar da şişmemişti. Daha adetime 11 gün var.
Umarım bu ay başarılı olmuşuzdur.
Sonucu yazacağım arkadaşlar.
Allah her isteyene hayırlısıyla çocuk nasip etsin inşallah...

Merhaba banada yardim edin lutfeeen ben 1 yillik evliyim ve bebek istiyoruz hic korunmadim ovulasyon gunlerimi takip etmeye calistim ama bebegimiz yok adetime 13 gun var 2 gun onceden beri goguslerimde agri uclarinda ise aci var karnimda ve belimde adet olucakmis gibi agri ve hafif akimtim var bu kadar erken adet belirtisi olabilrmi yoksa hamilelik soz konusu olabilrmi hayal kirikligina ugramak istemiyorum artik beklemekte cok zor yardimci olabilrseniz sevinirim.

Back
X