• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerde yeşil damarların belirginleşmesi hamilelik belirtisi olabilirmi?

cemre1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
275
26
118
merhaba arkadaşlar;
merak ettigim gögüslerde yeşil yeşil damarların belirginleşmesi hamilelik belirtisimidir?
adet olmama daha yedi gün olmasına rağmen gögüslerimdeki damarların belirginleştigini fark ettim.. bundan önceki aylarda hiç böyle birşey olmamıştı..göğüslerimde bundan başka hiç bir degişiklik yok ne bir hassasiyet ne bir dolgunluk vs.birde iki gün önce sabah yataktn kalkar kalmaz baş dönmesi yaşadım bu ikindiye kadar devam etti.. buda bir belirti olabilirmi. kızlar inşallh hamileyimdir çok merak ediyorum test yapsam çokmu erken olur.

...........................................

Son düzenleme:
aynen bende merak icindeyim benimde goguslerimdrki damarlar cok belirginlesti burda sordum ama cevap alamadim sen bi test yapsana banada bildirsen sonucu:34::34::34:

kızlar benimde bu ay çok belirgin şekilde yeşil yeşil damarlarım çıkmıştı birde ben beyaz tenliyim. bu damarlar göğsümden yukarı doğru dekolte bölgemde dahil vardı ve adet zamanlarımda böyle olmamıştım.. meğerse hamileymişim darısı sizlere artık.:nazar::emir_bebek:

kızlar adetime yedi gün var ama ben meraktan duramadım ve test yaptım sonuç negatif çıktı:(((sizce çokmu erken yaptım..

kızlar benimde bu ay çok belirgin şekilde yeşil yeşil damarlarım çıkmıştı birde ben beyaz tenliyim. bu damarlar göğsümden yukarı doğru dekolte bölgemde dahil vardı ve adet zamanlarımda böyle olmamıştım.. meğerse hamileymişim darısı sizlere artık.:nazar::emir_bebek:

amin insallah:1:

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..bende beyaz tenliyim ve sol göğüsümde daha belirgin...ama gebelik testi negatif çıktı daha önceki aylarda hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.:(

Bendede vardı yeşil damarlar adetime 2 gün kala idrarda 2. Çizgi silikti kanda baktirdim hamileymisim.. hakkinda hayırlısı olsun . Bi kacgun bekle kanda baktir derim

hamılelığin ılerleyen aylarında oluyor dıye bılıyorum,ama kişiden kişiye değişebilir,yalnız şuna dikkat et göğüs ucun kararmışsa ve etrafında kabarcıklar var mı kahve cemberın etrafında sıvılce tarzında,eğer oyleyse kesın hamılesın

canım adetine daha yedi gün varmış, biraz bekle istersen biraz günün geçsin öyle yap. benim 10 gün geçmişti gece yapmıştım testi biraz silik çıkmıştı 5 gün sonra tekrar yaptım bu sefer çok bariz belliydi çizgiler.seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende çok yaşadım. ama dediğim gibi azıcık sabretceksin inşallah güzel haberlerini alırız.:nazar::emir_bebek:

hamılelığin ılerleyen aylarında oluyor dıye bılıyorum,ama kişiden kişiye değişebilir,yalnız şuna dikkat et göğüs ucun kararmışsa ve etrafında kabarcıklar var mı kahve cemberın etrafında sıvılce tarzında,eğer oyleyse kesın hamılesın

evet göğüs uçlarım normalden daha koyu yanlız kabarcıklr yok artık hayırlısı diyorum.. cevabın için teşekkürler

canım adetine daha yedi gün varmış, biraz bekle istersen biraz günün geçsin öyle yap. benim 10 gün geçmişti gece yapmıştım testi biraz silik çıkmıştı 5 gün sonra tekrar yaptım bu sefer çok bariz belliydi çizgiler.seni çok iyi anlıyorum aynı durumları bende çok yaşadım. ama dediğim gibi azıcık sabretceksin inşallah güzel haberlerini alırız.:nazar::emir_bebek:

inşallh canım bende bu güzel haberi almak için sabırsızlanıyorum..kendimi başka şeylere vermek istiyorum ama olmuyor hep aklım onda oluyor acabalarla yaşamak çok kötü

peki baska belirtiler varmiydi sende
Evet adete 2 gün kala bel ağrısı kasik agrisi bide karnimda şişkinlik vardı.. bende hiç bulanti olmadı ama tiksinme vardı. Kişiye göre degisiyor
Belirtiler. Senin için daha erken kanda ancak belli olur benimde senin gibi ilk göğüslerinde yeşil damarlar belirginleşti 1 hafta kala reglime

tebrik ederim darısı başımıza diyorum:))

Amin aminn yüce rabbim bütün isteyenlere nasip etsin aratmasin ınş.. benim bebisim aşılama ile oldu hemde 14 subata denk geldi aşılamam. En güzel sevgililer günü hediyesini ben aldım bu sene...

Amin aminn yüce rabbim bütün isteyenlere nasip etsin aratmasin ınş.. benim bebisim aşılama ile oldu hemde 14 subata denk geldi aşılamam. En güzel sevgililer günü hediyesini ben aldım bu sene...

amin inşallh..ne kadardır ugraşıyordunuz...

Back