- 19 Mayıs 2020
- 15
- 54
- 3
- 29
- Konu Sahibi yildizvecilek
Önceki konuma yazılanların hepsini okudum fotoğraf atamadım maalesef tanıdık vardır endişesiyle. Yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. Bazılarınız madem öyle spor yap vücudunu forma sok demişlerdi. Şimdi ufak ufak evde başlayım her şey normale dönünce de spor salonuna devam ederim diye düşündüm. Belki ruh halime de iyi gelir bilemiyorum . En beğenmediğim yere bir el atayım dedim ilk Sormak istediğim de maalesef göğüslerim sarkık yanlış sütyen kullanıp çok çok eğik oturduğum için olduğunu düşünüyorum cahillik işte. Büyük değiller orta boyuttular ama üst tarafı bomboş aşağıya doğru bakıyor tamamen. Özellikle yandan görüntüsü o kadar o kadar kötü ki. Toplu ve yuvarlak değil de aşağıya doğru inen kaydırak gibi.
Kısacası sporla az da olsa bir dikleşme olur mu ? Bu yağ dokusu nasıl olur da yukarı çıkar ve yuvarlaklaşır imkansız geliyor şuanlık estetik düşünmüyorum. Sporla toparlayamazsam ancak.. istediğim dimdik taş gibi olsun gibi bir mucize değil de kötünün daha iyisi olsun en azından. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Kısacası sporla az da olsa bir dikleşme olur mu ? Bu yağ dokusu nasıl olur da yukarı çıkar ve yuvarlaklaşır imkansız geliyor şuanlık estetik düşünmüyorum. Sporla toparlayamazsam ancak.. istediğim dimdik taş gibi olsun gibi bir mucize değil de kötünün daha iyisi olsun en azından. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?