• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüsler sporla toparlanir mi?

yildizvecilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
15
54
3
29
Önceki konuma yazılanların hepsini okudum fotoğraf atamadım maalesef tanıdık vardır endişesiyle. Yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. Bazılarınız madem öyle spor yap vücudunu forma sok demişlerdi. Şimdi ufak ufak evde başlayım her şey normale dönünce de spor salonuna devam ederim diye düşündüm. Belki ruh halime de iyi gelir bilemiyorum . En beğenmediğim yere bir el atayım dedim ilk 🙈 Sormak istediğim de maalesef göğüslerim sarkık yanlış sütyen kullanıp çok çok eğik oturduğum için olduğunu düşünüyorum cahillik işte. Büyük değiller orta boyuttular ama üst tarafı bomboş aşağıya doğru bakıyor tamamen. Özellikle yandan görüntüsü o kadar o kadar kötü ki. Toplu ve yuvarlak değil de aşağıya doğru inen kaydırak gibi. 🥺

Kısacası sporla az da olsa bir dikleşme olur mu ? Bu yağ dokusu nasıl olur da yukarı çıkar ve yuvarlaklaşır imkansız geliyor 🙈 şuanlık estetik düşünmüyorum. Sporla toparlayamazsam ancak.. istediğim dimdik taş gibi olsun gibi bir mucize değil de kötünün daha iyisi olsun en azından. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Sporu kesinlikle öneririm, ben artık spor yapmadığım gün çok kötü oluyorum. Happy Walk ile ısınmaya başlayıp sonra diğer hareketlerine geçebilirsin illa spor salonuna gitmeye gerek yok. Youtubede göğüs egzersiz videoları vardır düzelir mi bilmiyorum bilgisi olanlar yazacaktır

Önceki konuma yazılanların hepsini okudum fotoğraf atamadım maalesef tanıdık vardır endişesiyle. Yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. Bazılarınız madem öyle spor yap vücudunu forma sok demişlerdi. Şimdi ufak ufak evde başlayım her şey normale dönünce de spor salonuna devam ederim diye düşündüm. Belki ruh halime de iyi gelir bilemiyorum . En beğenmediğim yere bir el atayım dedim ilk 🙈 Sormak istediğim de maalesef göğüslerim sarkık yanlış sütyen kullanıp çok çok eğik oturduğum için olduğunu düşünüyorum cahillik işte. Büyük değiller orta boyuttular ama üst tarafı bomboş aşağıya doğru bakıyor tamamen. Özellikle yandan görüntüsü o kadar o kadar kötü ki. Toplu ve yuvarlak değil de aşağıya doğru inen kaydırak gibi. 🥺

Kısacası sporla az da olsa bir dikleşme olur mu ? Bu yağ dokusu nasıl olur da yukarı çıkar ve yuvarlaklaşır imkansız geliyor 🙈 şuanlık estetik düşünmüyorum. Sporla toparlayamazsam ancak.. istediğim dimdik taş gibi olsun gibi bir mucize değil de kötünün daha iyisi olsun en azından. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Sporla memenin altındaki kas dokusu güçlenir bu da bir nebze fayda sağlar. Ama şu gerçektir ki meme yağ dokusundan ibarettir, içerisinde kas olmadığı için spor etkisi fazlaca fayda göstermez. Bunun yerine cilt dokusuna bakım ve masaj daha faydalıdır ama fazla bir deformasyon varsa kesin çözüm estetiktir

Fotoğraf görülmesi gerek. Çünkü göğüsün sarkık dereceliği çok önemli bazı sarkık göğüslere spor fayda sağlamıyor estetik gerekli.
466DDBA8-42BB-43E1-A36E-71622D62BDEF.jpeg
Derecesi nedir?

Fotoğraf görülmesi gerek. Çünkü göğüsün sarkık dereceliği çok önemli bazı sarkık göğüslere spor fayda sağlamıyor estetik gerekli. Eki Görüntüle 2639430 Derecesi nedir?
Yalancı sarkma gibi benimde emziriyorum şuan tam düzeltmeden hamilelik oldu tekrar emzirme oldu derken şuan emzirme devam ediyor ama düzelir mş ki merak ettim bende konuyu

2.den çok hafif daha yukarıda olabilir. Genel olarak 2.ama.. sporla bir tık daha dik dursa bu kadar kötü gözükmeyecek sanki

Sporunuzu yapın ilaveten niveanın Q10 sıkılaştırıcı losyonu var onu da kullanın, ilaveten sıcak su ile duş alıyorsanız çıkmadan suyunuzu soğuğa yakın ayarlayıp vücudunuzda bir gezdirin, sıcak su göğsün düşmanıdır. Kom marka çamaşır öneririm, minimizer modellerinden Martina şiddetli tavsiyemdir

Sağlamıyor malesef:KK43: bu konuyla ilgili geçmişte youtube de spor videosu ararken, Aşkım irem aktulga diye bi kızın estetik videosuna denk gelmiştim, doğum vs yapmadığı halde spor toparlamaya çalışmış, bi işi yaramamış, yaptırmış.

Pilates çemberi al canim çoğu markette var migrosta falan.Toplar çok sarkmamış bence

2.den çok hafif daha yukarıda olabilir. Genel olarak 2.ama.. sporla bir tık daha dik dursa bu kadar kötü gözükmeyecek sanki
Toparlar o zaman merak etmeyin. Dumbell ile göğüs antrenmanları yapabilirsiniz. Ben setleri arttırarak çalışmıştım 2 ayda toparlamıştı.
Yalancı sarkma gibi benimde emziriyorum şuan tam düzeltmeden hamilelik oldu tekrar emzirme oldu derken şuan emzirme devam ediyor ama düzelir mş ki merak ettim bende konuyu
Genetik çok önemli bir rol oynuyor. Mesela emzirmede önce göğüs yapınız yalancı sarkma gibi değilse ve sonradan olduysa toparlarsınız. Çünkü bazı genetik sekillerinde göğüsün kahverengisel uç çevresi epey aşağıda durduğu için sarkma şeklinde görülüyor.
Emzirme dönemi bitince düzenli beslenme ile göğüsler toparlanabilir.

Toparlar o zaman merak etmeyin. Dumbell ile göğüs antrenmanları yapabilirsiniz. Ben setleri arttırarak çalışmıştım 2 ayda toparlamıştı.

Genetik çok önemli bir rol oynuyor. Mesela emzirmede önce göğüs yapınız yalancı sarkma gibi değilse ve sonradan olduysa toparlarsınız. Çünkü bazı genetik sekillerinde göğüsün kahverengisel uç çevresi epey aşağıda durduğu için sarkma şeklinde görülüyor.
Emzirme olmadan önce gayet güzellerdi. Çok dik dik değildi ya da dolgun değildi ama güzeldi şuan öyle değil. İnşallah dikkat ederek güzelleşir

Emzirme olmadan önce gayet güzellerdi. Çok dik dik değildi ya da dolgun değildi ama güzeldi şuan öyle değil. İnşallah dikkat ederek güzelleşir
Ben de benzer durumdayim. Peşpeşe 2 hamilelik, 2 emzirme ve memeler perişan 🙈 Bende bir de asimetri oluştu. 2. emzirme devam ediyor ve süt dolu olmadığı zamsnlarda çok yumuşak 😔

çok teşekkür ederim, bazıları ameliyatsız asla dikleşmez yazmışlar internette 🥺siz hangi videoları ve hareketleri yaptınız ?

ee yalancı olunca düzelir mi?
Evet düzeliyor, genetik yapısıda önemli. Benim bir ara sarkmıştı yalancı sekilde hatta göbeğime kadar düstü düsecek dedim çok yiyordum. Hem protein hemde karbonhidrat ağırlıklı beslenerek sporda setleri arttırarak çok ağırlık çalışınca normale döndü. Beslenme ve spordaki ağırlık çok etkiliyor.

Spor tavsiyesi almaya geldim kızlar. :halay:
Benim memeler normal ama göbeğimle aralarında 2 cm kaldı neredeyse göbeği küçültmezsem dümdüz olucam yakında. Karantina vurdu beni, teğet geçmedi. Ben napayım?

Link atmak yasak mı bilmiyorum atamıyorum ama youtubeda ecece göğüs dikleştiren hareketler yazınca çıkan videonun yorumlarını okudum. Çok fayda görmüş uygulayanlar, çok işe yaradı diyen çoook insan var . Acaba gerçekten etki ediyor mu bilemiyorum ama 🥺

Back