Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sorun bendede var ama benimki cok cok hafif tüyler
cimbiza gerek kalmiyo elimle bile temizliyebiliyorum cok inceler yani ama beyaz tenli oldugum icin belli oluyo ve beni cok rahatsiz ediyo :S
acaba hormonlardan falan kaynaklaniyo olabilirmi?
hormon testi falan yaptirmadim nasil yapildiginida bilmiyorum
alerji testi gibi bise mi yapiyolar?
iğneli epilasyona gidiyorsanız 2 seanstan sonra hiç bir azalma yoksa devam etmeyin daha öncede yazmıştım 2 ayrı yere uzun bir süre gittim çenemdeki bir kaç kılı bile bitiremediler ama son gittiğim yerde her gittiğimde seans saatinde azalma oluyordu ve en çabuk bitende göğüs ucum oldu
belki şu an sizler için çözüm olmayacak ama aklınızda bulunsun bu yıllarda doğuda yapılan bişey.kız bebkler doğdugunda daha 3 günlük olmadan bebeğinizin kıl çıkmasını istemediniz yerine karınca yumurtası sürerseniz o bölgede asla kıl çıkmıyor.:dance:
:sm_cool:
selamlar ben ılk seansımı 10 nisende yaptırdım ıkıncısınıde 31 mayısta yüptırdım doktor şaşırdı ne kadar guzel sonuç almışsınız maaşallah dedı o kadar ğoğustekı tuyden sadece 8 tane falan çıkmıştı bence lazer super
ayyyy ben dün havuzdaydım bu gögüs kıllarım da hepi topu 5 tane ama cımbızla alıyordum göbegımde de vardı 3tane onları da alıyordum göbegımdekılerden bırı kalmııışşş nasıl rezıl oldum dünnn, sevgilim dedii bu nee alıyor musun normalde sen göbegınııı kesın alıyosun kosskocaman bir kıl bülle koparmaya calıstımm kopmadıı daa rezıl oldum yaa senağlama
nolcaz kızlar bizz :bbo: sakınn cımbızla almıyınnn