Göğüs ucunun olmaması tam olarak ne demek??

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
32
yaşım henüz 20 hemen evlenip de çocuk yapmak gibi bi niyetim falan yok ama bazen duyuyorum göğüs ucu olmadığı için çocuğunu emziremeyenleri.böyle bi durumu hiç istemiyorum ve biraz da meraktan soruyorum.benim göğüs uçlarım bazen var bazen yok.sütyen varken kesinlikle içerde mesela.sütyen olmadığında biraz üşüdüğümde ya da dokunduğumda çıkıyo sadece.sütyen varken göğüs ucunun içerde olması normal midir diil midir bilmiyorum sizde nasıl??yani ben ilerde çocuğum olduğunda bu konuda bi problem yaşar mıyım??

bende 17 yasındayım aynı sorun bendede vardı agladıgımı bile biliyorum cocugum olunca emziremeyecekmiyim diye :KK1: aynı senin anlattıgın gibiydi..sonra nasıl olduysa tam olarak cıktı yani annelerinki kadar olmasada cogu zaman oluyo sütyeni cıkarınca

İlahi kızlar başka derdiniz mi yok :KK1: :KK1: Normal onlar, hep dışarda olacak değiller ya, o zamanda uçları kıyafetimden belli oluyor nasıl saklarım diye dert yanacaksınız. Hamilelikte yaklaşık 6.aydan itibaren daha çok çıkıyorlar zaten. Ama o zamanda sürekli uçlar çıkık durmuyor dokunduğun anda çıkıyor. Dert etmeyin siz, relax :KK34:

ben göğüs ucumun olmadığını hamileliğimde farkettim.ve çocuğum doğunca ucum olmadığı için emmekte zorluk çekti.ama hemen ertesi gün eczaneden silikon göğüs ucu aldırdım ve 9 ay boyunca onla emzirdim.daha sonraki 9 ay kullanmadım çünkü çocuğum emecek kadar uç çıkmıştı.yani bunları dert etmeyin herşeyin çaresi var.en kötü ihtimalle dediğim aparattan takarsınız gerçi benim çok komik oluyordu çünkü silikon ucu takıyordum üstüne de göğüs kalkanı(göğsüm sütü tutmuyordu az gelmesine rağmen akıyordu.kalkan dediğim şey kase gibi birşey süt onun içine akıyordu)siz yeterki emzirmek isteyin ne sütün azlığı ne meme ucunun olmaması ne sütün akması ne meme uçlarının yara olması hiçbiri engel olmuyor kendimden biliyorum :KK6:

yaşım henüz 20 hemen evlenip de çocuk yapmak gibi bi niyetim falan yok ama bazen duyuyorum göğüs ucu olmadığı için çocuğunu emziremeyenleri.böyle bi durumu hiç istemiyorum ve biraz da meraktan soruyorum.benim göğüs uçlarım bazen var bazen yok.sütyen varken kesinlikle içerde mesela.sütyen olmadığında biraz üşüdüğümde ya da dokunduğumda çıkıyo sadece.sütyen varken göğüs ucunun içerde olması normal midir diil midir bilmiyorum sizde nasıl??yani ben ilerde çocuğum olduğunda bu konuda bi problem yaşar mıyım??
Bende bu konudan rahatsızım canım philipsin bi makinası var göğüs ucunu dışarıya çıkartıyor gerçekten güzel bi buluş evlendikten sonra almayı düşünüyorum senin içinde bi fikir olsun.

kuzenim öyle ve aparat olmadan çocuk ememiyordu. yani illa çıkacak diye bir şey de yok. kimininde kıyafet üstünden bile belli oluyor. nasip yani artık..

X